Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

kanitaco ja bobo

enkku - 26.09.2009 - 22:59


Menikö se oikein...

Moikkelis

Täälläpä ollaan vieläkin yhtenä kappaleena niinhän se poitsu sitten päätti että en tule kun ei kerran aikasemmin päästetty...

Huomenna on la, ehkä se on yhtä tarkka kun isänsä ja syntyy sillon!

Mitenkäs siellä on pärjätty masuasukin kanssa? <3

Mulla on munuainen kipuillut taas tänään mutta se on vaan otettava kaikki mitä "annetaan", kestän kun ajattelen hetkeä kun saan poitsun syliin <3 Ja tässä oli kaksi kivutonta päivää kun sai levätä niin jaksaa taas kipuilla!!!!

Toivotaan vaan että syntymän jälkeen nää vastoinkäymiset loppuu ja alkas vähän tasasempi jakso... Uskallan toivoa että näin käy

Voi että olen niin täpinöissään kuitenkin, tää on kun jouluaattoa odottas, joka päivä miettii et oiskohan se tänään kun vihdoin saan sulkea pojan syliin... <3 Kuinkahan paljon se muistuttaa enkeli siskoa...<3<3<3

Silityksiä masulle <3<3<3VASTAUKSET:


enkku - 26.09.2009 - 23:04

Niin to tuli jo vähän verta ja yön supisteli mut eipä niin paljoa et oltas päästy tosi toimiin...

No kyllä se sieltä tulee kun niin päättää...


KaNitaco+bobo - 27.09.2009 - 10:38

Voi sä olet sitten ihan valmista kauraa lähteen synnärille.
Voin vain kuvitella miltä odotus tuntuu, jos on tullu pieniä viitteitä jo tulosta. Kun mulla nuo lapsukaiset ei mitään ilmotellu etukäteen. Esikoinen män viis päivää yli ja toinen neljä.

En osannu odottaa illalla nukkumaan mennes et aamuyöstä tulee lähtö. Ne oli jotenkin lepposia ne vimosetkin päivät, kun ei mitään ennakko supisteluita eikä mitään.

Mutta se että on tullu viitteitä, niin kyllähän se laittaa jännittämään enempi, et millonkas olis se päivä kun saa pikkusen syliin.

Varmasti on paljon samoja piirteitä poitsussa, kun enkeli siskossaan. Mutta varmasti paljon omaakin. Meillä ainakin nuo tyttö ja poika on niin oman näköiset, oli jo syntyissään. Oli kyllä samoja piirteitä, mut tyttö on enempi isänsä näkönen ja poika sitten enempi mun näkönen.

meitsin raskaus on menny ihan hyvin tähän asti. Aamupäivisin kärvistelen hieman tuota pahoinvointia. Mutta iltaa kohti jo helpottaa. Odottelen vaan innolla sitä ekaa lekuri ja ultra aikaa et kuulus ja näkis jotain konkreettista tuosta masuasukista.
Mut ilman pahoinvointia ei ole tuntemuksia että olisin ees raskaana.

Ristin masuasukin täälä boboks. Sillä tuohon nimimerkkiin tuo lisäys. Mut kavereiden kesken KaNiakin kuuntelen.

Niin sulla on tänään siellä la, joten jospa saadaan kuulla seuraavaks synnytyskertomusta.

halein KaNitaco+bobo rv 9+1 <3

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|