Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Marraskuut

mami-77 - 25.09.2009 - 08:40

1.11 Ihahaa, nihema(2.)
2.11 mami-77 (1.) Wagner (2.) Dyli79 (1.)
3.11 zera-82 (3.)
4.11 Aura(2.)
5.11 Mutter2 (3.)
6.11 Susa-Mari (2.)
7.11
8.11 Rintti (1.)
9.11
10.11 mami (2.)
11.11 Judia (3.)
12.11 Pinja (1.)
13.11 Minnie(1.) Maija (2.) Hanski (1.)
14.11 tappitaara (5.) Iines (2.)
15.11 lizz (2.)
16.11 Saana (1.)
17.11 mm (2.)Piu (4.)
18.11 Jenni (1.) Lillemor (1.) aino (1.) Tinttuli (4.)
19.11
20.11 Haf (1.)
21.11 Nora (2.), Jäätelö (1.)
22.11 Onneli (3.)
23.11
24.11 Sosionomi (1.)
25.11 heipskukkuu (2.), Latte (1.) Le (2.)
26.11 Liekki (1.), Emppu (2.), annis (2.), Anu(3.), Sulkku09 (1.)
27.11 Riikka(1.)
28.11 jennimari86 (2.)
29.11 Kuutti (2)
30.11 mammamarras (1.), Miarah (3) Pihu(3.)

Viimeistä työpäivää viedään...jippii. Tänään siis tiedossa enää työpöydän siivousta...

Eilen oli neuvola ja vauveli ilmeisesti kääntynyt raivotarjontaan ja kaikki muutenkin ok. Kahden viikon päästä olisi sitten se vika lekuri, josta saa jonkinsortin painoarvion.

Kävin myös törsimässä imetysrintsikoihin sievoisen summan, mutta sainpahan ammattilaisen avustuksella sovitetut ja hyvin istuvat mallit.

Kotona odottaakin täyskaaos...no siihen sitten käsiksi ensiviikolla. Viikonloppu ensin rentoutuen...


VASTAUKSET:


Minnie - 25.09.2009 - 09:03

Huomen!
Täällä aamulla -0.5 astetta pakkasta, hui!Aurinko näyttäs kyllä pilkottavan puiden välistä että tulossa on kyllä kaunis päivä ( haravointiin )

Huomenna olis ystävän häät ja sitä kovasti odotan, ja sitä kuinka jaksan siellä muiden kanssa "bailata"
Työpäiviä olis jälellä su, ma, ti, ke ja sit vapaus!!!!! Saapahan sit rauhassa kutoa vaikka kaiket päivät, hih...

Muuten olo on hyvä, nyt oon muutamana iltana heittäny kävely lenkinkin, sen jälkeen on kyllä niin mahtis olo et kai se on otettava tavaksi

Kirpakkaa perjantaita masut!

Minnie ja pieni 33 tasan


Dyli79 - 25.09.2009 - 09:46

Minulla ensimmäinen mammaloma päivä! Pyykkikone onkin jo rullaamassa.

Eilen vietettiin työkavereiden kanssa läksiäisiä, kauheesti tuli lahjoja, ihan kuin olisi ollut jouluaatto Sain jopa semmosen ihanan haalarin vauvalle, jonka meinaan laittaa vauvan päälle kun tullaan sairaalasta.

Viimeinen työpäivä oli tosi raskas, koska seisoin korkkarit jalassa lähes 8 tuntia, tänään on vieläkin jalat kipeät ja mukavaa turvotusta on havaittavissa sormissa ja jaloissa.. Muutoin vointi ollut ihan hyvä.

Nyt sitten alkaa kodin siivoaminen ja kaiken valmiiksi laittaminen, ihanaa

Sunnuntaina lähden miehen mukaan Tammisaareen katsomaan rokkiralli kisoja Oikein hyvää viikonloppua kaikille mammoille. Tulee muuten varmaan oltua vielä entistä enemmän netissä, nyt kun olen kotona päivät.

Ensi viikon torstaina olisi neuvolalääkäri.


Rv 34+4


Miarah - 25.09.2009 - 10:27

Mä oon ihan ilonen et muutki marrasmassuiset alkaa olemaan enempi online heheh! Täällon päivät odoteltu vaan et joku ehtis kommentoimaan tai kertomaan kuulumisia, ite ku oon ollu jo niin kauan kotona.

Mulla maha vaan kasvaa ja tulee "möhömpi" olotila koko ajan. Tuntuu et sängyssä kääntyminen on tuskallista ja et en mahdu kohta mihinkään

Eilen sain vihdoin laitettua loputkin vauvanvaatteet, vaipat, lakanat ja lelut ees suurinpiirtein paikoilleen.
Järjestin makuuhuoneenkin niin että kaikki on helposti saatavilla ja kunhan hoitotaso pinnasängyn päälle saapuu, niin asennan senkin heti omalle paikalleen. Pinnis ja äp-laatikko onki ollu pedattuina jo viikon theh

Ens tiistaina on ensin lastenklinikalle meno tytön kättä kuvauttaan ja sit taaperrus viereiseen taloon Naistenklinikalle ja omaan lekuriin ja diabeteshoitajalle. Vähän pelottaa et jos pojan massunympärys vaan jatkaa kasvuaan tai et pojasta tulee uimariharteinen jättiläinen ettei mahdu normaalisti syntymään alateitse. Mä nimittäin KAMMOAN ajatusta keisarinleikkauksesta...en halua!!!

No sen näkee sit...mt hei..viikonloppuja jos ei näkyillä täällä

- Miarah ja Joshua rv 30+4 -


annis - 25.09.2009 - 10:44

mies laittoi just s-postia, että on varannut ristiäisiä varten mökin (firman henkilökuntayhdistyksen mökki) tammikuuksi. Ollaan vähän aikasin liikeellä, mutta eipä vara venettä kaada


lizz - 25.09.2009 - 12:05

Taalla kaikki kuten ennenkin, tosin nyt jaa nappaily vahan vajaaksi, kun poika on taas kayny saatamassa nappista!
Ollaan just lahdossa EtelaSuomeen tapaamaan tuttuja. Voi olla viimeinen /pitempi/ matka ennen vauvan syntymaa.
Meilla on kaytannossa kaikki valmiina, pinnasankykin paatyi toissapaivana paikoilleen. Pienia 50cm vaatteita pitaa viela kayda vahan jostain ostamassa, niita kun meilla ei ole, ja tod.nak. kovin isoa vauvaa ei ole tallakaan kertaa tulossa. Ja muutenkin vois olla syyta tehda inventaariota esim. tuttipulloihin, katsoo onko kaikkiin tuttiosia ja paljox pitaa ostaa lisaa jne, ja tossa lahempana marraskuuta ostaa vahan korvikemaitoa varalle, jos sita vaikka tarvitsee. Viime kerrallakin sita oli mutta ei sita tarvittu.
Lisaks rintakumeja mun pitaa ostaa kun entiset on hukkunu jonnekin.
Mut muuten odotellaan rauhallisesti, kylla tuo esikoinen pitaa huolta ohjelmasta!
Rv 32 plus 5 =]


Iines - 25.09.2009 - 12:15

Kyllä aika on menny sit nopeesti!! Justhan tehtiin vasta plussatestit ja nyt jo äippäloma häämöttää/ ekat sille jo jäävät!! Ja mä en oo tehny edelleenkään yhtään mitään, vaatteet pesemättä, pinnis laittamatta.. No, kerkeehän tuota, ja jotenkin nyt toisen kanssa ottaa muutenkin asiat vähän "lunkimmin".. Hankinnat on sentään tehty, ettei tarvii viime metreillä sännätä kauppaan ostelemaan . Aika vähällä rahalla ollaan tähän mennessä saatu hankinnat tehtyä, kaikki ostetaan käytettynä tai lainataan kavereilta. Laadusta tinkimättä siitä huolimatta

annis: mekin on jo isovanhempien kanssa keretty ristiäiset suunnittelemaan jo pari viikkoa sitten, me kun vietämme suurella todennäköisyydellä ne heidän luonaan Kovin kaukaiselle ajatus tuntuu nyt, mutta aika vilahtaa nyytin kanssa niin nopeaan, että hyvä aloittaa jo hyvissä ajoin Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Iines ja Sintti 32+6


Liekki - 25.09.2009 - 13:09

Hurjalta tosiaan tuntuu, että ekat jää jo lomalle, pois lukien siis saikulla jo olevat. Vielä muistan sen raskaustestin haalean viivan ja epäuskon niin hyvin, että vaikka vauva myllertää mahassa se tuntuu välillä silti epätodelliselta. 17 työpäivää vielä lomaan.

Meillä on jännät paikat asumiskuvioiden suhteen - ehkä muutto edessä vielä ennen vauvaa tai hyvin pian syntymän jälkeen. En tiedä kuinka järkevää alkaa haaveilemaan uudesta kodista tässä vaiheessa, mutta kun se haaveiden talo tuli eteen, oli vaan pakko toimia! Saas nähä

Pihatalkoita ja isän syntymäpäiviä tiedossa viikonlopulle, siinähän sitä onkin. Viikonloppuja kaikille!

Niin, ja rv 31+1


Hanski - 25.09.2009 - 15:15

Minä jäin sairauslomalle koska alavatsassa tuntui ikävältä kaikki nostelut (päikkärityö) ja nopeat liikkeet. Lääkäri oli heti sitä mieltä että kotiin vaan aloittamaan vauva-elämää! On se mukavaa rauhoittua kodin lämpöön ja laitella paikkoja valmiiksi. Me meinataan vielä vaihtaa makkari ja työhuone päikseen, että makkarista tulee lapsen huone, pinnasänky odottelee tuossa vielä kokoamista.
Rintarepun aattelin hankkia ja vaunuja katsella sitten pikkuhiljaa. voi kyllä jo odotan että sais pidellä vauvaa sylissä. Sukulaiset ja kaverit odottelee vauvaa jo kovasti ja ne veikkailee sukupuolta, mekään ei vielä sitä tiedetä. Pitäis varmaan järkätä veto!
voikaa muksusti kaikki!
Hanski,rv 30


Latte - 25.09.2009 - 18:16

Ja mä tulen taas tänne vinkumaan... Yleensä kun tulee vain lueskeltua muitten kuulumisia, kun ei ole niin hirveästi sanottavaa silloin kun kaikki on hyvin.

Mutta se vinkuminen siis: Kävin neuvolassa tuossa keskiviikkona, ja kaikki oli muuten ihan kivasti, mutta sf-mitta oli tasan sama kuin kolme viikkoa aikaisemmin... Ja kun se olikin jo valmiiksi aika pieni, niin tuollainenhan ei ole ihan suotavaa. Mun mahahan on ihan minimaalinen, ei todellakaan uskois et LA on kahden kuukauden päästä. Ja mukelo oli siis ihan samassa asennossa kuin edellisellä kerralla, niin ei sitä sitten silläkään voinut selittää. Neuvolatäti käski tulla uudestaan viikon päästä, ja katsottaisiin sitten silloin että pistääkö hän lähetteen ultraan.

No, eihän mun hermot sitä odottelua kestäneet, joten saman tien yksityiselle mittoja ottamaan. Päänympärys ja reisiluun pituus vastasivat viikkoja, mut masunympärys ei, joten painoarvio oli säälittävät 1360 grammaa. Lapsivettä oli vähänlaisesti, mut kummiskin viel normaalin rajoilla. Voikohan siitä nyt sitten koitua jossain välissä murhetta?

Kahden viikon kuluttua pitäisi sitten päästä neuvolan kautta ultraan, ja kattovat onko se nyt sitten kasvanut vai ei, ja jotain virtauksia kanssa. Voihan se olla että toi mukelo on vaan hoikemman sorttinen, mutta kiva se on kun pääsee varmistamaan.

Sukupuolikin selvisi, tyttö tulossa.


Dyli79 - 26.09.2009 - 12:01

Kävin tuossa siskon kanssa aamukävelyllä, sen jälkeen taas aivan puhki.. Tuntui tosi raskaalta toi lenkki, vaikka matka ei varmaan ollut ku vähän yli 2km.

Huomenna lähdetään käymään Tammisaaressa kun miehellä on taas rokkiralli kisat Tänään haetaan sen veljenpoika kylään, kun se haluaa tulla mukaan katsomaan kisoja.
Vaikeaa tajuta ettei maanantaina tartte enää lähteä töihin

Rv 34+5

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|