Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Tarttee tsemppiä!

Sunny - 23.09.2009 - 13:55

En ole tänne ilmoittautunut, lueskellut vaan sillointällöin. Nyt hermostuttaa huominen lääkäriaika, olen viikolla 9. Takana kaks keskenmenoa, viikolle 12 jo päästiin kerran. Kävin 7 viikolla jo ultrassa, silloin syke näkyi ja kaikki näytti olevan ok. Nyt panikointi iskee päälle ja kaikenmaailman kauhut uudestaan ettei syke enää näy ym. Sitten tarkkailen pahoinvointia koko ajan, jos ei vähään aikaan oo, tulee heti tunne että nyt se loppu taas.. Ei tule varmaan nukuttua ens yönä.


VASTAUKSET:


Tiraam - 23.09.2009 - 14:10

Sehän on hyvä merkki, jos aiemmin jo syke näkynyt Sitä varmaan hermoilee vielä paljon, noi ultrat ja muut rauhottaa vaan hetkeksi.. Itse huomannut että ei se hermoilu hermoilemalla lopu, joten parempi nauttia raskaudesta jo alusta asti! Jos jokin menee pieleen, niin se on kauhea asia joka on vaan sitten siinä kohtaa mietittävä.

Raskausoireet vaihtelee, itse en kokenut mitään pahoinvointia tms, ja nyt jo rv 40 menossa ja kaikki mennyt hyvin.


Tsemppiä siis ja toivotaan että raskaus jatkuu ja menee loppuun saakka


liinamaaria - 23.09.2009 - 14:14

osaisinpa vetää oikeasta tsemppinarusta, niin että kaikki huolet kaikkoisivat! kuulin joskus jostain, että keskenmenojen riski pienenisi huomattavasti, kun kerran on sykkeet löydetty. eiköhän se pikkuinen siis siellä matkassa pysy oli pahoinvointia tai ei! kaikkea hyvää teidän matkalle ja iso tsemppihali!


Jeti - 23.09.2009 - 14:27

Mulla ei ole aiempia keskenmenoja ja on jo yksi lapsi, mutta jaan pelkosi! Olen myös viikolla 9 ja viikolla 7 näkyi sykkeet. Alkuraskaudessa mulla oli verenvuoto, joka säikäytti niin, että odotan melkein kauhulla seuraavaa ultraa.

Hirveesti tsemppiä! Uskoa ja onnea huomiseen! Kerro sitten, kuinka menee.
Mun ultra on vasta ens kuussa, että sinne asti sinniteltävä..


K - 23.09.2009 - 16:24

Mä kanssa viikolla yhdeksän ja pahoinvointi on loppunut oikeastaan kokonaan... Rinnatkaan ei ole niin arat kuin viikko sitten, vatsan turvotuskin on vähentynyt. Ensi viikolla vasta ultra. En kyllä osaa oikein edes pelätä mitään. Ajattelen, että olen terve aikuinen nainen ja kyllä minun pitäisi pystyä saamaan terve lapsi. Aina ei kyl kaikki mene näin... Tsemppiä kovasti!


Rakel - 26.09.2009 - 10:50

Mulla oli (ja on välillä vieläkin) alkuraskaudessa kanssa noita pelkoja, että mitä jos sillä beibellä ei olekaan kaikki ok, jos on menehtynyt tms. Mulla ei oo ollu mitään oireita missään vaiheessa, ja tietenkin se lisäsi pelkoa, ko "kaikilla muilla on ollu oireita ja mulla ei oo". Mutta sitten myös ajattelin, että enemmän tästä panikoinnista on haittaa ko hyötyä, ja jos jotain beibelle sattuu niin en mä oikein mitään asialle voi, ko vasta viikolla 25-> (?) ne voi sairaalassakaan mitään asialle, eikä ne keskenmenot johdu äidistä vaan jostain muusta. Näillä ajatuksilla mennään yhä, nyt viikkoja kasassa 26+0.

joten kovasti nyt vaan nauttimaan raskaudesta, jos jotain ikävää sattuu niin se ei ole leidit teidän syy. tsemppiä kaikille

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|