Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Miten menee toukokuut?

minä - 23.09.2009 - 08:26

onko ultrassa käyty?
mitä oireita löytyy?


VASTAUKSET:


heidi - 23.09.2009 - 11:01

perjantaina on ultra. sitä odotellessa.

massu vähän turvoksissa. rinnat arat. välillä huono olo, oksettaa. varsinkin syömisen jälkeen. ja hirveä väsymys. voisin nukkua vaan koko ajan. =)

rv 6+6


Nelli76 - 23.09.2009 - 11:06

Pahoinvointia lähinnä iltaisin ja armotonta väsymystä...
Nyt viikkoja 8.
Ultrassa kävin toissa viikon tiistaina ja lääkärin mukaan oikeeseen paikkaan oli pieni kiinnittynyt. Seuraavaa ultraa odotellessa.


Dabria - 23.09.2009 - 12:28

Varhaisultra ois parin viikon päästä, nyt kasassa siis rv 5+1.

Oireita alkanut kasaantumaan lisää, niitä kyllä jo hieman kaipailinkin tuossa joskus alempana ketjussa. Nyt on rinnat kipeenä, väsyttää mutta silti joka aamu virkkuna hereillä jo ennen kellon soimista. Päätä särkenyt vaihtelevasti muutamana päivänä. Toivottavasti migreenini ei ole vain tulossa takaisin kun kerta ne estolääkkeet jouduin lopettamaan :o Syke on aika kova, selkä on kipeänä ja mahaa nipistelee ja vihloo vaihtelevasti. Flunssankin sain viikonloppuna ja tässä yrittänyt tervehtyä siitä. Mulle on lisäks iskeny joku ihmeellinen tutkimuspelko!? Jotenki ahistaa ihan hulluna kaikki raskauden aikaiset tulevat lääkärin tarkistukset ja ultrat ja synnytykset ja kaikki. En tajua. Pelkästään jo sana "instrumentti" saa mun hiuskarvat nouseen pystyyn ja näkeen kauhukuvia jostain karseista tongista! Toki en kyl koskaan oo mistää gynetutkimuksista pitäny mut et ihan näin paljon ahistais... :S Mieskään ei tunnu ymmärtävän yhtään. Onko muilla mitään selittämättömiä pelkoja/ahistuksia?

Toivottavasti löytyy sit siinä meijänki ultrassa terve minipieni oikeessa paikassa. Jännittää kovasti jo.


maaji87 - 23.09.2009 - 16:25

Moikka!
varhaisultrassa käytiin viikko sitten, ja kaikki hyvin. pienen pieni ihmisen alku siellä näkyi ja syke neuvolaan viä viikko aikaa.

pahoinvointi vähä helpottanu ku aloin syömään lääkärin suosittelemaa B6 vitamiinia. ihana ku on taas saanu olla oma itsensä ja vähä pirteempi ku ei koko ajan ällötä tai heikota. väsymystäki on alkanu oleen aika paljo. ja KOVA NÄLKÄ koko ajan tuntuu et painoa olis tullu jo jonki verran lisää vaikka viikkoja vasta 8+3
nyt toivon että olo vielä vähä paranis ja saisin kunnolla nauttia raskaudesta


Betty - 24.09.2009 - 07:41

Täällä myös odotetaan ultraa joka on rv6+3, varmistetaan onko raskaus alkanut aijemmin. Itse en siihen usko mutta hyvä varmistaa. Nyt rv 4+6, eli aivan alussa ollaan

Olo on ollut hyvä, jatkuvaa ällötystä lukuun ottamatta... ja tiedän jo entuudestaan että pian ne oksennus kuukaudet alkaa Olen nimittäin kaikista 3 raskaudesta oksentanut 5kk asti yötä päivää ja pahaa pelkään ettei helpotusta ole luvassa.

maaji87: Minkä valmistajan vitamiinejä syöt? Ajatteli kokeilla myös kaikki kikat etten voisi niin pahoin.

Jaksamisia kaikille


Tabba - 24.09.2009 - 08:48

Neuvolassa käyty ja syke näkyis hienosti viikkoja piti olla 8+1 mutta on varmaankin 9+ ? tai 10 +? jotain.... niskapoimussa sen taas tietää tarkemmmin. Oksentaminen on alkanut ja kun luulin ettei alkaa kun esikon aikana ei tarvinnutt ja alussa ei ollut mitäään vaivaa... koko ajan kauhee nälkä... eilenki iltapalaksi söin ison kasan rakettispakettia ja ruisleipää...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|