Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

tuulimuna (piti olla 10+0)

sartsa - 22.09.2009 - 18:11

elikkä eilen manantaina kävin tavallisella neuvola käynnillä jolloin neuvola täti ei nähnyt ultralla mitään tuosta mahan päältä. laittoi mut sitten terveyskeskukseen käymään kun siellä on emätin ultra. eipä löytänyt lääkärikään kuin sikiöpussin ja sanoi että jos kerta viikkoja on 10+0 pitäisi siellä jo jotain näkyä. no hän laittoi minut käymään sairaalassa jossa kynekologi totesi ettei kohdussani ole elämää vain sikiöpussi. siellä sain sitten mifegyne-tabletin ja nyt huomenna menen aamulla 8.00 saamaan muut lääkkeet ja se pussi poistetaan ilmeisesti kaapimalla jos ei muuten lähde. eli saatte poistaa mut huhtiksista. on todella paha olla jotain mihin uskoi niin lujasti selvisikin olevan vain kuvitelmaa, ei siellä ole kuin joku kirottu pussi joka aiheuttaa täysin kuitenkin kaikki raskausoireet. mihin sitä enää uskoo, tein kotona kuukausi sitten 2 positiivista raskaustestiä jonka jälkeen kävin tk:ssa tekemässä positiivisen testin. rinnat on ollu arat jo ennen kuin olin edes plussannu alavatsaa on kouristellut on ollut pahoinvointia ja tämä kaikki vain pussin takia jonka kuitenkin luulin muuttavan elämäni lopullisesti. nyt ei tule vauvaa ei. se on vaan niin uskomatonta kun se osuu omalle kohdalle, kyllä tietää että näitä on mutta se että se sattuu itselle on jotain niin uskomatonta kuitenkin. ja mikä karuinta hyvä ystäväni odottaa lasta ja hänen piti saada 2vk minua myöhemmin, joten heidän lapsensa tulee aina muistuttamaan mitä emme saaneetkaan, eivätkä he edes yrittäneet lasta söivät pillereitä. kun taas me yritettiin hartaasti. elämä on raakaa. en toki kuitenkaan syytä ystävääni tai ole vihainen hänelle vaan olen onnellinen heidän toukasta mutta tuntuu itsestä niin surkelta. sitten saadaan ruveta kuulemma yrittämään uudestaan kun on tullut yhdet kuukautiset. ja näiden tietijen mukaan mitä mulle annettiin tän jälkeen kuukautiset alkaa yleensä 5-6 viikon kuluttua. että toivotaan että pääsen tänne teidän joukkoon uudestaan mahdollisimman pian.

mutta toivon teille kaikille kuitenkin ihanaa odotusta ja parempaa onnea raskauteen


VASTAUKSET:


Annaliina - 22.09.2009 - 18:36

Olen mielettömän pahoillani!!! Hirmusesti voimia teille! Surette surunne rauhassa ja yritätte uudestaan. Kyllä tekin saatte sen oman pikkuisen vielä, usko pois!


Lilli - 22.09.2009 - 18:39

Voi kuinka surullista! Voimia teille ja koittakaa jaksaa!


Kata - 22.09.2009 - 18:58

Voimia teille! Ymmärrän tunteesi erittäin hyvin, sillä minulla eilen todettu menehtynyt sikiö.


heidi - 22.09.2009 - 19:50

voimia sinulle. meillä tuli km 08 elokuussa, selvisi si kaavinnan tuloksien perusteella et oli tuulimuna.

toivottavasti pian tärppää uudelleen.


anette - 22.09.2009 - 21:27

Voi surkeus!! Voimia teille!


Vierailija - 22.09.2009 - 21:34

Voimia! Meillä oli myös keskenmeno vuosi sitten ja tiedän kuinka satuttaa. Pitää vain jaksaa uskoa tulevaan, mutta tietysti ensin surra tämä menetys. Halaus!


Tsirppiäinen - 22.09.2009 - 22:39

Voi ei

Voimia ja jaksamisia


2 tuulimunaa takana - 22.09.2009 - 23:33

Mulla lapsia kahden eri miehen kanssa ja kummankin kanssa ensimmäinen raskaus oli tuulimuna. Ihankuin kroppa treenaisi ekan kerran.
Tuulimunassahan on se sikiöpussi, mutta se sikiö vaan puuttuu sieltä pussista.
Itseasiassa suurin osa keskenmenoista on juuri näitä tuulimunia, mutta odottava äiti ei saa sitä ikinä tietoonsa.
Omalta kohdaltani tuulimunat eivät jättäneet myöhemmin mitään traumoja koska mitäänhän ei oikeasti ole edes ollut. Mitään ei siis ole menettänyt. On vain pelkkä jossittelu että mitä jos se olisikin ollut oikea lapsi.

Uskon että teidänkin kohdalla seuraava kerta toden sanoo. Onnea ja menestystä vaan matkaan.


mammy - 23.09.2009 - 01:00

Pahitteluni! Voimia !


mother4 - 23.09.2009 - 09:46

pahoittelut...mulla tuulimuna alkoi oireilla jo 7+6 että ihmeen pitkälle sulla kyllä meni. Ja mulla oireita ei siinä raskaudessa ollut ja testiki kovin hailakka.
Ihan hirveä pelko täällä että löytyykö päivällä sydänääniä. 8+6 oli elävä sikiö, ja toivottavasti hengissä edelleen. Enpäs tiiä miten neljännestä peräkkäisestä km:stä selviäis.


Osanotto - 23.09.2009 - 13:39

myös täältä. Yhdellä kaverilla huomattiin tuulimuna vasta 12 viikon niskaturvotusultrassa! mielestäni aika järkevää käydä alussa vkon 7 ultrassa, jotta näkee itse että kaikki on ok.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|