Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Annaliina!

Hyväntahtoinen - 22.09.2009 - 14:07

Tämä viesti ei ole nyt tarkoitettu pahalla, vaan ihan lämpimin miettein. Mielestäni stressaat hieman liikaa tilannettasi. Vauva aistii sen, eikä taatusti halua syntyä tähän maailmaan jos tuntemukset ovat tuollaisia! Rentoudu, lepää ja nauti viimeisistä raskaushetkistä, siten kun se suinkin on mahdollista. Vauva tulee sitten kun on sen aika. Muista kuitenkin, että hän haluaa syntyä rauhallisin mielin stressittömän äidin syliin!


VASTAUKSET:


Voi jestas - 22.09.2009 - 14:12

mikä viesti. Tuskin tuo viesti stressiä yhtään lievittää. Ja ei varmaan kyllä vauva sen takia jätä syntymättä tähän maailmaan, että äiti stressaa. Lakatkaan nyt hyvät ihmiset kiusaamasta Annaliinaa. Hyväntahtoisesta on moinen arvostelu kaukana!!!


Annaliina - 22.09.2009 - 14:15

Kiitos rauhoittelusta! En stressaa sillä lailla synnytystä, en raskautta. Mulla on vaan vähän nyt vaikea olla. Varmaan kaikilla, jotka on viimeisillään. Mutta en voi tietenkään olla huomaamatta, jos oksentelen, supistaa, sattuu ym. Tää vaihe vaan näyttää kestävän aika pitkään. Mulla on ollut eräs sairaus, joka saattaa vaikuttaa raskautta vaikeuttavasti. Tiedän toki, että se vauva sieltä tulee, kun on tullakseen. Sen kanssa ei ole hätä, ainoastaan sen, että mulla on kovin paha olla ja koko ajan on merkkejä, että vauva syntyy. Eikä tämäkään pahalla.

Ja nautin minkä voin. Kävin äsken kaverin kanssa kahvilla ja ajelulla ja lepään, minkä pystyn. Vaikeeta se tosiaan on, mutta kaikkeni teen. Usko pois!


Hyväntahtoinen - 22.09.2009 - 14:18

Voi jestas: En sanonutkaan, että vauva jättäisi syntymättä, luetko kunnolla ensi kerralla? Sanoin, että se äidin stressaaminen ei ainakaan synnytystä nopeuta. Tämä on ihan vissi ja varma asia. Sitäpaitsi, mikä sinä olet sanomaan Annaliinan puolesta miten hän tuohon viestiin suhtautuu tai mahdollisesti siitä stressaantuu lisää? Annaliina näyttää olevan ihan kypsä ihminen ja osaa ottaa tuollaiset viestit sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Toisin kuin eräät.


hän - 22.09.2009 - 14:22

on synnyttänyt lastaan jo viikokausia, että kyllähän se varmasti tuntuu kauhean pitkältä ajalta!


Annaliina - 22.09.2009 - 14:35

Sinä "hän", synnyttäminen ja ongelmat raskaudessa ovat 2 eri asiaa. Ongelmia on ollut paljon ja ole iloinen, jos sinulla on mennyt hyvin. Iso kiitoksen aihe kyllä! Ja "hyväntahtoinen", ymmärsin kyllä viestisi tarkoituksen. Rennosti yritän ottaa tietysti, minkä voin!

Ihan turhaa kaikkinainen väittely, ok!


no - 22.09.2009 - 17:18

kuulepas Annaliina, sulla on ollut ihan normaaleja ongelmia mitä nyt aina kaikilla on raskauksissa, huono olo , supistelee paljon, ei saa nukutuksi ym. Mutta sinä olet kyllä ainut joka tällä palstalla jatkuvasti valittaa ja valittaa. Tottakai vointi on loppumetreillä hankalaa, mut koita nyt relata edes vähän.


samaa - 22.09.2009 - 17:28

mieltä kuin no! Ja niinkuin jokainen tietää, on annaliinan ongelmiin aina vastattu, että normaalia on ja muilla ihan samanlaista. Joten ei sinulla annaliina ole mikään vaikea, vaan ihan normaali raskaus, johon suhtaudut liian hysteerisesti! Ehkä se helpottaa jos toisen uskallat joskus tehdä?


Annaliina - 22.09.2009 - 17:59

Ohhoh! Onpa tylyä juttua. Kai sitä saa kertoa, jos jokin mieltä vaivaa, sitä varten tämä palsta on olemassa. Ja myös kuulumisia kysellään. EN valehtele hymy huulilla, että "ihana kun on täydellinen raskaus ja menee niiiin hyvin", jos olo on paska.

Normaaleita toki, mutta muistakaa, ettette todellakaan tiedä (hyvä jos mitään) mun fiiliksistä. En ole valittanut turhasta. Jos sattuu, sattuu. Sattuu varmaan muitakin ja vaikka joku kirjoittelisi siitä, en valittaisi hänelle. Ei toisen kipuja ja ongelmia oikein voi käydä arvostelemaan, kun ei asiasta tai laadusta tiedä.

Ja kuten aiemmin olen sanonut, on mulla ollut sairaus, jonka takia raskausaika ja synnytys voivat olla vaikeita. Joten pyydän, ettette arvostelisi, kun ette tiedä!


Miarah - 22.09.2009 - 19:43

Että piti oikein alottaa Annaliinan kiusaamiseksi ihan oma ketju...voi kiesus ihmiset...GROW UP!!!

Jos Annaliina haluaa valittaa ja purkaa tuntojansa vaikka joka saatanan päivä täällä niin mitä sitten??? Ei mua oo ainakaan haitannut yhtään...ja ilmeisesti ei suurinta osaa muistakaan..joten antakaa jo olla...


pienisieluiset paskahousut! hmmmph!


ap - 22.09.2009 - 19:52

Muistutus sinulle Miarah... Tätä ketjua ei aloitettu Annaliinan kiusaamiseksi. Se ei ole minun vikani jos tänne kaikenmaailman idiootit kirjoittelee! Annaliina ymmärsi kyllä pointtini ja kaikki muut pahoittivat jostain mielensä, ei alunperin hän. Paitsi sitten noiden typerien vastaajien kommenttien myötä. Että pitäisiköhän sinunkin Miarah, kaikella ystävyydellä, vähän kasvaa...?


Miarah - 22.09.2009 - 19:57

Tottakai mun pitää kasvaa..koko ikäni...niinkun pitäisi monen muunkin...mut mua vaan ottaa pannuun tää iänkaikkinen ihmisten mustamaalaaminen...koko ajan pitää olla joku jota nokkia...aivan helvetillisen lapsellista touhua...alkaa olemaan toleranssi hyvin pieni ainakin täällä päässä...mun reaktiot johtuu nimenomaan näistä ihmisistä ja oli kyse mun kasvusta tai ei...näethän itsekin mitä reaktioita tälläinen topic saa aikaiseksi...ei ainakaan mitään positiivista...


Annaliina - 22.09.2009 - 23:33

Täällä on näitä teinejä taas... Älähän välitä Miarah! Mä en jaksa enää taistella. Totta on nimenomaan se, että tää palsta on valittamista, vertaistukea ja toveruutta varten! Me kaikki voidaan tehdä sitä! Ilolla! Ap ei pahaa tarkoittanut, mutta monet muut kyllä, myönnettäköön. Jotkut ne eivät vaan osaa olla sekaantumatta toisten asioihin. Ja ihan kuin Miarah totesi, jos ei mun valitukset kiinnosta, ei kannata lukea! Kiitos Miarah tuesta! On ihanaa, kun on sun kaltaisia, niitä tarvitaan ja paljon!


kukakohan - 23.09.2009 - 07:28

se teini on?


oisko - 23.09.2009 - 12:08

annaliina?


Annaliina - 23.09.2009 - 12:42

Kyllä se ikä on mennyttä jo. Olen pahoillani. Kivaa oli kyllä silloin.


Nyt ilman - 23.09.2009 - 15:41

Hei Annaliina!

Olen myös seurannut juttujasi ja pidän sinua järkevänä ja fiksuna tyyppinä. Se, että kirjoittelet tänne paljon, jostain syystä ärsyttää joitakuita palstailijoita. Itse en osaa ottaa kantaa onegelmiisi, eikä runsas kirjoittelu minua haittaa, mutta yhden vinkin annan: älä vastaa ilkeisiin kommentteihin yhtään mitään! Se, että jaksat niihin aina vastailla - vaikkakin teet sen ansiokkaan asiallisesti ja kenellekkään hermostumatta, mikä on ihailtavaa - saa, aikaan sen, että ilkeilijät vain innostuvat. Mietihän, jos et heille koskaan mitään kommentoi, vaan jätät tylysti ihan kaikki ilkeilyt huomiotta, niin eivät ne enää jaksa sinua kiusata! Turhautuneena istuvat koneensä ääressä Näin osoitat, että olet heidän yläpuolellaan eikä sinua voisi vähempää kiinnostaa. Olen ollut perhekerhon palstoilla jo iät ja ajat, ja havainnut, että vain täydellinen huomiotta jättäminen tepsii ilkeilijöihin. kannattaa kokeilla!!! Tsemppiä!


Annaliina - 23.09.2009 - 17:45

Kiitos vinkistä! ! Ja tuesta Luulenpa, että olet oikeassa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|