Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

mieliala maissa..

nikittä nyt - 21.09.2009 - 20:41

Pakko purkaa tuntoja tänne, ja etsiä kohtalotovereita. Nyt viikot 25,ja mielialat vaihtelee järkyttävästi. Masentaa ja tympii nytkin koko maailma,ja aamulla onkin taas eri ääni kellossa. Ei huvita lasten kanssa touhuta..eikä katella miestä. Tulee kiukuteltua aivan turhasta. Siis aivan kamalaa välillä...ei tahdo itekkään pysyä kärryillä,vaikka 2 raskautta ennestään takana. Kertokaa pliis,että tää on hormoneista johtuvaa..


VASTAUKSET:


sari86 - 21.09.2009 - 20:51

Mulla oli ainakin suurin piirtein noilla viikoilla (n.rv 27-28) kauheen masentunu olo..itkin millon mistäkin ja olin vaan tosi alakuloinen..Kyllä varmaan hormoneista johtuvaa ja menee kyllä ohi! Kyllä se siitä..teet vain sitä mikä huvittaa, lepäilet ja muistat kuitenkin ulkoilla ja syödä hyvin. Ja jos tulee kauhean paha olla niin ota asia puheeksi neuvolassa..Minä ainakin kerroin siitä ja sain jutella asiasta tsemiä!


peppi - 21.09.2009 - 20:53

täällä löytyy samaa vikaa!!
koko päivän oli ihan hyvä mieli, mut mies kun tuli töistä niin jotenkin rupes vi###taa kaikki. kiukuttelin sit oikein kunnolla. no seuraavaks ottikin sit päähän kun puhelin krenas,ja ukko kulta lähti sitä huoltoon toimittamaan.. :/
luulen kyl et johtuu hormooneista, tai ainakin kovasti toivon näin!!!
ja voi noita mies parkoja, kaikkea ne joutuu meidän hormooni hirmujen kans kestämään!!
mulla siis rv 26 menossa.


nikittä nyt - 22.09.2009 - 07:18

helpottaa kuulla,että muillakin samaa vikaa.. Jännää miten suo hormonit saakin ihmisen mielen sekasin totaalisesti. Miehiltä vaaditaan juu nyt aika paljon meijän mammojen kanssa..eilen olin jo omaa heittämässä pellolle. Tänään parempi päivä..


hömppäliisa - 22.09.2009 - 13:12

Kuulostaa niiiiin kovin tutulta. Mulla taas kiukuttaa se, kun esikon pottailu ottanut takapakkia... Ennen ilmoitti todella reippaasti ennen pissan tuloa, että tarvii päästä potalle, mutta heti kun oli yhden päivän isänsä kanssa niin ei. Ilmoittaa tasan sillä hetkellä, kun pissa tulee vaippaan. Kauhulla jo mietin, että kuinka paljon kehitys kerkiää ottaa takapakkia kun lähen tän kakkosen synnyttään. Tiiän kyllä, että nuo takapakit pottailussa on ihan luonnollisia, mutta ottaa silti niin älyttömästi pattiin, kun oltiin jo niin hyvin saatu hommat sujumaan. Ja miehenhän vois heittää pihallee syystä kuin syystä.
Esim. ei pelkoakaan, että kotitöitä vois tehdä työpäivän jälkeen. Saati että omat jälkensä siivoaisi, siis veisi pyykit pyykkikoriin, astiat tiskiin jne. Ja mä kun oon ensin koko päivän hoitanut esikkoa, tehnyt ne kotityöt ja ehkä hetken katsonut telkkaria niin en ehkä haluaisi mitään seksiä alkaa harrastamaan tuosta noin vaan, mutta sitähän ei mies voi ymmärtää. Plaahhhhhh!!! Mutta jospa tää tästä, onneksi huomenna on taas keramiikka kurssi ja pääsee hetkeksi eroon kodin kuvioista.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|