Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

vuotoa rv 11

Kata - 19.09.2009 - 12:25

Eilen alkoi ruskea tuhruvuoto joka jatkuu tänäänkin. Lähinnä tulee wc-käyntien yhteydessä pyyhkiessä paperiin. Vuoto on sellaista limaista, värjääntynyttä valkovuotoa. Eilen oli tummanruskeaa ja tänään vaalean beigen väristä. Tiedän ettei tässä auta kun katsella rauhassa mitä tuleman pitää, mutta oon kyllä kovin huolissani. En oo soittanut mihinkään kun käskevät kuitenkin vain katsella kun ei kipujakaan ole eikä vuoto ole veristä. Täytyy ma soittaa omaan neuvolaan jos jatkuu vielä. Onko kellään ollut vastaavaa?


VASTAUKSET:


mammy - 19.09.2009 - 12:39

Mulla oli ruskeaa, vaalesta tummaan ja veristä rv 18 tienoilla eikä ollut vaarallista. Tuli kondunsuun ulkopuolelta.


anette - 19.09.2009 - 13:24

Mulla tuli "toisien menkkojen" aikaan rv8 tuollasta vuotoa ilman kipuja. Kesti kaksi päivää koko ajan harventuen... värjääntynyttä valkovuotoa siis. Toivottavasti sulla sama juttu!


Muulikka - 19.09.2009 - 13:54

Täällä samassa tilanteessa, raskausviikkoja kasassa nyt kahdeksan ja pientä vuotoa, lähinnä juuri vessakäyntien yhteydessä on ollut torstai illasta lähtien. Juuri tuollaista ruskeaa valkovuotoa, tummemmasta vaaleampaan.
Perjantaina soitin neuvolaan ja sanoi, että katsele rauhassa mihin suuntaan menee, varsinkin kun mitään kummempia kipuja ei ole ollut.
Hermostuttaa ja jännittää niin pirusti, edellinen raskaus keväällä meni kesken 12+1 (sikiö kuollut tosin kohtuun jo 8+4) ja muistot ovat vielä kovin tuoreet. Lapsi olisi meille enemmän kuin toivottu ja olisimme todella iloisia jos tämä lapsi meille annettaisiin.
Miehen kanssa päätettiin, että jos ei ole huomis aamuun mennessä loppunut, niin soitellaan ensiapuun jos ottaisivat esim. ultraan. Viimeistään maanantaina sitten vaikka suoraan yksityiselle.
Kovasti tsemppihenkeä siulle Kata, toivotaan että molempien masukit on kunnossa ja masun kasvatus sen kuin jatkuu vaaan


Katka - 19.09.2009 - 14:08

Hei!

mulla kokemus vastaavasta. Olin raskausviikolla 10+ ja pyyhkiessä huomasin ruskehtavaa väriä. Valitettavasti ultrassa todettiin kuollut alkio. oli mennyt kesken jo viikoilla 8.
Toivottavasti sinulla kaikki hyvin.


anette - 19.09.2009 - 14:20

Lisään nyt vielä että meillä sydänäänet kuultu kahdesti tuon jälkeen, eli täällä ei mistään vakavasta ollut kyse.


Kata - 19.09.2009 - 14:42

Jep. Täytyy vaan toivoa että kaikki on hyvin. Eka neuvola oli 9+3 ja siellä ultrassa sillon kaikki hyvin; sikiön koko vastasi viikkoja, sydämen syke näkyi jne. Np-ultra tulossa 29.9, mikäli tämä jatkuu vielä huomisen jälkeen niin vaadin kyllä päästä ultraan tässä välissä. Tuonne asti en kyllä meinaa odottaa.

Muulikka: Tsemppiä sulle! Toivottavasti tämä on meillä kummallakin vaaratonta.


Mimi88 - 19.09.2009 - 18:09

Miulla oli tästä toisesta vesselistä alkuun myös vaihtelevasti välillä vähän rusehtavaa,toisinaan taas normaalia valkovuotoa alkuraskaudesta..Se aina vähän säikäyttää että mitä jos jotain onkin vialla.Noh,tätä tämmöistä on jatkunut vaihtelevasti viikoille 28+6 ja lääkärin tarkastuksessa ihan puhdasta oli kuulemma.. Laittoi varmuudeksi kokeisiin ettei ole tulehduksia,en kyllä usko.Ja epäilen värin tulevan katkenneista verisuonistra kun onhan se kohtu sitten tosi verekäs


soita - 19.09.2009 - 20:54

päivystykseen ja pyydä päästä ultraan. kerro kuinka huolissaan olet. mää pääsin.


peppi - 20.09.2009 - 10:18

täällä kanssa ikävä kokemus juur tuollaisen vuodon aiheuttamana. eli pientä vuotoa tuli välillä vessa käyntien yhteydessä ja peiton heiluttelun jälkeen. mentiin np-ultraan, niin siel todettiin sikiön kuolleen kohtuun rv 11+. jouduin kaavintaan.
soita ihmeessä päivystykseen ja koita päästä ultraan!!
jos sikiö kuollut kohtuun, on tulehdus riski suuri!!


Ipsu - 20.09.2009 - 11:49

Mulla tulee kans välillä tuollasta, tuli jo ennen raskautta. Mulla se johtuu ihan kuivista limakalvoista, jotka sitten välillä vuotaa.. Ainaskin ennen raskautta johtui tuosta ja olen itselleni tehnyt selväksi että johtuu siitä myös nyt. Muuten en pystyisi olemaan.. Täällä ei kyllä pääse ultraan jos ei ole suunnilleen kuoleman partaalla! Alkusi sitäkin nimittäin kokeilin. Mutta toivotaan että kaikki on kunnossa!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|