Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

LOKAKUISET

*s* - 18.09.2009 - 09:32

1.10
2.10 M(1),-CatWoman-(1)
3.10 PT(1), Mimmi
4.10 Karitsa(1), Riijan(3)
5.10 Anima(2)
6.10 Hanni (3).mini-lepa(2)
7.10 hissu(3)
8.10 *L*(1)
9.10 Aatuli(1), Zanna(4), *s*(4), ninnuli(4), Vilina(2), TiinuLiinu(1)
10.10 Likka(1), Lilli (2), Essi-87 (2)
11.10 mamma -79(2)
12.10
13.10
14.10
15.10 Mama2B (1)
16.10 -R-(1), Iron Woman(1), Tinttarella(2), K@tti(1)
17.10 AnnaE (1), Loviisa(2)
18.10 Mymlan (2), Iisa (1), Lilliina (2)
19.10 rahtari(2)
20.10
21.10 Toinen Anna(1), Äiskä A(4), TT(1), >S<(2)
22.10
23.10 -84(3), Enni(2)
24.10 Sunflower(2), Minttuli (2)
25.10 Hedu(1)
26.10
27.10 Muhvi(2), Maria82(2)
28.10 Niiskuneiti-78 (5), tuikkis (1), Siiri(1)
29.10
30.10 Lisbet (2)
31.10 Tsuu(5), markka(2)


Nostellaas meitä!

Eipä tänne Normaaleja univaikeuksia, pissareissuja ja vauvan mylläämistä sekä supisteluja kummempaa

Vielä kun jaksais pikkulikan 2vee synttärit vetää kunnialla läpi viikomloppuna niin sitten voi alkaa pikkuhiljaa rauhottuun ja keskittyä omaan itseensä.

arki pyörii meillä niin hurjaa vauhtia noiden 3 tyttösen kanssa että illalla huomaa taas yhden päivän menneen.

Hyviä vointeja kaikille! *S* rv 37+0 (JEEEEEE! täysaikaisia ollaan)


VASTAUKSET:


Sunflower - 18.09.2009 - 10:15

Täällä sama meininki kuin *S*:llä.. Päivät menee mukavasti, mutta yöt on vähän haastavia. Mulla on joku ihme pesänrakennuspuhti päällä. Olen tämän viikkoa ollu lomalla ja menny ympäri kotia ku sähköjänis koko ajan. Mies jo vihjaili, että vähän löysemminki sopis jo ottaa.. Mutta nyt on vauvan vaattet valmiina, ikkunat pesty ja olkkarissa uudet verhot ja eteinenekin saanut uuden ilmeen.. Tänään tosiaan ajattelin ottaa vähän rennommin ja keskittyä tuohon esikoiseen..

Täällä ei pitäny uudelleensynnyttäjät saada ollenkaan sitä synnytyksensuunnittelu-ultraa, mut nyt sen saa kuitenki. Kiva. Mulla se on vajaan parin viikon päästä. Kiva päästä näkemään vähän kokoarviota ym.

Mukavaa viikonloppua!
Toivottelee: kukkane ja neito 34+6


Muhvi - 18.09.2009 - 10:49

Täällä päivät sujuu samalla tyylillä!!
Koko kämppä alkaa olla saanut uuden järjestyksen ja silti tuntuu että virtaa piisaa! Sama mulla oli silti vuosi sitten, että juuri ennen esikon syntymään piti pistää koko kämppä uuteen uskoon. Lienee siis ihan normaalia vouhotusta meillä mammoilla
Täällä meillä ei saa mitään ultraa tai mitään muutakaan vaikka pyytääkin. Mä oonkin nyt käynyt sekä tk:ssa että yksityisellä saadakseni "palvelua". Neuvolan kanta kun on, että vauva on hengissä ja kaikki siis hyvin. Meillä vaan vauva on perätilassa, lapsivettä vähän ja vauva pienenkokoinen, joten mielestäni kaikki ei ole ok. Ja yksityinen kun kertta on ainoa, joka ottaa kantaa, niin siellä käydään siis! Mulla on seuraava ultra kyllä vasta reilun viikon päästä, mutta silloin sitten selviää, josko vauva olis itse ottanut ja kääntynyt ja jolsei ole, niin sitten pitää mennä äitiyspolille kääntöyritykseen. Olen koittanut olla miettimättä asiaa sen kummemmin, ettei tule kärpäsestä härkästä! Toivotaan, että kaikki järjestyy parhain päin!
Sellasta täällä tällä erää! Rentouttavaa viikonloppua!
Muhvi ja pötsikäs 34+3.


Iisa - 18.09.2009 - 11:00

Heippis pitkästä aikaa, en ookkaa aikoihin tänne kirjotellu Huomaa et me lokakuiset ollaan jo äippälomalla, kun meitä nostellaan paljon useemmin ku vähän aikaa sitten. Aikasemmin sai ettii lokakuisten listaa aina tuolta jostain tooosi alhaalta

Täälläkin vähän sama meininki ku *S*:llä ja Sunflowerilla, paitsi viime yö meni kyllä tosi hyvin, en heränny ku vaan kerran pissalle ! Mut toi on kyllä tosi harvinasta, muuten yöt menee kyllä kukkuessa kun joka paikkaan kolottaa ja pissattaa koko ajan. Viime nlassa sanottiin että vaavi on kiinnittynyt, ja oon pähkäilly et johtuuko semmonen kauhee vihlasu tuolla alapäässä just siitä ? Ku oon esim. koiran kanssa lenkillä (ei tarvi edes kovaa kävellä), niin joskus se kipu tuolla alhaalla on niin sietämätön, ettei pysty ottaa kyllä yhtään askelta eteen päin. Joskus se menee nopeesti ohi, joskus taas ei meinaa mennä millään ohi. No ens viikolla mullakin on vika lääkäri, saas nähä onko paikat pysyny vielä kiinni vai mitä

Koko ajan mä vaan mietin synnytystä ja vauvaa.. Mut tää masukii on niin ihana etten vielä haluais luopua siitä Kaikki on kotona kuitenkii valmiiks laitettu uutta asukkia varten, mut kyllä tosiaan sais ainekin pari viikkoa pysyä masussa mun puolesta

Antoisaa viikonloppua meijänkin puolesta !
Iisa & Penksa 35+5


Iisa - 18.09.2009 - 11:04

Ja toivottavasti sulla muhvi menee kaikki hyvin ! Pidetään peukkuja pystyssä että pieni kääntyis ite vielä oikein päin !


Muhvi - 18.09.2009 - 11:22

Kiitti Iisa


markka - 18.09.2009 - 11:26

Eli täällä oltiin taas siellä sairaalassa niinkun ehdin jo tonne edelliseen kirjottaa. Sieltä voi lukee koko tarinan.
Selkä on aivan sika kipee eikä oikeen mikään asento oo hyvä. Ei vaan oikeen kykene nauttiin tästä raskaudesta kun aina tulee jotain uutta ja ihmeellistä sillä huonomalla tavalla. Vauva kuitenkin voi tosi hyvin ja on sen puoleen kaikki kunnossa kuitenkin.
Mulla ei tota siivousvimmaa kyllä oo tullu, kun ei saa tehdä oikeen mitään ennen huomista ja nyt on tää selkä huono, niin oon kyllä kuluttanu ton sohvan jo aikas puhki.
Väsyttää koko ajan ja tekis mieli vaan nukkua, mutta ei vaan pysty kun yötkin menee valvotessa ja pissatessa. Eiköhän tää toivottavasti vielä iloksi muutu ja pääsis edes vähän nauttimaan.
Nyt taidan kaartaa sänkyyn päikkäreille kun oon ihan silmät ristissä.

Terkuin Markka ja neitonen 33+6


Lilli - 18.09.2009 - 12:38

Mullakaan ei ole siivousintoa näkynyt Pakolliset imuroinnit ja vessan siivoukset oon tehnyt ja siihen on jäänyt!! Kattelin tossa ikkunoita ja hyvä jos niistä läpi näkee...
Mä oottelen innolla ens ti kontrollikäyntiä ä-polille.. saa taas vähän luotettavampia uutisia, mitä neuvolasta. Oon ollut periaatteessa ihan tyytyväinen neuvolaan, mutta välillä tuntuu, ettei sieltä saa kuitenkaan vastauksia, jos asiat ei mene oppikirjan mukaan..
Ihanaa, kun esikoinen on alkanut nukkumaan kokonaisia öitä (tosin koputan juuri puuta).. sais sen puolesta nukkua rauhassa.. kolotukset, säryt ja miehen kuorsaus meinaa vaan pitää hereillä!
Hyviä vointeja kaikille!!


mini-lepa - 18.09.2009 - 13:11

ihanaa... päänsärky melkein kadonnut!! eilen siis tuonne edelliseen asiasta kirjoittelin...

yön nukuin todella hyvin! harvinaista! herätyskelloon en edes ollut herännyt tosin siihen heräsin kun näin unta että mieheni oli juuri kaupasta ostamassa itselleen 12-packia kaljaa

tänään sitten esikoinen päätti tuossa itseään vähän parturoida! osan hänen hiuksistaan löysin olohuoneen lattialta ja otsatukka on tällä hetkellä max. 2cm pitkä! koira vielä pitäisi tutkia onko siihen tullut lisää karvattomia kolosia... tiedä enää että minne sakset kadottaisi että niitä ei löytäisi/saisi käsiinsä...

voi kun mullekin tulisi edes pieni siivous into.. viikonloppuna pitäisi siivota koko asunto.. koiran karvaa joka paikassa kun karvanlähdön aika... ja sitä karvaa ei ole pienestä vaan isosta koirasta, kunnon karvapallosta!

tietääkö kukaan muuten mitään nettisivua josta saisi sitä vadelmanlehtiteetä tilattua? paikkakunnallani olen kaikki kaupat kiertänyt läpi luontaistuote kaupat lukuunottaen, mutta missään ei ole! yhden sivuston löysin, mutta siellä tee maksaa alle 5e ja postikulut 8e! en viitsisi ruveta maksamaan miljoonia postikuluista, etenkin kun ne olisivat kalliimmat kuin tee!

mutta vointeja hyviä muille! minä jään hermoilemaan titi nallen kanssa... tytär katselee sitä omassa huoneessa ja minä vihaan titi nallea ylikaiken!!!

terkuin M-L ja termiitti 37+3


Mimmi - 18.09.2009 - 13:36

Onko vadelmanlehtiteessä jotain hyödyllisiä ominäisuuksia vai miksi sitä kyselet mini-lepa?

Täällä kanssa pyykkikone jyllää ja kämppä kiiltää Saisi jo neiti alkaa syntyä pikkuhiljaa, ettei hirmuiseksi enää kasva. Me käytiin jo kokoarviossa äitiyspolilla, neiti on jo 3200g ja lähtökuopissa. Musta tuntuu että olen jotenkin kestoväsynyt, siis ihan uupunut suorastaan. Eikä mikään määrä lepoa tai unta riitä.

Voikaahan hyvin ja alkakaa pikkuhiljaa poksumaan!

Mimmi ja möykky 38+1


*S* - 18.09.2009 - 14:26

Mini Lepa: tällasen sivun löysin ja äkkikatsomalla olis pikkasen halvemmalla toi tee tässä osotteessa:

http://www.haapajarvenluontaistuote.net/tuotteet.html?id=7/351


-R- - 18.09.2009 - 19:09

Meilla oli laakari alkuviikosta, ei olla kuulemma ihan heti syntymassa, ei vaikka olen aivan hullunlailla osallistunut taloremppaan, tikkaitakin kiivennyt ylos alas ja maalannut ja hionnut kaapistoja. Valilla tuli niin tiukkoja supistuksia mutta menivat sitten itsekseen huilimisen jalkeen ohitse.

Oijoijoi, jotkut meista on jo niin lahella vauvan syntymaa! Itsella viikkoja tasan 36 ja vauvan liikkeet on valilla tosi rajuja. 5 poundsia arvioitiin vauvan painoksi, en osaa yhtakkia sanoa mita se on suomeksi.

Vauvalle on sairaalakassi valmiina, itse en oikein tieda mita laittais kun kaikki vaatteetkin on aina kaytossa. Ihana paasta takaisin omiin vaatteisiin! No siis mahtuuko niihin on toinen juttu...

Hyvia vointeja ja alkakaahan ensinmaiset synnyttamaan! Tahtoo kuulla lokakuisten vauvojen maailmantulo tarinoita!


tuikkis - 18.09.2009 - 20:18

Vois tuo siivousinto ja ahkeruus palata takasi tännekin päin

Huomenna ois tarkotus lähtee käymään synnärillä.Tiiä sitten onko siellä muuta ku se dvd:n näyttö ja paikkojen esittely.
Supistuksia on ilmenny niin kivuttominakin kuin kivuliaina.Eilissä iltanaki tuli melko kipeitä supistuksia pari ja sitten loppuvat ku seinään.Reilun vkon päästä saa sit lääkäriltä kuulla onko tilanne tuolla alakerrassa muuttunu mihkään suuntaan.

Loput vauvan vaatteet pitäs saada pestyksi ja vähä miettiä vaatetustaki pienelle sit kotiutumishetkeen.Ja ehkäpä jossain vaiheessa tulee sitä omaakin kassia pakattua

Mut jännityksellä jäädään odottamaan kuka meistä ensimmäisenä ns. jakautuu
tuikkis ja masukki rv 34+2


M - 18.09.2009 - 20:21

Täällä takutaan edelleen verenpaineen kanssa.. tänään neuvolassa mitattiin ja istuttiin, mitattii ja taas istuttiin, sitten maattiinkin vartti ja taas mitattiin. Tulihan se sieltä lopulta alas... eli lepoa lepoa. Tylsää! Maanantaina taas. Tarkoitus oli viikonloppuna siivota kämppä ja kierrellä kirppiksiltä noita pieniä vauvanavaatteita, ja käydä miehen kanssa ulkona syömässä ja leffassa. Mutta kiellettyjen listalle meni minun viikonloppusuunnitelmat Huoh!

-R-:olikohan tuo 5 paunaa eli noin 2,5 kiloa? Pauna on muistaakseni noin puoli kiloa. Täälläkin mahassa mahdoton myllerrys ollut monta päivää. Eilenkin perhevalmennuksessa pari tuntia istuttiin, ja koko ajan mahassa möyrysi niin että sattui..

Eipä tässä muuta, pääsisi jo synnyttämään niin ei tarvis vaan maata ja miettiä verenpaineita!
-M, 38+0


Tinttarella - 18.09.2009 - 20:24

Täällä oli neuvola tänään ja kaikki hyvin! Poika on nyt laskeutunut selvästi ja sf mittakin romahti alakäyrälle sen seurauksena! Raivotarjonnassa on ja tosiaan sais jo tulla!

Viikon verran oon nyt valvonu yöt liki läpeensä noitten kipujen ja ton esikon sairastelun kanssa Alkaa olla oikeesti ihan titityy olo kun ei päivisinkään ehi nukkua kun tuo esikkokaan ei oo nukkunu kun tollasia tunnin siivuja päivällä! Alan kylläolemaan sellanen zombieettä toivon että poika ulostais ittensä mahdollisimman nopeesti! Varsinkin kun tänääntasan 36 viikkoa ja pääsis tohon Lohjan sairaalaan jo synnyttämään!

Nyt tosin ollaan täällä Lahdessapojan kanssa sukuloimassa viikonloppu eli jos sitten maanantaina tulis niin olisin tyytyväinen

Tinttarellaja Vauvaveikka 36+0


mini-lepa - 18.09.2009 - 23:00

Mimmi: Vadelmanlehti tukee naisen kohdun lihaksia ja rentouttaa niitä, joten annostusohjeeksi raskaana olevan naisen "kohdun vahvistukseen" suositellaan:
Koska vadelmanlehden sanotaan edesauttavan kohdun lihasten kuntoa, niin se sitä kautta tekisi synnytysvaiheen supisteluista voimakkaat ja synnytyksestä näin ollen normaalia nopeamman.
tuossa teksti pätkä tuolta Haapajärven sivustolta. ajattelin kokeilla jos jostain löytäisin sitä...

*S*: tuo on juuri se sivusto mistä puhuin jossa postikulut ovat 8e...

Meillä sitten mies päätti tänään myllätä olohuoneessa niin että järjestyskin muuttui... hääti minut ja esikon keittiöön tekemään ruokaa..


-R- - 19.09.2009 - 18:59

M: Juu, muutin kiloiksi, itse asiassa alle 2.5kg mutta kun arvio oli vahintaan 5 poundsia niin jotakuinkin tuota luokkaa. Ei siis mikaan valtava morssari ole tuloillaan!

Paljonko teilla on sf-mitat olleet viime kaynneilla? Itse vasta parina viime kertana muistanut niita kysella, 35cm oli viimeksi.


markka - 19.09.2009 - 19:33

sf-mitta meikäläisellä oli viimeks 32 cm 33 viikolla. yläkäyrällä mennään, mutta terkka sano että se voi johtua ihan siitä että mä oon niin lyhyt. Esikon kanssa meni kanssa yläkäyrillä ja vielä vähän ylempänäkin, mutta sillon taas oli liikaa lapsivettä.

Täällä tosiaan normi elämä lähti tänää käyntiin ja päätin sitten jynssätä pesuhuoneen perusteellisesti. Eipä oo ainakaan toistaseks aiheuttanu supistuksia tai muutakaan, joten eiköhän tää vaavi vielä halua sisällä pysyä tovin.

Kivutkin alkaa selästä olla tiessään ja voin jopa vähän alkaa nauttiin tästäkin raskaudesta.

Eli eiköhän kaikki tässä järjesty taas ja saa kämpänkin kuntoon ennen kun neitonen päättää syntyä.

Voikaapa hyvin ja positiivisesti!!
Terv. Markka ja neitonen 34+0!!


M - 19.09.2009 - 20:36

-R-: Minulla sf-mitta oli viimeksi 34cm, rv 38. Ja aika tarkkaan keskikäyrällä mennään, ehkä hivenen yli. Lääkärin mukaan keskikokoinen vauvakin tulossa, eli olisko se sitten se 3,5 kilonen

Markka: täälläkin pesuhuone sai alkuviikosta kyytiä, just noita hommia "joita ei sitten ainakaan enää vauvan tultua ehdi tehdä" Sen seurauksena tosin taas verenpaineet pomppas ja se siitä siivousvimmasta
Kaikkia kolmea ässää kokelitu tällä viikolla, mutta ei ainakaan vielä merkkejä synnytyksestä...


Essi-87 - 20.09.2009 - 22:05

Moikka kaikille!

Täällä myös vielä yhtenä kappaleena ja raskausmyrkytys eli nyt viikkoja 37+1 ja käynnistetään ensiviikolla kun on niin pahaksi edennyt eli huomenna kuuntelemaan mikä päivä ja mitä tehdään... olisin kyllä mielelläni vielä pikkuista kasvatellut masussa koska pelottaa vähän miten pieni on kun veikkasivat 2,5 kg mutta nyt on vauvan terveys tärkeää eli tiedän että hänen on perempi syntyä kun istukan toiminta alkaa heiketä... Toivottavasti imetys lähtee paremmin sujumaan kun meidän ensimmäisen kanssa jotta kasvaisi nopsaan eikä ainakaan putoaisi paino liikaa..

Hyviä vointeja kaikille ja nauttikaa viimeisistä odotuksen vaivoista sekä ihanuuksista Kohta meillä pikkunen sylissä ja toivon että on hyvä vointinen kun onhan niitä paljon paljon pienempiäkin syntynyt.

Essi ja pikkuinen 37+1

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|