Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

äitiyspakkauksesta

KaNitaco+bobo - 16.09.2009 - 16:47

Kuinka moni meinaa ottaa äitiyspakkauksen vai onko joku sen rahan kannalla?

Ja kuinkas te joilla jo ennestään lapsia, meinaatteko kuinka toimia sillon?

Meitsi ottaa pakkauksen vaikka onkin jo kaksi lapsosta ja heillekin molemmille sen pakkauksen otin. Ja onhan se arvokkaampi, kun se raha summa, minkä siitä sais rahana. Ja olen ainakin edellisten pakkausten kohdalla ollu tyytyväinen niihin kuoseihin ja väreihin.

Oli vielä kiva sillon kun esikoista odotin, niin sillon päävärinä oli keltaiset sävyt. Mietin että no kyllähän nuo molemmille sopii, mut moni vaate mun mielestä oli enempi "tytön näkösii". No tyttöhän myö sillon saatiin.

Sitten toista odottaessa päätin että otan sillonkin paketin. Ja sillon oli päävärinä vaaleansininen. Ja meille tuli poika. Ja siis kumpanakaan kertana emme tienneet lapsosen sukupuolta, mut hyvin män meitin kohdal noi värit.

Nyt siellä olis aivan ihana se sydän peitemakuupussi. Ja sit se pisti jännästi silmään, et on valittu oloasuksi vaaleanpunaista.


VASTAUKSET:


Tiuku - 16.09.2009 - 17:00

Mie olen ottamassa pakkauksen, en ole edes ajatellut että ottaisin rahana (: Ensimmäinen lapsi tulossa, niin kyllä nuo kaikki tavarat varmasti käyttöön menevät ja helpottavat sitä "aloittamista".

Meille on poika tulosssa eikä tosiaan mitään valittamista tuosta 2009 vuoden pakkauksessa, vaikka jotkut ovatkin hieman "tyttömäisiä". Toivonkin vain että meille tulee vielä tuo nykyinen paketti eikä käy niin, että 2010 paketti onkin enemmän tytöille ja se sitten tulisi meitin pojalle.

Hieman offtopikkina minusta olisi niin paljon järkevämpää, että Kela tekisi jokaisesta paketista neutraalin, ettei käy niin että pojat saavat vaaleanpunaisen paketin ja seuraavana vuonna tyttö sinisen paketin. Esimerkiksi tuo 2009 paketti on minusta kyllä varsin neutraali, vaikka onhan siellä esim. juuri oloasu tuollainen hieman tyttömäinen ja tuo kukallinen body.


lizz - 16.09.2009 - 17:03

Meillä ennestään poika 1,5v ja hänelle otettiin pakkaus. Oli 07 pakkaus kyseessä. Nyt la marraskuussa ja tällä kertaa otin summan rahana. Ainoastaan sen uuden pakkauksen makuupussin ostin vauvalle kun oli niin kivan värinen Saavatpa molemmat oman pakkauksensa makuupussit muistoksi!

Ainakin meille tällä kertaa oli se raha enemmän tarpeen, muutettiin vielä "sopivasti" niihin aikoihin ja kaikki liikenevä raha tuli tarpeeseen...


Mimi88 - 16.09.2009 - 17:21

Olin tyytyväinen tämän vuotiseen äippäpakettiin mutta mietin silti että ehkä toisen lapsen kohdalla se raha olisi ollut sittenki parempi kun meillä on nyt ihan hirveet kasat vaatteita vauvalle..hukutaan niihin..


KaNitaco+bobo - 16.09.2009 - 17:23

Sillä minäkin otan paketin että saan niistä jotain muistoa sitten pakata muistojen laatikkoon. Eli saavat itselleen muistoksi joitain vaatteita ja kenkiä ja rakkaimpia leluja. Joita voivat sitten omille lapsilleen ottaa käyttöön, mikäli haluuvat.

Tosiaan se on hyvä puoli noissa, että suurin osa tekstiileistä on neutraaleja. Mutta sitten joinain vuosina on jotenkin "tyttömäisempiä" ja joinan "poikamaisempia".

Kyllä minäkin haluan nimenomaan tämän 2009 paketin, mut saas nähä miten tällä kertaa käy. Olen kyllä aikasemmissakin saanu juurikin sen edellisvuoden. Eli 2005 syntyneelle sain 2004 vuoden paketin ja 2007 syntyneelle sain 2006 vuoden paketin. Nyt tämän lapsen laskettuaika on aikasemmin kun kummankaan edellisen, joten hyvät saumat saaha tämä paketti.

Tosin eihän sitä tiedä, jos on tänä vuonna syntyny niin paljon lapsia, niin sillon paketit loppuu ja siirrytään seuraavaan vuoteen.

Mullehan ei sillain väliä, kun en tiedä vielä sukupuolta, mut alkais tuo makuupussi ainakin harmittaan. Tai mistä sitä tietää jos seuraavana vuonna on jotain vielä ihanampaa.


vane - 16.09.2009 - 17:24

meillä toinen tulossa ja oli ennenstään esikoisen (07) vaatteet siis äippävaatteet ym makuupussit tallella joten otin rahana. en nähnyt tarpeelliseksi ottaa pakkausta. silloin esikoista odottaessa näin taas tarpeelliseksi ottaa se


hömppäliisa - 16.09.2009 - 17:26

En ole vielä päättänyt 100 prosenttisesti otanko pakkauksen vai rahan, mutta taidan kallistua tuohon rahaan. Meillä kun on tuo vuoden 2007 äippäpakkauksen sisältö vielä esikoisen jäljiltä ihan hyvässä kunnossa.


wii - 16.09.2009 - 17:28

Kyllä me pakkaus otetaan, vaikka ainakaan tämän vuoden vaatteet eivät kyllä miellyttäneet silmää... Mutta hyvähän juttuhan tuo äp-pakkaus on, ja käsittääkseni maailmalla aika harvinainen. Ja kyllähän sieltä aina löytyy kuitenkin jotain mitä tulee käytettyä, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Itse tykkäsin oman tyttären 08 pakkauksesta.


KaNitaco+bobo - 16.09.2009 - 17:29

Meitsi on hamsteri...
Mulla on nytkin menossa etiäpäin laatikollinen pojan vaatteita yhelle kaverille ja toinen laatikollinen tytön vaatteita toiselle kaverille.

Tälle pienokaiselle ei tarvi mitään ostaa uutta. Ja nytkin tosiaan osan laitan kiertoon ja vaan osan jätän odottaan tätä kaveria. Mut silti aattelin et kyllä yks äitiyspakkaus mahtuu..


ruusu87 - 16.09.2009 - 17:36

pakkaus luultavasti otetaan, mies kyllä tahtoisi rahana ja ostetaan sitten sillä rahalla mitä tarvitsee, alennusmyynnistä sain esikoisellekin Tutan ym. vaatteita ostettua 2 e/kpl kun osuin ensimmäisten joukossa sattumalta kerran alennusmyynteihin (en edes tiennyt että siellä oli alennusmyynnit alkamassa ). että vaihtoehto tuo viimeinenkin tietysti.


anette - 16.09.2009 - 17:36

Me otetaan ilmanmuuta paketti, kun esikoista ootellaan


peppi - 16.09.2009 - 17:49

meillä kolme lasta jo ennestään, ja kaikille oon pakkauksen ottanu. samoin otin myös tälle neljännelle tulevalle pakkauksen.
mun mielestä parempi ja arvokkaampi kuin rahana olis ollu.


kuutti - 16.09.2009 - 18:23

otin kanssa äitiyspakkauksen pikkukakkosellekin. Jotenkin tuntui että kiva saada tulokkaalle jotain "omaa" kun muuten joutuu menemään esikolta jääneillä vaatteilla, leluilla yms... Ja onhan niitä tuotteita ihana hypistellä kun paketin saa.


Elwiira - 16.09.2009 - 19:18

Meille kans tulossa pakkaus vaikka lapsia on kaks entuudestaan, se on vaan niin kiva saada ja myllätä mitä kaikkea siel on vaikka tietäähän sen Kahden edellisten lasten vaatteet oon kans laittanut kiertoon ja tälle kans keräilen varmaan kirppareilta jotain vaatetta ja kavereilta tulee taas pussukoita missä on jo useammat vaatteet kiertäny ja sekoittunu. Vauvan vaatekasseja on niin ihana myllätä On kaveripiirissä useampia joiden kans pistetään vaatteita kiertoon kun aina joku on raskaana ja ne on niin hetken käytössä ettei viitti uutena kaikkea ostaa


KaNitaco+bobo - 16.09.2009 - 19:55

Katselin tarkemmin, kun jäi mietityttään tuo kukallinen body..niin nehän on marjoja.
Sehän on L&B:n kangas. Mietinkin että oli jostain tuo kuosi tuttu.

http://fi.lingonblabar.com/s/lb

Tuolta löytyy aivan samanmoinen myynnistä. Joskus esikoiselle ostin L&B:n vaatteita pari bodya.


mamma80 - 16.09.2009 - 20:29

mä olen tuota rahan ottamista miettinyt kun vaatteita kuitenkin on jo esikosta ja tiedän että niitä lisää sukulaisilta ja kavereilta tulee


Raakku - 16.09.2009 - 21:24

Rahana otettiin avustus tälle tulevalle vauvalle. Ei ollu edes vaikea päätös, esikoiselle otettiin pakkaus 08 ja käytössä on ollu oikeastaan vaan harsot, peitto ja makuupussi. Vaatteet oli joko väärän kokoisia (toppapuku sopiva kesäkuussa, lakki ei menny koskaan päähän..) tai muuten epäkäytännöllisiä/huonosti istuvia eikä niitä sitten tullu käytettyä kuin kerran tai kaks kun kaapissa oli kivempiakin. Tuolla ne nyt odottaa sangen hyväkuntoisina...

Kyllä meillä silti on molemmille jotain omaa säästettäväksi muistona, ne vaan on kaupasta ostettuja.


Näppis - 16.09.2009 - 23:40

Pakkauksen otin taas ja kivalta vaikuttivat kaik vaatteet. Ainoastaan yksi collegepuku oli lievästi tyttömäinen, muuten neutraalit vaatteet. Ihanan pehmeä se villapuku.


Pokušaj - 17.09.2009 - 00:02

Me ei ensin meinattu hankkia pakettia kun niin "tylsän olonen" mukamas...pliisut värit ym..

Mutta ai siis tyttöjen väritystä...jeps niin vissiin jotain olikin tulossa paketin mukana.. mutta mieleen jäi kyllä erityisesti sininen toppapuku...sopii meidän pojalle,thihih!!


Pisamatar - 17.09.2009 - 09:55

Me otettiin esikoiselle (-08), mutta nyt tokalle otettiin raha, koska ei oltu ihan tyytyväisiä paketin kaikkien vaatteiden ja harsojen laatuun, kokoihin tai väreihin eli paljon vaatteita jäi käyttämättä.

Ikäeroa vain vuosi tulossa eli vielä ne hyvässä kunnossa mitä halutaan paketista käyttää. (Myös kaikki kondomit, heh. Täytyy katsoa ehtiikö ennen viimeistä käyttöpäivää... Tsih.)


marsu - 17.09.2009 - 13:45

Esikoisesta otettiin pakkaus mut vaatteet jäi lähes käyttämättä niin nyt otetaan rahana. ne samat kylpymittarit ja kynsisakset kun käy edelleen. Onhan se pakkaus arvokkaampi kun raha mut rahalla saa sit vain sitä mitä tarvii ei tuu mitää turhaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|