Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

raskausoireet

meiju - 16.09.2009 - 08:48

Moikka! Täällä yksi hieman yli-innokas toiveilija haluis tietää mitä oireita teillä on ennen plussaamista ja vähän sen jälkeenkin ollu? Itsellä tuntuu jos jonkinmoista, mutta mahtaako olla vaan kuvitelmaa
Kiitos vastauksista!


VASTAUKSET:


Helmiina - 16.09.2009 - 08:51

Tulin ykkösoluesta "humalaan" =) Ja mahaa viilti, varsinkin noustessa seisomaan.


meiju - 16.09.2009 - 08:56

Pitäiskö siis ykkösolutta kokeilla varmistumiseksi
Mulla siis tämänhekisinä oireina: väsymys, mutta silti nukun yöt huonosti. Öisinkin on noustava kerran vessaan. Kokoajan nälkä, ja siis ihan oikeesti ihan kokoajan vaikka justiinsa söin! Päätä kanssa on särkee, lämmöt ei kylläkään ole koholla vaikka mittailin. Ajoittaiset vatsakivut.
Puolessa välissä kiertoa mennään tällä hetkelläMutta kertokaapas lisää plussaoireilujanne!!!


** - 16.09.2009 - 09:25

Jos oot puolessa välissä kiertoa, niin nuo on kuviteltuja oireita, ellei sulla ole tullut valemenkkoja. Hormonitoiminta muuttuu vasta kun alkio on kiinnittymässä eli n. 6-8 vrk ennen seuraavien menkkojen alkua.


Mimi88 - 16.09.2009 - 09:26

Ensimmäisestä tuli tunne..että testi on vain tehtävä,menkat ei ollu hirveesti myöhässä
Tokasta ei mitään hajua..rintoja ehkä vähän aristi mutta silti pitkitin testin tekoa,ennenkuin kaverini sitten painosti ja plussa tuli.Ensimmäisestä jälkeen päin sitten kamalat pahoinvoinnit.väsymykset yms..Tästä toisesta alkuun lievää kuvotusta muuten ei mitään.


meiju - 16.09.2009 - 09:30

Valemenkkoja kyllä miettisin, kun edelliset menkat kesti vain n. päivän, yleisestikkin menkkani ovat aika lyhyet n 4-5r pv.


Tiraam - 16.09.2009 - 09:33

Ja mulla tuli kahdet menkat, vaikka olin raskaana, eli sekään ei ole varm oire. Tissit oli arat ja kasvoi alusta asti, se oli eka mitä huomasin. Ja muutenkin turvonnut olo...Olin myös tosi huonolla tuulella, kiukuttelin! Väsymys ja pissahätä tuli kuvioihin vasta vähän myöhemmin, noin rv 9.


mammy - 16.09.2009 - 09:59

- tissit turpeat, ajoittain ajat
-alavatsan nipistelyä


** - 16.09.2009 - 10:11

Jos mietit valemenkkojen mahdollisuutta, niin äkkiä testin tekoon! Jos ne oli valemenkat, niin silloin raskaus näkyy jo testeissä. Ei kannata enää odotella seuraavien menkkojen alkua, kun silloin näkee vasta ultrassa kuinka pitkällä tuo raskaus sitten onkaan. Jos odottelet tuon pari viikkoa, niin silloin voit olla rv4+ jos lasketaan noista edellisistä menkoista. Mutta jos oletkin raskautunut jo aiemmin, niin oletkin jo rv8+. Mutta jos nyt teet positiivisen testin, voit olla varma, että nuo oli valemenkat, eikä tarvitse arpoa kuinka pitkällä olet.


Maria - 16.09.2009 - 10:29

Itse tiesin olevani raskaana viikkoa ennen kuukautisten odotettua alkamista. Juoksulenkiltä tullessakin oli nilkat turvoksissa. Pian alkoi tissien pakotus. Tuntui, kuin ne olisivat painaneet kaksi kiloa kappale (olen hyvin hoikka ja pienirintainen), alavatsaan sattui, iho alkoi kukkia. Tein kaksi negatiivista testiä, mutta kun päivät vaan kuluivat, eikä menkkoja kuulunut, soitin lääkäriin, että miten kauan tässä nyt pitää odottaa, kun testit on negatiivisia. Neuvoi tekemään vielä yhden testin. Ja se sitten rävähtikin välittömästi niin plussalle, ettei epäselvää ollut enää yhtään mikään...nyt mennään 5+viikkoa.


meiju - 16.09.2009 - 11:07

Onnea teille kaikille, taidampa itsekkin huomen aamulla testailla


M - 16.09.2009 - 11:48

Minulla tuli normaalit menkkakivut normaaliin aikaan, eli en epäillyt mitään. Mutta menkat ei sitten alkaneetkaan, toista viikkoa odottelin, kunnes oli pakko tehdä testi. Plussahan sieltä tuli ja yllätysvauva siis ilmoitti tulostaan nyt jo 37+5, kylläpä aika menee nopeaa!


Satt - 16.09.2009 - 12:40

mulla tuli ekat "oireet" noin puolitoista viikkoa menkkojen alusta. järkyttävä mahakipu ja huono olo, jonka ajattelin johtuvan ovulaatiosta. siitä vähän alle viikko eteenpäin tunsin jälleen mahassa kipua ja pistelyä. muutama päivä ennen kun menkkojen piti taas alkaa alkoi alaselkäkipu ja lievät "menkkakivut". tein testin joka näytti plussaa kp 24
ja yli vuoden yritys takana ja fiilikset on aika uskomattomat nyt viikot vasta 4+1 tai jotain, ja iltaisin ja öisin masussa on jotain remonttia vissiin käynnissä kun nipistelee ja pistelee niin kovasti


ruusu87 - 16.09.2009 - 13:30

ennen plussausta mulla oli sellainen ihmeen seesteinen olo (yleensä kun kierron loppuvaihe lähestyi niin olen aivan täpinöissäni että kohta pääsee tekemään raskaustestin ). sitten oli lisäksi sellaista pientä pahoinvointia. no tämä raskaus on ollut muutenkin "helppo" verrattuna esikoisen raskauteen, ei verenvuotoja tms.


Piki78 - 16.09.2009 - 13:32

"Oireena" menkkakivut.Puristelin mahaa ja ostin kasan terveyssiteitä. 2viikkoa sitten ihmettelin, että eikö ne jo ala, kunnes tajusin tehdä testin ja kas vain 3testiä näytti plussaa raskaus oli siis melkoinen yllätys.


kuumetta - 09.10.2009 - 13:16

Onko valemenkoissa myös normaalit menkkakivut?

Yleensä menkkani alkaa tiputtelulla jonka jälkeen tulee kivut ja reilu vuoto.

Nyt tuli kivut, mutta vain tiputtelua. Kipukin loppui, tiputtelukin väheni. Nyt oottelen että alkaako ne nyt sit olleskaan vai loppuiko ne ennen kuin ehti alkaakaan...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|