Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

---

--- - 14.09.2009 - 10:01

Internetissä pätee aivan samat säännöt kuin "oikeassa elämässä." kunnianloukkaus ja toiseksi ihmiseksi tekeytyminen(identiteetin varastaminen) on yhtä tuomittavaa. nimimerkin takana on aina joku ihminen ja ip-osoite voidaan jäljittää.VASTAUKSET:


heh - 14.09.2009 - 10:09

ja entä sitten? kunnianloukkaus syytteen saaminen on helvetin vaikeaa koska esim. kansanedustajat kuuluvat tämän lain piiriin. lähipiirissä oli pari vuotta sitten tilannne että tehtiin rikostutkinta eräästä henkilöstä joka levitteli toisesta ihmisestä sellaisia juttuja joiden voitiin katsoa haittaavan tämän ihmisen työntekoa ja tämän myötä elinkeinoa. kyseessä oli paljon suuremmat jutut ja henkilö tiedettiin ym mutta syytettä ei pysty nostamaan. miten luulet menevän jos teet rikosilmoituksen jostai nimimerkistä netissä..


-- - 14.09.2009 - 10:18

rikosilmoitusta ei tehdä nimimerkistä vaan se kohdistuu ihmiseen. mitä tarkoita tkansanedustajilla?
"kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä"
ps. miksi et kirjoita nimimerkillä? vaikka kirjoittaisit omalla nimelläsi se ei eroa käytännössä siitä kirjoitako heh vai hah.

Miarah - 14.09.2009 - 11:18

Taas! *syvä huokaus*


arvaa - 14.09.2009 - 11:26

On se nyt helvetti sentää vaikea ymmärtää. Täällä ei ole pakko olla! Mun nikki on varastettu sen miljoona kertaa, vittuiltu on yli äyräiden, kirjotettu niin uskomattoman törkeetä tekstiä että olis voinu sensuroida koko sonnan MUTTA edelleen olen täällä. KOSKA se että jollain NETIN nimimerkillä on niin paha olla että pitää rääpiä sitä nupoliaan turhankin paljon ei paljon mun persettä kutita. Ja ole niin ystävällinen ja selvitä mulle miten tällä palstalla voi varastaa identiteetin?! Täällähän on vain ja ainoastaan keksitty NIKKI, ei oikea nimi jonka voisi varastaa. Esim, mun nikki olis "perse" ja joku käyttäis samaa nikkiä. Menenkö poliisille sanomaan että joku muu esiintyy "perseenä" tuolla samalla palstalla jossa MINÄ olen "perse"?! ;D


-- - 14.09.2009 - 12:12

MIARAH: MITÄ TAAS?


no - 14.09.2009 - 12:26

tästä samaisesta asiasta oli jo tuolla alempana viestiketju, ehkäpä se on se taas!!


heh - 14.09.2009 - 12:32

ethän itsekään ap kirjoita nimimerkillä ja toiseksikin nimimerkkini täällä voi olla pelkkä heh.
kansanedustajilla tarkoitan niitä muutamaa sataa ihmistä jotka työskentelevät eduskunnassa. ihan oli juttua tutkinut poliisi joka sanoi ettei kunnianloukkaus syytettä saa helposti läpi koska yksityishenkilöiden väliset riidat on niin pieniä.. mutta ehkäpä ap:lla on omakohtainen kokemus joutua syytteeseen


M - 14.09.2009 - 12:41

arvaa: kiitos aamunauruista

Hyvä ap, tarkoituksesi on varmasti hyvä, mutta kuten huomaat, kukaan ei tunnu olevan erityisen kiinnostunut tästä aiheesta. Eli ainakaan täällä odotuspuolella kukaan ei koe tarvetta nostaa kunnianloukkaussyytettä. Vai onko sinua loukattu, vai mitä haluat aloituksellasi saavuttaa? Kun ajatellaan todellista tilannetta, kukaan tuskin vaivautuu lähteä oikeusteitse ruotimaan jotain mammojen nettiriitelyä. Helpompaa on pitää taukoa palstailussa. Täällä on aikuisia ihmisiä, odottavia äitejä, joilla on varmasti paljon suuremmat asiat menossa elämässään kuin tällaiset.

Ja olen myös sitä mieltä, että jos itse pitää huolen oman kirjoittelunsa asiallisuudesta, ei anna muille aihetta ilkeilyyn ja loukkauksiin. Minä ainakin tiedän tasan tarkkaan, etten kirjoituksillani ketään loukkaa. Jos joku loukkaantuu ja haukkuu minut lyttyyn, se on hänen omaa kypsymättömyyttään ja huonoa lukutaitoaan, eikä minua kiinnosta tällainen ihminen pätkän vertaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|