Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

miestä ei kiinnosta!!???

=( - 10.09.2009 - 16:24

hipsunhei =)

eli onko muita odottajia joiden mies ei yhtäkkiä enää halua koskea eikä harrastaa minkäänlaisia petipuuhia?? tuntuu että meillä loppui puuhat heti kun massua alkoi kasvamaan ja tuntuu ihan kamalalle ajatella että mies ei halua sen takia että näytän oksettavalta! ennen olen saanut pistää itse hanttiin kun ei joka ilta jaksanut harrastella, mutta nyt en ole saanut minkäänlaista hellyyttä pariin kuukauteen.. äääh...


VASTAUKSET:


arvaa - 10.09.2009 - 16:26

Moni mieshän tunnetusti pelkää satuttavansa vauvaa tai arastelee juurikin sen ison masun takia. Tuskimpa kyse on siitä että olisit jotenkin vastenmielinen. Kyllä mieheltäkin se isänvaisto löytyy joka välillä ei ole järkiperäistä niin millään.


Meillä - 10.09.2009 - 17:34

ainakin ekan raskauden aikaan mies myönsi ettei vaan kiinnostanut. Tosin myönsi vasta sitten kun vauva oli syntynyt ja löysin (paljon) pornosivuja joita oli mun odottaessa kattelut, kun ei petihommat kiinnostanut mun kanssa! Oli muuten tosi loukkaavaa, nyt jos käy samoin, niin terve.


Puff - 10.09.2009 - 17:43

Tuttu juttu, mut en mieti ettei mies haluais mua, se ei vaan halua sitä kolmatta pyörää
Kuhan oon taas itsenäinen ni paluu arkeen, näin ainaki kahen aiemman kans, eiköhän nytkin.


Mimi88 - 10.09.2009 - 17:44

mie tästä aikasemmin kirjottelinkin että ei teidän miehet oo ainuita joita ei seksi nappaa enää..
meillä loppui hetkeksi peiton heiluttelu kun masu tuli esille,mieli ois tehny mutta eihän toista voi pakottaa.
aavistelin sitten johtuvan siitä että pelkää vähän miten vaikuttaa vauvaan,ihanaahan se on että ajattelevat pikkuisia mutta sietäisi välillä ajatella meitäkin tää kuulostaa ihan normaalilta ja asia yleinsä korjaantuu..meillä mie sain sitten isukin taas rentoutumaan seksin aikana ja ettei ajattele masussa kasvavaa pikkuista,nyt mennyt ihan kivasti!puhukaa miestenne kanssa.


taotao - 10.09.2009 - 18:02

juu ei täälläkään mies innostu.sanoo että vauva on siinä niin ei oikein pysty. ja ymmärrän täysin,kyllä ittelläkin vähän alkaa fiilis kadota jos vauva alkaa vaikka kovasti potkimaan ja jumppaamaan masussa just erotiikan aikaan hassulta se tuntuu.

ite nautin myös ehdottomasti enempi sillon kun olen yhtenä kappaleena

hellyys, silittely, pussailu ja yleinen "meistä kaikista huolehtiminen" tuntuu mun mielestä nyt ihanimmalta mitä mies voi tehdä.

jos ois itellä kovat seksihalut niin sitten vois olla eri ajatukset, jos itse haluis ja mies ei. hankalia juttuja :/


mammy - 10.09.2009 - 20:26

Joo et oo ainoa. Meillä mieheltä meni kanssa halut heti kun maha alkoi vähän näkymään. Ja itseasiassa mustakin tuntuu se vähän oudolta, että vauva on touhuillessa niin lähellä. Eli näillä mennään. Sama oli esikoista odottaessa, että tämä oli tiedossa. En ole yhtään loukkaantunut, mutta alkaahan tässä jo kaikenmaailman seksiunia jo näkeen


minä - 11.09.2009 - 03:12

joo täällä sama homma ja ajattelin kirjotella tänne tästä aiheesta mutta te kerkesitte eka. itte oon miettiny et oonko niin ruma, kulahtanu tai mitä, mutta kaipa se sitten on normaalia ettei kiinnosta. hän on kyllä avoimesti myöntänyt, että pelkää seksin olevan haitaksi sikiölle. kunnioitan hänen ajatuksiaan.


meillä - 11.09.2009 - 09:09

ekassa raskaudessa miestä ei lopussa kiinnostanut ollenkaan, mutta nyt tässä toisessa olis kovinkin halukas harrastamaan seksiä. Itseä ei oikein kiinnosta kun maha on niin iso. Eilen kyllä harrastettiin ihanaa seksiä pitkästä aikaa eli varmaan kahteen kk:teen. Luulen että väliaikaista tuo miehen haluttomuus, mutta koville ottaa jos itsellä tekee kovasti mieli.


Aurinko - 11.09.2009 - 09:31

Meillä päinvastoin. Mies kyllä haluaisi ja useasti, mutta itseä ei voisi vähempää kiinnostaa...Huono olo varmasti suurin syy haluttomuuteen...JA iso väsy..Eiköhän se tästä helpota, esikoista odottaessani ainakin touhuttiin ihan synnytykseen saakka


Sama - 11.09.2009 - 13:41

Jo kuusi kuukautta selibaatissa.


Nyt ilman - 11.09.2009 - 15:17

Sama meillä. Syyksi mies sanoo, että tuntuu vähän ikävältä ajatus, että hän pamputtaa meijän vauvaa päähän (nyt siis rv 37 ja vauva rt ja laskeutunut), ja sano myös että toi mun värkki tuntuu niin lyhyeltä, tulee seinä liian aikasin vastaan Viimeks pari viikkoa sitten harrasteltiin seksiä mutta saapa nähä jäikö nyt vikaks kerraks ennen synnytystä. Meillä miehellä tosin lievää haluttomuusongelmaa ollu aina, joten oon kyllä tilanteeseen tottunu, ollaan puhuttu ja riieltyki aiheesta miljoona kertaa mutta oon päättäny elää asian kans. Vaikka ite oon taas tosi aktiivinen. Täydellinen mies on muuten, ja jos sitä ei aina huvita niin "hoitelee" kyllä mut sitte muilla keinoilla.
Tuli vähä sekava tästä, mutta siis, puhukaa, puhukaa ja puhukaa! Tsemppiä


Meillä - 11.09.2009 - 16:17

ei kyllä varsinaista yhdyntää harrasteta raskausaikana, ei nyt eikä esikoista odottaessani.. muuten kyllä tehdään kaikkea muuta mukavaa.. miehellä on kyllä haluja, mutta ymmärtää kyllä etten halua.. sitä paitsi itselläni orgasmi aiheuttaa kipeitä supistuksia, mikä ei millään tavalla lisää haluja.. mutta siis miehen tarpeet pystyy muullakin tavalla tyydyttämään..


eri syyt - 11.09.2009 - 21:19

meillä kyllä harrastetaan, mutta harvemmin kun ennen.. ja syynä että alapääni on lähestulkoon jatkuvasti kipeä ja herkkä -ei tunnu kivalta kun koskee, ja miehen mielestä sieltä näyttää sekä tuntuu erilaiselta kun ennen (no TIETENKIN), ja nyt joutuu tekemään enemmän töitäkin kostumisen eteen :/ harmi!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|