Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Päivitetty tammi-lista

Tiuku - 09.09.2009 - 19:09

1.1 kristina77(3), Castle(2), Helmiina
2.1 Reijamarjaana(2), ninni(2), Rakel(1)
3.1 Jonttufantti88(1)
4.1 julppe(1)
5.1 josekata, Ransu, Tirppaliisa(3)
6.1
7.1 fasu(1), masc(1), helmi83
8.1 Saareli(8), helmis08 (2)
9.1 Pähkinä(2), Tansku (2), elberi(2), Maikkuliini(2)
10.1 Mammutti(2), Virve(5)
11.1 Lilian(2), taotao(2), Lissu(2), Talviaurinko(1)
12.1
13.1
14.1 Mammy(2)
15.1
16.1 Martha(2)
17.1 Tiuku(1)
18.1 ~Jenni~(2), Kaisa(1)
19.1 Jonna(1)
20.1 Hömppäliisa(2), Anjuska(2), helmijohanna(2)
21.1 ##Viivi#(2), Usva(1)
22.1 maarit
23.1
24.1
25.1 Tammimasu(2)
26.1 liinamaaria(2)
27.1 Kay (1)
28.1 Papu, jessika (2)
29.1 Hiutale(1)
30.1 Norsku(2)
31.1 Mamma85(3), Mamma:-)(3)

Lisäilin sinut maarit tuonne listalle, perään en nyt laittanut mitään numeroa kun en tiedä onko ensimmäinen vai monesko lapsi tulossa. Ja eipä niitä monen muunkaan kohdalla ole eikä se edes ole niin justiinsa (:

Mitäs, kuinka moni tammikuulainen tietää/haluaa tietää lapsosensa sukupuolen, jos se vain mahdollista on? Mietin vain että olisiko "syytä" niitä merkata vai annetaanko olla. Mie en kyllä yhtään tiedä, että miten päin noissa listauksissa ovat täysin varma ja ei-ihan-varma, eli kumpaan niistä tulee tähti ja kumpaan ei Itse kun tiedän satavarmasti omani olevan poika, niin pitäisikö siihen nyt sitten laittaa pelkkä p vaiko p*. No, ehkä teistä joku tietää tai osaa ottaa selvää - jos sille nyt edes tarvetta tulee.


VASTAUKSET:


Tiuku - 09.09.2009 - 19:11

Niin tosiaan, unohdin ihan kokonaan onnistella maaritia ja toivottaa sinut oikein tervetulleeksi mukaan joukkoon (:


Rakel - 10.09.2009 - 07:37

Huomenta tammoille! Meikäkin tietää että poika on tulossa, oli kulemma näkynyt rakenneuä:ssa niin selvästi, ja kätilö näytti vehkeet meillekin, mutta silti en luota satavarmaksi tuota asiaa (eikä kai kannatakaan... )
Mun mielestä listataan ne lapsoset sitten ko ne on syntynyt.... En oo es tajunnut et jossai ketjussa olis laitettu noi sukupuolet ylös..
Vointi on hyvä, ja potkut tuntuu selvemmin, mut tälläkin pikkukaverilla on selvästi rauhallisempia ja aktiivisempia päiviä (tai päiviä jolloin ollaan käännytty eteenpäi ja päiviä jolloin taaksepäin..)
Sokerirasitukseen joudun kuun lopussa, ja sen perään onkin sitte neuvola +lääkäri.
Muuten ei kummempaa, töitä tehdessä vielä ko jaksaa hyvin
Aurinkoista syyspäivää Kaikille meille!
-Rakel ja Masukas rv 23+5-


Helmiina - 10.09.2009 - 08:31

Tammiketju on kyllä ihan paras! Hymyssä suin luin tuota edellistä "tunteiden palo" -ketjua =D Että tervetuloa vaan maarit!

Mä pitäisin aika varmana sitä, että mein tulokas on poika. Ultraaja nimittäin näppäsi kuvan killuttimista ja jos niistä vielä häpyhuulet muotoutuu niin se on sitten suuremman voiman tekosia

Omaa napaa (joka vielä nipin napin sisällä): tuntuu, että masu on taas parissa päivässä nykäissyt kunnolla eteenpäin - iso mollukka jo! Eilen lenkillä luulin kärsineeni kamalasta pissihädästä, mutta kotona totesin olleeni väärässä. Ilmeisesti vauva painoi jotenkin rakkoa ja paineen tunne tuli siitä?

Illalla mietin, että onkohan vauva kääntynyt rt:hen, koska n. viikon melskaaminen on ollut pienempää tuolla alamahassa. Istukka on edessä, eli jos koivet on sitten nykyään ylempänä, niin en välttämättä tuntisi niitä napakoita potkuja vaan pelkästään pikkunyrkkien taonnan alhaalla. Voisiko olla?


mammy - 10.09.2009 - 10:19

Huomenia-

Eilen olin koko päivän jalkojen päällä ja se kyllä sit tuntui. Kaupoilla oli pakko ottaa taukoja kun repi nivusista mahaan. Neuvolassa muuten sanoivat, että mun kannattas ostaa sellanen tukivyö joka auttas kipuihin. Pitäs varmaan hakee. Kotona pärjää hyvin, mutta heti kun on kaupungilla ja kävelee pitempiä matkoja niin alkaa repivät kivut. Eikä ne musta mitään supisteluja kuitenkaan ole.
Tänää yritän kyllä lepäillä...se on vaan niin vaikeeta

Hyvää päivänjatkoa kaikille!


masc - 10.09.2009 - 10:19

tää tammis on unohtanut ihan täysin mainita olevansa oikein kunnon syysflunssan kourissa. ja koska riskiryhmään kuulun, kirjoitti lääkäri mulle possunuhareseptin, vaikkakin tiedän tarpeettomaksi...tässä sitä jo kolmatta päivää maataan kotosalla ja tarvii kyllä sanoa, että tuntuu nyt tavallista kurjemmalta vielä tää sairastaminen ei kyllä tunnu vaikuttavan kipeys tuon pikkasen liikehdintään, kovasti jumppailee ja eilen välillä oli selkeesti sijoittunut enemmän vasemmalle, välillä oikeelle

Meillä veikattiin rakenneultrassa tytöksi, mutta vähän pihtaili paikkojen esittelyä (ladylike...) äitini kävi ennustajalla, joka oli myös "nähnyt" tytön ja neuvolan täti veikkaili samaa sykkeiden perusteella... mutta saa nähdä kumpi hän sitten on


Helmiina - 10.09.2009 - 10:36

masc, onko sulla korkeaa kuumetta? Koitahan jaksella siellä - onneksi on netti ja aina yhteys ihmisiin


mammy - 10.09.2009 - 10:39

Masc- pikaista paranemista!!

Uteliaisuus heräsi, että mikä on "tytön syke" ? Miten siitä voi päätellä sukupuolen?


Tiuku - 10.09.2009 - 11:30

Miekin kovasti kummastelen, että miten sykkeestä voi tunnistaa sukupuolta

Kyllä miekin vähän mietin sitä, että vaikka ultraaja oli ihan varma että se "pieni" uloke (omaan silmään se oli ihan hirveän iso ) on tosiaan pojan sukupuolielin, niin voiko sitä silti tosiaan olla ihan varma asiasta. Toisaalta taas en tiedä onko mahdollista että se napanuora olisi näkynyt tosiaan vain sellaisen pätkän verran ja sitten kadonnut kokonaan.

Voipi tosiaan olla "parempi", että listataan ne sukupuolet sitten kun niitä alkaa syntymään (: Koska eihän niistä tosiaan voi olla ihan varma ja onko sillä tosiaan väliäkään, vaikka en nyt muistaisi että odottiko joku teistä nyt sitten tyttöä vai poikaa.


Lilian - 10.09.2009 - 12:02

Meikällä tuntuu, että tuo napa alkaa painua takaisin tasaiseksi. Se pullahti ulos jo tosi aikaisessa vaiheessa ja nyt kai mahanahka venyy niin paljon, että napa painuu takaisin. Kuopalle se varmaankaan ei enää mene.

Täällä pikkuista veikattiin vahvasti tytöksi rakenneultrassa. Enpä uskalla tuohon luottaa, joten mennään maanantaina 4D-ultraan "varmistamaan" asia. Minä niin toivon tyttöä, kun ihana poika meillä on jo. Vaikka en kyllä pahakseni pistä poikaakaan, tietenkään. Olis vaan niin kiva, kun voisi tehdä tyttöjen juttuja ja laittaa tukkaa ja silleen. Ei poika äipän kanssa varmaan mitään barbileikkejä ala leikkimään.

Pikkuinen on täälläkin villin sorttinen. Muistelen, ettei esikko näin paljon potkinut, mutta voin tietenkin muistaa väärinkin. Ja kuten Helmiinalla, minulla myös välillä tuntuu kuin olisi kamala pissahätä, mutta vessassa ei tulekaan paljon mitään. Kaipa tuo touhutoope tuolla köllii silloin virtsarakon päällä.


Helmiina - 10.09.2009 - 12:24

mammy, tuo tytön syke on entisaikaista "faktaa", että toisella sukupuolella syke jumputtaa reippaammin kuin toisella (en muista kumminpäin). Yhtä luotettavaa tietoa kuin mahan muodosta sukupuolen "näkeminen" ja äidin voinnin liittäminen sukupuoleen, eli että tyttövauva oksettaisi. Tästä esimerkkinä ystäväni, joka oli 7 viikkoa saikulla kun oli niin huonossa hapessa - poika tulossa ja mulla ei mitään pahoinvointeja ja poika tulossa

Hauskoja noi on ja ihan varmana joskus joillakin pitävät paikkansa, mutta ei niillä kyllä tieteellistä näyttöä ole.


mammy - 10.09.2009 - 15:04

Niin kyllä mä sen tiesin, että se syke juttu ei ole faktaa, mutta kiinnostaa nyt vaan, että miten ne sykkeet menis tytöillä/pojilla.
Meille tulossa tyttö ja hänen syke on yleensä 140-142.
Jos joku on kuullut niin olis hauska kanssa kuulla tuo syke jutsku.


Tiuku - 10.09.2009 - 16:06

Minua ei kylläole oksettanut yhtään ja poikaa tosiaan odotan Pitääpä kysäistä siskolta ja äidiltä, miten heillä oli kun odottivat lapsiaan (: Ja muistaa sitten ensi kerralla itsekin, josko jo siitä voisi tunnistaa sukupuolen itsekin

Mummini tosiaan siskon raskaudessa puhuikin siitä, että taitaa odottaa poikaa/tyttöä (en muista nyt kumpaa), kun maha on tuon muotoinen. En vain millään muista että kumpaa hän sitten sanoi ja oliko edes oikeassa

---

Olen nyt kahtena viime yönä nukkunut todella levottomasti enkä millään ymmärrä että minkä takia. Toissa yönä kieriskelin varmaan koko yön ja heräilin vähän väliä, nyt viime yönä sain sentään hieman pidempiä pätkiä nukuttua kunnes taas heräsin hetkeksi.

Onko teillä ollut tällaista ja löysittekö mitään syytä siihen? Pohdiskelin että voisiko se johtua tuosta pikkuisesta. Eli jos hän jotenkin mekkaloi siellä ja herättää minut, mutta en vain tajua heränneeni juuri siihen.


maarit - 10.09.2009 - 16:11

tiuku-> juu, kyllä meillä ennestään jo kaksi pientä lapsukaista onsaa nekin lisätä tuonne listaan,muttei ole välttämätöntä. Kävin tänään rakenneultrassa synnärillä,kaikki oli ok.ja tulipa sitten sattumalta tulevan lapsen sukupuolikin selväksi..joka jääköön nyt kuitenkin salaisuudeksi


masc - 10.09.2009 - 16:49

kuume oli korkeimmillaan 38,7, mutta nyt tänään ollut vain lievää lämpöä enää, onneksi

neukkutäti sanoi, että yleensä (painotti tätä sanaa), että tyttövauvoilla olis korkeempi syke (meillä yleensä 140-150)ja kysyi saatiinko rakenneultrassa vihiä sukupuolesta... en siis minäkään suoranaisesti ota kovin vakavasti sykkeestä veikkailua, mutta eri tahoilta tuota veikkausta, eikä kertaakaan mistään poikaa. mutta hän sitten näyttää syntyessään kumpi on ei tässä mitään vaaleanpunaista olla ostettu

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|