Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Maalis masut

Anny - 09.09.2009 - 12:58

Mitäs teille kuuluu?? ja tietty muillekkin odottajille
Mulla näillä näkymin vaihtui LA 2.3.10 eli porskuttaisin mennä 15+1 ne meinas vielä varmistaa rakenneultrassa LAn. Vauveli oli kasvanut paljon, hyvä että mahtui kuvaan ( kun olin niskapoimu-ultrassa pariviikkoa sitten)masu pömpöttää aika hyvinkin jo. kaikille tutuille suurinpiirtein on kerrottu tulevasta ihanuudesta. Pahaa oloo ei pahemmin enää ole ja ruokakin on alkanut maistua Mitens teillä muilla voinnit sunmuut??


VASTAUKSET:


Vanamo - 09.09.2009 - 13:18

Täällä ei ole ollenkaan oireita edelleenkään. Oli sitten pakko mainita asiasta neuvolaan samalla kun soitti verikokeiden tuloksista. No, pääsin sitten tarkastamaan asian ja kyllähän se baby hengissä on ja oli hyvät sykkeetkin. Kai sitä hieman pelkää tätä oireettomuutta kun ennen esikoista sai km:n, joka aluksi oireili niin, että kaikki raskausoireet katosivat.

Kai tuo maha on hieman kasvanut.housut puristaa hieman,vaikkei kiloja ole tullutkaan. Viikkoja en muista tarkkaan, kai jotain 13+ ...? Ekan kohdalla oli koko ajan selvillä päivistä ja viikoista. Nyt ei enää "ehdi muistaa" moisia pieniä yksityiskohtia


Kenkku - 09.09.2009 - 14:12

Täällä tultiin kesken työpäivän kotiin pahoinvoinin takia... 7 viikkoa olin jo poissa töistä ja pari päivää kävin kokeilemassa ja eihän siitä mitään tullu Noh, masu on jo aikamoinen, ihan kunnon vauvamasu. Miestä halatessani pari päivää sitten huomasin, etten enää pääsytkään niin lähelle! Sydänäänet kuuluu hienosti dopplerilla


Kenkku - 09.09.2009 - 14:13

Niin ja täällä nyt rv 14+1, huoh, elätän toiveita, että viimeistään rv 16 pahoinvointi loppuu!


elli - 09.09.2009 - 14:31

pienoista kuvotusta ja jatkuvaa syömistä. En tiedä, nko mahan kasvu pelkkää läskiä vai onko siellä oikeesti vauvakin!

Sama tilanne kuin Vanamolla; rv:t on hakusessa, mutta 13 saattaapi olla.... Sen verran täynnä päivät tuota touhua, että ne menee siivillä, ja mun laskut sekoaa aina!

Töissä alkoi yt:t joten stressantunut olen beyond beliefs, vaikka kuinka koitan vaan relata.ei onnistu!


Elmi - 10.09.2009 - 07:04

Täällä vähän samat sydeemit kun Vanamolla...oireet olleet lieviä ja aiheuttaneet äipälle päänvaivaa, et onkos kaikki kunnossa...JA ainakin ultran ja neuvolan mukaan kaikki niin kuin pitääkin...Maha on alkanut nyt viimisen viikon aikana jotenkin enemmän näkymään/ tuntumaan, joten uusia housuja tarvitaan...onneksi kaveri toi eilen pussillisen äippävaatteita lainaan...Nyt siis rv 14+3 ja la siis 8.3.2010...Tää lyyli lähtee töihin, hauskaa päivää kaikille!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|