Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Teneriffa ja 2 alle 2 vuotiasta

Laura - 05.10.2009 - 08:56

Eli suunnitelmana olis lähteä Tammikuun 12 päivä Teneriffalle, Playa de las americasiin 2 viikkoa.
Reissuun on lähdössä minä,mieheni,tyttäremme 23kk ja poikamme 7kk.
Lentokoneessa tyttärellämme on oma paikka koska totesimme sen helpoimmaksi noin "ison" lapsen kanssa.

Reissumme on ensimmäinen lentokone matka,eli äitiä jännittää ainakin kovasti miten lennot sujuvat eli tähän kaipaisin hieman vinkkejä?

Yksi mikä on myös askarruttanut on se tarviiko Teneriffalle mitään rokotuksia? esim. hepatiittia tyttärelle (alle 1v. ei pistetä)
Koska netissä kehuvat että perusrokotukset riittää? Neuvolassa eivät osanneet sanoa!!

Olis mukava saada nopsaan vastauksia että ehtii vielä jos tarvii pistellä niin pistämään.

Mitenkäs tuo pyykin pesu reissussa? onko ihan jotain pesuloita katujen varrella vai? Majotumme huoneistohotelliin eikä sielä mielestäni ollut mahdollisuutta,mitä hieman ihmettelin...

Kiitoksia kovasti jo kaikille vastanneille,arvostan apuanne todella


VASTAUKSET:


Marakatti - 05.10.2009 - 12:18

Me oltiin toukokuussa Mallorcalla ja matkassa oli silloin 1v9kk ikäinen poika sekä me vanhemmat. Meillä oli myös ostettuna pojalle oma paikka ja mielestäni kannattava sijoitus, poika viihtyi lennoilla hienosti. Mukaan vaan pientä naposteltavaa (naksuja ym) ja luettavaa sekä pari pikku lelua. Tosin koneessa on kyllä niin paljon mielenkiintoista katseltavaa ettei meidän ainakaan tarvinnut kaivaa yhtään tavaraa esille ja kirjatkin jäivät lukematta.

Me otettiin pojalle Hepatiitti a+b eli Twinrix. Itsekin ollaan se aikoinaan otettu molemmille vanhemmille, joten ilman muuta myös lapselle. Lääkärineuvolassa lääkäri sanoi et Espanja on nykyään kuin Suomessa matkustaisi mut silti otettiin. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, lapsi voi loukata itsensä, joutua sairaalaan ja jopa joutua verensiirtoon, joten musta kannattaa pelata varman päälle. Lapset ovat niin kovia touhuamaan et loukkaantumisia tulee. Mitään haittaa rokotteesta ei kuitenkaan ole ja se antaa lapselle elinikäisen suojan hepatiittia vastaan.

Me varattiin vaatteita riittävästi viikon matkaa varten eikä edes ajateltu et oltais ruvettu siellä pesemään. Kuitenkin lämmintä on, joten pääasiassa kuluu niitä t-paitoja ja sortseja, ja ne saa aika pieneen tilaan pakattua. Olin varannut pojalle joka päiväksi puhtaan t-paidan ja housut ja hyvin riitti, jäi jopa puhtaita vaatteita kotiin tuotavaksi. Illoiksi kannataa ottaa pari pitkähihaista ja pitkäpulttista vaatekappaletta. Ja saahan sieltä tarvittaessa ostettua t-paitoja jne. jos omat loppuu.

Ja kyllä sieltä paikan päältä varmaan niitä pesuloitakin löytyy, varmaan onnistuu jo hotellin kauttakin se pyykkipalvelu.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|