Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Vinkkejä Kanarian lomalle

Kanaria kutsuu - 26.08.2009 - 09:38

Ollaan menossa perheen voimin (isovanhemmat, isä, äiti ja parivuotias lapsi) Kanarialle talvella. Kohteemme on Gran Canaria, Playa del Ingles. Täällä varmaan löytyy paljon siellä käyneitä. Kertokaapa kaikenlaisia vinkkejä tuohon kohteeseen liittyen ja tietysti saareen yleisesti.


VASTAUKSET:


Pippuri - 26.08.2009 - 12:17

Inglesin ranta on aina tuulinen ja aallot isoja. Pienen lapsen kanssa siis hieman ikävä. Viime talvena oltiin vajaa parivuotiaan kanssa samalla kokoonpanolla kuin teillä. Yhdessä kohtaa rantaa on rakennettu aallonmurtajat, ja se on lapsille sopiva. Me harmiksemme huomasimme paikan vasta loman lopulla. Kävimmekin pariin otteeseen Puerto Ricossa rantsulla, siellä oli myös lämpimämpi kuin Inglesissä, meitä kun ei oikein lomasäät suosineet. Inglesiähän mainostetaan bilepaikkana, ja mä alkuun pelkäsin että mites nyt mahtaa käydä, onko liian vilkas paikka pienen lapsen kanssa. Mutta eihän sitä vilkasta yöelämää päivisin siellä millään lailla huomannut vaan paikka oli oikein mukava. Kävimme useaan otteeseen syömässä suomalaisessa kuparipannu-ravintolassa, ihan sen takia kun pojalle ei kelvannut paikallinen sapuska, tuolta sai sitten välillä hänelle muusia ja lihapullia. Mä en osaa suositella mitään paikkoja missä kannattaisi käydä, koska meidän loma koostui ihan rantaelämästä ja pyörittiin siinä Iglesin alueella vain Puerto Ricoa lukuunottamatta. Mutta kaikenkaikkiaan oikein kiva paikka oli meidän mielestä, ja sitä rantakatua oli mukava kävellä kun siellä uskalsi pojankin vähän omille jaloilleen päästää.


Me - 10.09.2009 - 09:02

Oltiin vajaa 2v kans siellä tammikuussa.
Kiva paikka. Nestlen Lastenruoka purkkeja oli isommissa marketeissa. Hylamaitoa paikallista löytyi ja vastikkeitakin olis ollut jauheena. Meillä närpi normiruokaakin, mutta noitakin siis löytyy.

Rantakadulla oli kiva köpötellä. Ilma oli kyllä yllättävän kylmä. Olisi tarvinnut päälle lämpöistä neuletta jopa iltaisin. Tuuli oli tosi raaka rannalla.
Sitä en osannut ajatellakkaan etukäteen.

Loro park oli kiva käyntikohde. Eläinpuisto siis.
Rantakatua mekin sahattiin ees taas Vasemmalle päin oli uudempaa ja oikeelle vanhempaa (ei niin kivaa mielestäni). Siis kun rantaan katsoen lähti kävelemään noihin suuntiin.

Meidän hotelli oli hieman korkeammalla ja taksilla kuljettiin aika paljon. Olis ollut aina takas hotellille niin kova kapuaminen. Taksit ei ollu kovin kalliita, mutta joka kerta ihan eri hinta...

Lähtisin toistekkin.
Rantakadulla benettonin outlet...

Hotellilta saatiin sateenvarjorattaat, mutta olisi ollut kiva muistaa ottaa kotoa niihin se päivänvarjo-osa. Kaikenmaailman virityksiä sai tehdä, ettei lapsi ihan paahtunut aurinkoon.

Mukava matkakohde.


... - 28.09.2009 - 21:02

siitä pääsee muutamalla eurolla linja-autolla helposti ostoskeskus atlanticoon jossa on kolmessa kerroksessa kauppoja
palmitos parkiin pääsee myös linjurilla, sekin oli ihan jees paikka pari vuotiaalle, paljon papukaijoja yms. lintuja.
tammi-helmikuussa merivesi on kylmää ja muutenkin kannattaa olla pitkähihaista aamuiksi ennen kuin aurinko on noussut kunnolla.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|