Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Lentopelkoa isojen lento-onnettomuuksien jälkeen

muilla? - 23.07.2009 - 08:38

onko ketään alkanu jännittämään/pelottamaan lentäminen nyt kun on kolme isompaa onnettomuutta ollut yläilmoilla lyhyen ajan sisällä?

ite tykkään niin älyttömästi matkustaa, mutta nyt on alkanu mietityttämään koko lentäminen, kun noita isoja onnettomuuksia on ollut... miten hitossa tästä pelosta pääsee yli????


VASTAUKSET:


realisti - 23.07.2009 - 09:38

Suurempi todennäköisyys sinulla on joutua onnettomuuteen Suomen maanteillä.


ainoa - 23.07.2009 - 09:56

mikä nyt pelottaa on meren ylitys. Eli Atlantin yli en nyt heti lähde. Jotenkin maiden yli tuntuu lentäminen turvallisemmalta. Kesäkuussa kun oltiin tulossa Välimereltä Suomeen, jouduimme kiitoradan päästä palaamaan takaisin terminaalille korjaukseen. Se ei tuntunut kivalta mutta onneksi vika löytyi pian.
Jännitän lähtöä noin vuorokauden etukäteen mutta kun ollaan ilmassa, ei ole enää hätää. En jätä matkustelua vaikka kuinka pelkäisin lentämistä. Lentopelkoinen siskonikin teki maailmanympärimatkan lentäen.


Ei ole - 23.07.2009 - 10:17

pelkoa ylittää Atlantia eikä mitään muitakaan lätäköitä. Ensi viikolla lennetään Kuubaan, jo 3. reissu sinnepäin tulossa.

Pelkäisittekö ajaa bussilla tai junalla, jos lyhyen ajan sisällä sattuisi muutama isompi onnettomuus?


miksi - 23.07.2009 - 12:12

sitten yhtäkkiä on tapahtunut niiiin paljon näitä tippumisia ja muita, kas kun niitä ei juuri 5-6 vuottakin takaperin juuri ollutkaan..nyt niistä saa lukea kokoajan.kyllä pikkasen laittaa harkitsemaan - ainaki noita air bus lentoja - nillähän suurin osa onnettomuuksista on tapahtunut.


siis - 23.07.2009 - 12:20

ei niitä nyt kyllä "paljon" ole tapahtunut ja joka vuosi koneita tippuu jossakin. Mutta jos koneita tippuu vinkuintiassa niin ei se paljon uutiskynnystä ylitä.

Minua ei ainakaan paskan vertaa kiinnosta, onko kone airbus vai boeing.

Ei kukaan pakota lentämään, jos pelottaa. Kotonakin voi pysyä tai matkustaa vaikka laivalla.


voi jösses - 23.07.2009 - 12:32

ihmettelimpä ääneen, ei tarkoita että jonku pitää pillastua. Mielipiteitä ja ajtuksia kun saa jakaa - jokainen tekee omat johtopäätöksensä.....


taitaa - 24.07.2009 - 09:53

säästöt ja huono taloustilanne vaikuttaa turvallisuuteenkin. Nyt kun ihmiset matkustavat aremmin, on lentoyhtiöt kuralla. Säästetään ja työntekijöitä pistetään pihalle. Kyllähän se jo näkyy. Vantaallakin saa lentokentällä jonottaa pari tuntia luukulle.


Menni - 11.08.2009 - 23:51

Kukapa sitä peloilleen mitään mahtaa Juu, hiukan on alkanut jännittämään jo sen viime syksyisen Espanjan koneen alastulon jälkeen ...Järjetöntähän toi on , kai, mutta niin on pirun moni muukin asia

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|