Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

matkaan naapurimaasta

säästöä - 18.07.2009 - 21:54

Haluaisin kuulla onko jollain kokemusta muiden maiden paketimatkoista? Me asutaan pohjois-suomessa ja hintoja vertaillessa huomasin että jos lähdemme suoralla lennolla lähimmältä kentältä hintaa matkalle tulee esim 3000€. Jos ajamme 700km päähän Helsinkiin hintaa on 2500€. Mutta jos ajamme 300km rajan toiselle puolelle Ruotsiin niin suorat lennot Luulajasta olisi 2000€. Eli 1000€ säästö lähimmän kentän suoriin lentoihin ja 500€ säästö Hkin hinnoistakin ja matkakin kentälle olisi alle puolet

Vertailin Finnmatkojen lomaa Ruotsin Fritidsresorin kanssa samaan kohteeseen, samaan hotelliin, samaan aikaan . Samaa firmaahan ne ovat. Voiko tämä olla näin helppoa säästää satasia vai onko jotain ongelmia odotettavissa jos ei ole oman maan matkapaketti? Kokemuksia kiitos!


VASTAUKSET:


hei - 19.07.2009 - 14:36

Edulliselle matkalle vaan niin jää enemmän käyttörahaa Ja voithan matkatoimistosta vielä varmistaa mutta ei tosiaan pitäisi mitään ongelmaa olla.Muutama tuttu on Ruotsin kautta matkustanut ko syystä ja hyvin kaikki mennyt


sipsu - 20.07.2009 - 15:55

Kerran olen matkannut Tukholmasta Brasiliaan. Matka oli Fritidsresorin ja oli todella halpa, noin 800€ lähes 3vk. Neljän tähden hotelli runsaine aamiaisineen. Sisko asui Ruotsista ja varasimme matkan yhdessä. Itse lensin ensin Vantaalta Tukholmaan ja siitä eteenpäin. Lentokone oli laajarunkokone, normaalipalvelu. Puolet matkasta oli ruotsalainen, puolet tanskalainen miehistö. Vähän vaikeaa oli saada selvää tanskalaisten kuulutuksista mutta kysymällä selvisi. Perillä oli ruotsalaisia oppaita, todella ystävällisiä. Tekivät salapoliisityötäkin takkini hävitessä ja sain sen takaisin. Ainoa miinus oli paluulennon myöhästyminen ja jäin jatkolennolta. Mutta onneksi lentoja tulee Tukholmasta usein ja siskoni lentopisteillä pääsin ilmaiseksi.
Perillä osallistuimme ruotsalaisten järjestämille retkille ja hyvin onnistuivat nekin. Voisin mennä uudelleenkin. Mutta lasten kanssa kyllä valitsen mieluiten helpoimman kuin halvemman reitin.


halvemalla pääsee - 21.08.2009 - 11:37

Asun Turussa ja joskus olen napannut noita Ruotsin puolen matkoja, eikä ole ollut mitään ongelmia - ainakaan näinä aikoina, kun kaikki onnistuu netissä. Oletteko koskaan vilkaisseet sikäläisiä äkkilähtöjä? Siellähän on jatkuvasti niitä jopa sadalla eurolla tai alle sillä - ja tarjonta on suuri.

Ongelmia voi tulla, jos ei osaa ruotsia niin hyvin, että ymmärtää esim. ostaessaan kaikki matkaan liityvät tiedot, mutta se on oikeastaan ainoa pulma, jonka pystyn kuvittelemaan.

Rohkeasti reissuun vaan!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|