Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

huoneistohotelleja Tallinnassa?

kolmannen saanut - 29.06.2009 - 21:53

Ajattelimme mennä 3 - 4 yöksi Tallinnaan koko perhe, mutta en ole missään nähnyt enkä netistäkään löytänyt huoneistohotelleja. Meitä on siis kaksi aikuista ja kolme lasta, joista pienin 8 kk, ja haluaisimme olla yötä suurin piirtein samassa tilassa emmekä eri huoneissa.

Joissakin hotelleissa voi olla perhehuoneita, vaikka niitä ei löydä netistä. Onko jollakulla kokemuksia tai tietääkö joku, onko Tallinnassa huoneistohotelleja?

Onko kenelläkään myös vinkkejä siitä, mitä Tallinnassa on kivaa perheelle? Lapset ovat 9, 6 ja vauva.


VASTAUKSET:


ainakin - 30.06.2009 - 08:23

eläintarhaa on kovasti kehuttu


Miu - 30.06.2009 - 20:42

http://www.cassandra-apartments.com/eng/index.php

Stockmannin tavaratalon vieressä, sieltä löytyy ainakin yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja.
Tasoltaan ainakin pari vuotta sitten olivat hyviä.
Ja hintakaan ei paha, verrattuna monien hotellien perhehuoneisiin, jotka useinmiten paljon kalliimpia kun tavalliset huoneet.
Mutta jos hotellia haluaa, niin esim. Tallink Cityssä on kahden hengen huoneita, joissa väliovi, samoin Virussa. Hinnallisesti näissä vaan tulee aika kalliiksi kun pitää maksaa 2 huonetta. Kalev Spassa on myös väliovellisia huoneita, jotka muistaakseni perhehuoneen nimellä, mutta se on halvempi kuin 2 erillistä kahden hengen huonetta.

Matkatoimistossa osaisivat varmasti kertoa tarkemmin??


hei - 04.07.2009 - 01:07

Hotel Braavo oli ihan ok huoneistohotelli vanhan kaupungin lähistössä, suosittelen. Yhteydessä tosin on kuntosali, jossa jumpat sun muut aiheuttaa lievästi meteliä, mutta ei häirinnyt ainakaan meitä.
Eläintarhassa kannattaa tosiaan käydä!


hei jatkaa - 04.07.2009 - 01:10

Me varattiin booking.com:ista viime talvena.


kolmannen saanut - 05.07.2009 - 23:18

Varattiin nyt sitten Matka-Vekan kautta sieltä Braavosta. Hotel Reval Centralista olisi saanut perhehuoneen halvemmalla, mutta päädyttiin Braavoon, koska se on ihan Vanhassa kaupungissa kiinni ja siellä on kunnon keittokomero, jossa voi kokatakin, joten ei ole pakko olla riippuvainen ravintoloista.

Otin yhteyttä siihen Cassandraankin, mutta siitä jäi outo olo, ja samaa oli joku muu kommentoinut muualla netissä, joten skippasin sen pois vaihtoehdoista. Jos Miu on siellä käynyt, millaista siellä oli? Itse jäin epäilemään, että onkohan ko. hotellissa paritusta tai jotain...


Miu - 06.07.2009 - 14:10

Olen Cassandrassa käynyt ja mitään omituista en itse havainnut. Silloin tosin ei vielä ollut lapsesta tietoakaan, joten en sitä "sillä silmällä" katsellut.
Mutta huoneet olivat tosi kivoja ja tilavia. Ja eniten tykkäsin siitä, että oli erillinen makuuhuone.
Meillä kun poika käy lomallakin nukkumaan illalla seittemältä, niin tavallisissa hotelleissa on se ongelma, että siinä sitten itsekin pitää istua pimeessä ja hiljakseen, kun poika nukkuu matkasängyssä huoneen nurkassa. Erillisessä makkarissa kun nukkuu, niin me vanhemmat voimme viettää "laatuaikaa" kaksin pitkän illan

Tuossa Braavossa olen myös käynyt, en asumassa, mutta tutustumassa. Huoneet oli ihan kivoja, mutta silloin kun itse olin käymässä, asui hotellissa joku urheiluporukka, 13-15 vuotiaita poikia "satapäin" ja meteli sen mukainen. Ja kehuivat hotellissa, että ovat juniorijoukkueiden suosiossa edullisen hintansa vuoksi... Ja rattailla hotellissa varmasti hieman hankala liikkua kun käytävät olivat tosi sokkeloisia ja portaita siellä täällä. Mutta huoneet siis ihan kivoja ja sijainti tosi hyvä, esim. Kalev Spa kylpylä ihan vieressä. Ja vanhakaupunki alkaa käytännössä hotellin edestä.


hei - 06.07.2009 - 22:36

Meillä oli Braavossa perhehuone ja ainakin siinä oli oma ulko-ovensa eli ei tarvinnut mennä hotellin käytäville ollenkaan rattailla. Siivoojat siellä on olleet ystävällisiä ja monesti lapsemme uniriepu ja vaatteetkin on olleet siististi lajiteltuina eri pinoihin


Miarah - 10.08.2009 - 10:35

Jos arvostaa parempia huoneistoja ja loistavaa palvelua, katsokaapa www.oldhouse.com ja sieltä "apartments"

Kokemusta löytyy ja aivan upeita huoneistoja!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|