Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Lentokoneeseen oma ruoka?ja matkarattaista...

pikkuriikki - 24.06.2009 - 16:19

Tarjoileeko ne lentokoneessa sylivauvalle ruokaa? ja antaako sen nukkuma kopan pyydettäessä?siis ettei oo tarvin etukätee varata..entä hoituuko matkarattaiden anto edelleen(niinku joskus 15v sitten) lentoemännälle koneeseen noustessa, eli saa pitää rattaita koneeseen menoon asti ja ne sitte antaa ne takasin heti siinä ovella kun tullaan koneesta ulos... Ja Bubonalle kiitokset hyvän matkan toivotteluista tossa alemmassa ketjussa


VASTAUKSET:


Odelia - 24.06.2009 - 18:37

Sylilapsi, jolle ei ole varattu omaa paikkaa, ei saa koneessa ruokaa. Ja kopan saa pyydettäessä, jos on sellainen paikka, mihin sen saa. Eli kannattanee etukäteen varata sellaiset paikat, joissa seinä edessä ja kopan laitta mahdollisuus. Koppaa sinällään ei tarvi varata etukäteen.

Se, saako rattaita viedä koneeseen asti, riippuu lentoyhtiöstä. Menomatkalla emme saaneet (koska lapsi oli hereillä, poikkeustapauksissa olisi onnistunut). Paluumatkalla saimme viedä koneelle asti. Rattaat tulevat kuitenkin vasta matkalaukkujen kanssa hihnalta.

Mukavaa matkaa!


Marakatti - 25.06.2009 - 13:27

Aivan kuten edellä todettiin, ellei lapsella ole omaa istumapaikkaa, ei hänelle ruokaa tarjoilla. Eli omat ruuat mukaan. Ja tosiaan kannattaa varata etukäteen se eturivin paikka, mihin sen vauvakopan saa.

Me annettiin rattaat suosiolla heti ruumaan lähtöselvityksessä, mukana oli ergo-reppu, jolla poikaa kentillä kannoin. Kannattaa kysyä sekin etukäteen ni ei tule yllätyksiä. Ja kantoreppu/liina on kätevä kentillä, jää kädet vapaaksi muitten laukkujen jne. kantamiseen.


Ruoka - 25.06.2009 - 22:17

ollaan saatu mutta reittilennoilla.Etukäteen parasta hoitaa/kysyä/varata kaikki mahdollinen


rattaat - 26.06.2009 - 09:30

on Hesassa pitänyt laittaa pussiin ja antaa lähtöselvityksessä pois. Välillä virkailija on vienyt rattaat erikoistavarahihnalle, välillä on ne itse pitänyt sinne viedä. Turvatarkastuksen jälkeen aulassa on pikku rattaita.
Ulkomailla ollaan useimmissa paikoissa saatu pitää rattaat ovelle asti. Kannattaa säilyttää pussi ja pyytää siihen lähtötarra virkailijalta.

Omat ruuat pienelle mukaan jos ei ole omaa istumapaikkaa.


Siis - 29.06.2009 - 14:24

oletteko saaneet kentältä pussin vai onko ollut oma mukana? Jotenkinhan pitää nuo rattaat suojata...
Hyvä, että kentällä lainarattaita! eipähän tarvitse sitäkään enää pähkäillä.


eräs - 01.07.2009 - 17:13

Pussin saa lähtöselvityksessä. Me matkasimme Kreetalle, Suomen päässä rattaat piti luovuttaa lähtöselvityksen yhteydessä. Ruokaa ei voi varata sylilapsena matkustavalle alle 2- vuotiaalle. Tosin meillä oli oma ruoka mukana, mutta eipä ollut Finnarin koneessa missä sitä lämmittää. Ainoa vaihtoehto olisi ollut vesihaude. Voihan toki ottaa mukaan jotain mitä ei tarvitse lämmittää.


hei - 04.07.2009 - 14:23

Esim Kreetalla ei saa uutta pussia rattaille eli se Suomesta saatu pussi kannattaa säilyttää kotimatkaa varten.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|