Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Kokemuksia Kreetalta?

Odelia - 07.05.2009 - 22:31

Ollaan lähdössä Kreetalle muutaman viikon päästä (Ihanaa!!!). Onko kokemuksia? Olen kyllä Kreikassa käynyt, mutta en tuolla, ainakaan sen ikäisenä, että muistaisin. Hotellimme on Crispy World ja sijaitsee Kolimbarissa eli, jos noista kokemuksia, niin kiva.

Mikä on siellä tilanne vaippojen ja vauvan ruokien suhteen? Otanko mukaan kotoa vai ostanko sieltä? Neidillä ikää silloin 9kk.


VASTAUKSET:


ei kannata! - 09.05.2009 - 01:18

perukaa koko matka!

Ette sit pahempaa turistirysää enää löytäneet,matkustakaa vaikka mäntsälään,saatte samat lomaelämykset,lähes ilmaiseksi!!!!

Oletteko ihan tosissanne??


ollut - 09.05.2009 - 07:55

Voi olla hankalaa löytää kaupoista vaippoja (tai sitten on kalliita). Voihan siellä kokeilla olla ilmankin vaippoja osan aikaa, ottaa vaan enemmän vaihtovaatetta mukaan. (meillä oli kestovaipat mukana joita pesin käsin)

Ruokaa tais löytyä mutta käytiin torilta hakemassa perunoita jne. ja tehtiin ite kun sattui olemaan keittiöllinen hotellihuone. Jos normaalisti käytätte purkkiruokaa niin ottaisin muutamaks päiväks ainakin ruokaa mukaan niin ei tarvi heti olla metsästämässä ruokaa.

Hyvää matkaa ja nauttikaa ja muistakaa vahva vauvallekin sopiva (ei myrkyllinen) aurinkorasva ja lapselle pitkähihasta/punttista ja hattu


Odelia - 09.05.2009 - 20:47

ei kannatalle; itseasiassa Kolimbari ei ole mikään turistirysä. Ja toisekseen ei tuohon aikaan onneksi ole vielä niin paljon turisteja. Ja vauvan kanssa halusimme poikkeuksellisesti lähteä tällaiseen kohteeseen, vaikka emme niitä aiemmin olekaan suosineet.

ollut; kiitos. Taidanpa ottaa vaipat suosiolla mukaan. Neiti sen verrna pieni, että tulisi koko ajan vahinkoja. Taidan ottaa yhden purkin sosetta/pv ja aamupuurot. Muuten katselen sitten sieltä.

Tuo aurinkorasva on ostoslistalla!


Pippuri - 09.05.2009 - 22:26

Se kannattaa ottaa huomioon että purkkiruuat maistuvat erilaiselta siellä näihin kotimaisiin verrattuna. Sitten on ikävää jos lapsi ei niitä suostu syömään. Me oltiin reissussa pojan ollessa 6kk, otin kaikki hänen ruokansa mukaan kotoa. Perillä ei sitten montaa ruokapurkkia nähtykkään, minimarketeissa oli kahta lajia, enkä niistäkään tiedä mitä sisälsivät. Olimme Rodoksella. Isommassa marketissa olisi varmaankin ollut isompi valikoima mutta me ei käyty sellasessa matkan aikana. Itse tykkäsin pelata varman päälle nuo pojan jutut. Kukin toki tavallaan.

Vaippapaketti kulkee kätevästi ruumassa rattaiden mukana!


jj - 11.05.2009 - 09:24

en ole vauvan kanssa ollut mutta muuten 2 kertaa ja itse tykkään kovasti Kreetasta. Se ei ole sen pahempi turistirysä kuin muutkaan paikat ja itse haluan sinne uudelleenkin mm. luonnon ja ruoan tähden. Vauvan kanssakin voisin mennä, kaveri oli vauvan kanssa (8kk) ja hyvin meni. Omia ruokia kyllä ottivat mukaan mutta kyllähän sieltä saa peruselintarvikkeita paikan päältäkin jos jaksaa ruokia siellä tehdä.

Hyvää matkaa.


mirkku - 17.05.2009 - 20:18

Ihanaan paikkaan olette menossa! Voittaa kevyesti Mäntsälän Paikkallisesta Lidlistä saa vaippoja ja ruokia. Suht samoja kuin täällä myyvät, kalliinpia vain. Ota omat puurohiutaleet mukaan. Suosittelen auringonsuojavatteita. Ei tartte rasvojen kanssa pulata. Meillä oli ne lapsilla ja todella vaivatonta . Sopivat niin uimiseen kuin muuhunkin touhuun
Hauskaa matkaa!


emilia - 18.05.2009 - 15:38

Olin Kreetalla viime keväänä tähän samaan aikaan kun taapero oli 1vuotias.

Otin suomesta mukaan vaippapaketin, joka oli hyvä koska siellä vaipat maksoivat enemmän ja valikoima oli aika huono. Eriasia varmaan olisi ollut jossain isossa marketissa mutta kylässä jossa olimme kaikki marketit oli niitä pikkusia joka kulmalla olevia.

Ruuat otin myös matkaan (purkkiruokaa söi suurimmaksi osaksi reissun ajan mutta toki söi myös samoja ruokia kun minä). Kaupoissa oli vain joitain makuja ja purkit tosissaan hirmu paljon kalliimpia kun suomessa.

Kun ei ne ruuat ja vaipat vie tilaa ja tuo painoa kun vaan menosuuntaan, takasin tullessa on sit tilaa tuliaisille


Odelia - 19.05.2009 - 21:26

Kiitos kaikille vastanneille!! Mukava kuulla positiivista palautetta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|