Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Koala-kokemuksia

kohdetta etsivä - 28.04.2009 - 15:00

Millainen on Finnmatkojen kyseinen hotelli? Jostain luin että huoneisto saattaa olla varjon puolella. Osaako kuka kertoa mistäpäin hotellia kannattaa huonetta toivoa? Millaiset aamupalat ja puolihoidon sisältö, alkoiko loppuviikosta jo tympiä?


VASTAUKSET:


Maspalomas - 29.04.2009 - 11:24

Hotelli on ihan mukava ja vastaa mielestäni 3 tähden hotellia.Uima-altaat olivat ihan ok ja huoneet myös. Meillä oli ihan uudet varusteet huoneessa ja siivouskin oli tehokasta. Huoneita on tosi monessa eri paikassa, joten on vaikea sanoa milloin aurinko paistaa mihinkin osaan hotellia. Meillä huoneen numero alkoi 100:lla ja aurinko paistoi koko päivän parvekkeelle. Lisäksi on huoneita, jossa parveke on suhteellisen korkealla ja aurinko paistaa varmemmin ja sitten on niitä maaterasseja, johon aurinko ei näyttänyt hirveesti paistavan.
Ruoka näytti sellaiselta perushotelliruualta, aika monia vaihtoehtoja tuntui tarjolla olevan. Kävimme syömässä hotellissa vain kerran, mutta ruoka ei kyllä ollut hirveän maukasta sillä kertaa (halpaa kylläkin). Ruokailimmekin sitten muutoin rantaravintoloissa.


Koala - 30.04.2009 - 12:25

Hotelli oli yllättävän hyvä. Oltiin kuultu vain huonoa hotellista, mutta yllätyimme positiivisesti. Huone oli hieman nuhjuinen,mutta ei paha.Parveke oli auringossa koko päivän.Tivoli oli vieressä ja hotellilla lapsille kivasti puuhailua sekä iltaisin ohjelmaa. Sijainti oli mielestämme huono, koska rantaan, kauppoihin on aika pitkä matka. Lasten kanssa siinä kuumuudessa ei kyllä voinut pitkiä matkoja kävellä, mutta taksit kulkivat ja ne oli halpoja.


kohdetta etsivä - 02.05.2009 - 11:00

Kiitti viesteistä! Olisin vielä kysellyt että oliko teillä yksiöt vai kaksiot? Pärjääkö nelihenkinen perhe (lapset 8 ja 10) yksiössä vai olisiko hyvä ottaa kaksio? Onko tietoa miten yksiössä oli pedit järjestetty? Kannattaako hotellille esittää toivet että huone olisi lähellä lämmitettyä allasta? Meinattiin ottaa parveke. Torakkakammo nääs...


Maspalomas - 03.05.2009 - 18:41

Meíllä oli kaksio ( lapset 7 ja 8 ) ja se oli sopivan kokoinen. Ei tarvinnut käyttää vuodesohvia, sillä sängyt oli todella leveät ja tavaroille oli kunnon tilat. Mielestäni ei ole väliä onko lämmitetyn altaan vierellä vai ei, me emme olleet. Sinne oli ihan helppo mennä löhöilemaan eri alueeltakin. Tuolla "pääallasalueella" tapahtui myös kaikki päivä ja iltaohjelma, joten oli ihan kiva, että huone oli hieman sivummalla. Parveke on hyvä ratkaisu, sillä illalla auringon laskiessa näkyi alakerran laatoituksilla torakoita, joita hotellinkissat jahtasivat . Hotellinmarketista saa ostettua torakkamyrkkyä. Meillä ei huoneessa tai parvekkeella ollut lainkaan torakoita.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|