Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

dunas maspalomas

aurora - 23.04.2009 - 11:20

onko kenelläkään kokemuksia blue star dunas maspalomasista? Onko huoneistot missä kunnossa? Olen lueskellut kokemuksia homeisista huoneista ym. Pelottaa vaan viedä astmaattinen lapsi jos huoneissa hometta... ollaan lähdössä 16.12.09 2vko.
Meillä lapset 3 ja 6v.


VASTAUKSET:


on kokemusta - 23.04.2009 - 20:23

Me oltiin kyseisessä huoneistohotellissa tammi-helmikuun vaihteessa. Ainakaan meidän huoneisto ei haissut homeelle ja huoneisto oli kohtalaisen hyvässä kunnossa. Mutta sellainen kostean oloinen huoneisto oli. Yöllä tuntui että lakanat ja peitto on kosteita.


Matkaaja - 24.04.2009 - 11:47

Kaikki Kanarian kohteiden hotellien huoneet muuttuvat yöllä kosteammiksi, koska niissä ei ole lämmitystä. Jos haluaa tuon välttää, pitää etsiä hotellia, jossa keskuslämmitys (aika harvassa). Mutta homeessa eivät yleensä ole, rakennustapa ja ilmasto ovat niin erilaisia. Hauskaa matkaa!


Kanaria - 24.04.2009 - 13:15

Olimme itse maaliskuussa maspalomaksessa, mutta Cay beach- hotellissa. Ihana paikka, lähellä kaikkea. Ystävämme oli samaan aikaan Dunas Maspalomalsessa, mutta he eivät olleet tyytyväisiä. Ongelmana oli juuri nuhjuisuus, haju huoneessa, ötököt ja epäsiisteys. Eivät myöskään pitäneet hotellin sijainnista. Makuasioita. Itse pidin myöskin tuosta hotellista kun kävin siellä, tosin en asunutkaan siinä. Maspalomas kokonaisuudessaan on kyllä ihana paikka!! Lähdemme myös uudestaan maaliskuussa 2010.


aurora - 24.04.2009 - 13:52

Toivotaan että huoneisto olis ok. Onneks tässä on vielä reilusti aikaa niin voi vaikka vaihtaa hotellia jos siltä tuntuu... On vaan outoa että hotelli on saanu 4 tähteä. Tuntuu että siihen verrattuna huoneittenkin pitäis olla kunnossa. Toivotaan että olis sitten hyvät ilmat niin ei tartteis huoneessa aikaansa viettää.


lomaliini - 24.04.2009 - 21:38

Olimme helmikuussa Dunas Maspalomas hotellissa 3 ja 6 vuotiaiden kanssa ja mielestämme hotelli oli oikein hyvä ja lomamme erittäin onnistunut. Suosittelen, mukavaa lomaa.


Pipaluk - 12.07.2009 - 20:43

Oltiin perheen kanssa kyseisessä paikassa alkuvuodesta ja tykättiin hotellista (maspalomas itsessään ehkä vähän tylsä, mutta kävelymatkan päässä rantsusta, joka oli oikein kiva). Alue oli hyvin hoidettu.

Mielestäni meidän kaksiomme oli siisti ja palvelu toimi hyvin. Leivänpaahdin oli rikka ja saman tein toivat uuden, samoin kun kävimme pyytämässä puuttuvan peiton. Huone ja petivaatteet olivat tosin öisin hieman nihkeitä, mutta hyvin uni maistui koko porukalle. Yhteen pienen pieneen ötökkään törmäsimme kämpässä, mutta ihmekös tuo, kun bungalowit on pensaiden ympäröimilla alueilla ja maantasalla ja ovi oli pääsääntöisesti auki.

Kannattaa muuten vierailla palmitos parkissa. Vekarat ihastuivat papukaija showhun =)

Allasalue on tosi kiva!!! Lapsille oli lisäksi oma leikkipaikka ulkona. Aamupalalla löytyi kaikille miuluista ruokaa (lapset 3 ja 6v).


sini - 29.07.2009 - 22:53

me oltiin kyseisessä hotellissa marraskuussa -08. Mukana oli 4 ja 5 vuotiaat lapsemme. Mielestämme hotelli todella hyvä. Ei yhtään ötökkää näkynyt. Kylläkin kissoja. Kahvinkeitin oli rikki, mutta emme kyllä tarvinneet sitä. Suunnittelemme uutta menoa samaan paikkaan ja hotelliin taas marraskuulle

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|