Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Apua teiltä reissaajat!

NaNa - 15.04.2009 - 13:26

Moikka!

Haaveilemme kovasti etelänmatkasta hiihtoloman 2010 aikaan. Perheeseemme kuuluu kolme lasta (tuolloin vajaa 1, 3 ja 9.) Mitä paikkoja suosittelisitte? Missä tuolloin olisi lämmintä? Thaimaa ei kuulu vaihtoehtoihimme pitkän lentomatkan takia...

Kiitos jo etukäteen! =)


VASTAUKSET:


Aino - 15.04.2009 - 14:51

Tuohon aikaan ei vielä kannata mennä Välimerelle, siellä on vielä viileätä. Ja Thaimaaseen ym. kaukoitään tosiaan lentää pitkään. Eli vaihtoehdot ovat suunnilleen Kanariansaaret tai Madeira. Lapsiperheelle löytyy vähän enemmän erilaisia kivoja vaihtoehtoja Kanarialta.

Kaikista lämpimin ja aurinkovarmin paikka on Gran Canarian Puerto Rico, jos ei portaita kavahda. Itse suosin kuitenkin vielä enemmän samalla saarella lähellä olevaa Playa del Inglesiä, joka on tasamaastoinen.


Lomaliini - 15.04.2009 - 18:59

Suosittelen lämpimästi helmikuussa 2010 Maspalomasia, jossa huoneistohotellia Dunas Maspalomas. Olimme tänä vuonna siellä Finnmatkojen lomalla lasten 3 ja 6.v kanssa , 26 astetta ja aurinkoa helppo kohde lasten kanssa meillä oli vielä all inclusive. Tämä siis gran canarian saarella.
Ensi helmikuussa mennään teneriffalle playa de americasiin (hotelli:cristobal parque, myöskin finnmatkat)


Lomaliini - 15.04.2009 - 18:59

Suosittelen lämpimästi helmikuussa 2010 Maspalomasia, jossa huoneistohotellia Dunas Maspalomas. Olimme tänä vuonna siellä Finnmatkojen lomalla lasten 3 ja 6.v kanssa , 26 astetta ja aurinkoa helppo kohde lasten kanssa meillä oli vielä all inclusive. Tämä siis gran canarian saarella.
Ensi helmikuussa mennään teneriffalle playa de americasiin (hotelli:cristobal parque, myöskin finnmatkat)


tikudu - 16.04.2009 - 09:44

ehdottomasto kanarialle,teneriffalle tai lanzarotelle.madeira hankala pienten lasten kanssa ja siellä ei hiekkarantoja taida juuri olla.
esim americas on hyvät pitkät hiekkarannat ja ystävällisiä ihmisiä,ottavat lapset huomioon ravintoloissa,yms.


Teneriffalle - 16.04.2009 - 10:29

Siellä olimme muutama viikko sitten etelä rannikolla.Lämpötila päivisin n. 22-24 C eli väriä sai iholle muttei kärsinyt helteestä Upea paikka ja valtavasti nähtävää. Lapset 1 ja 6.v ja jaksoivat todella hienosti olla ilman kitinöitä. Kelit juuri sopivat, isommalla Shortsit ja t-paita , pienempi viihtyi hyvin pitkähihaisessa ha -housuissa (ei valittanut kuumuutta eikä tarvinnut pelätä palamista). Ja myös aikuiset nauttivat...


Enni - 16.04.2009 - 17:22

gran canaria ja puerto rico on ollut suosikkini kanarian saarten matkakohteista lapsesta lähtien. siellä ollut lapsena monena talvena ja takuuvarma aurinkopaikka. tosin raput ja korkeuserot ovat hankalia rattaille mutta niistäkin selviää


voivoivoi - 17.04.2009 - 09:05

kun suomalaiset eivät osaa muuta kohdetta neuvoa,kun kanarian saaria!

Kyllä maailmassa maita ja paikkoja riittää,pienenkin lentomatkan päässä,jossa on talvella lämmintä.

Tässä muutama vain mainitakseni,missä olemme talviasikaan perheen kanssa lomailleet:

Egypti,Tunisia,Marokko,Israel,Libya,Arabiemiraatit,Kap Verde..

Mutta jos haluaa pahimpaan turistirysää,missä kaikki suomalaiset lomailevat yhtäaikaa,niin siitä vaan!


Kanarian ystävä - 17.04.2009 - 11:49

voivoi:lle: Toiset eivät vaan halua mennä Afrikkaan, ainakaan kun ovat kerran käyneet, siksi se saattaa jäädä pois laskuista. Pohjois-afrikkalaiseen kulttuuriin kun kuuluu kovaääninen kaupustelu, voimakas sisäänheitto sekä "liiveihin uiminen", eikä se välttämättä innosta. Lisäksi hygienataso on eittämättä huonompi kuin esim. Kanarialla.

Ja lasten kanssa on oivallisinta mennä turistien suosimaan paikkaan, jossa plaveluita piisaa ja kaikki toimii. Eksotiikkaa etsin mieluummin ilman lapsia.


no kyllä meillä - 17.04.2009 - 17:59

on palvelu pelannut Jamaikalla, Kuubassa ja Meksikossa ja lämmintä oli. Mihinkään Kanarialle ei meidän perhe matkusta!


tässähän - 17.04.2009 - 18:48

ap kyseli kioja paikkoja LÄHELTÄ. Mielestäni osaan noista viimeisimmistä paikoista sijaitsee kauempana kuin ap halusi lentokoneessa istua lasten kanssa.

Olen madeiralla ollut, ja lapsiperheitäkin siellä oli. mutta lapsiperheiden suosimat hotellit ovat kauempana keskustasta, (jopa 5 km).

Kannatan noita kanarian saaria, koska siellä lapsiperheiden (varsinkin kun lapset pieniä) on helppo lomailla.


voivoi - 17.04.2009 - 20:58

nuo kaikki mainitsemani kohteet ovat n.5 tunnin lennon päässä,paitsi Kap verde

Palvelut pelaa ihan samalla tavalla ja onkos "kanarian ystävällä" kokemusta yhdestäkään mainitsemastani?

Toki makuja on monenlaisia,mutta minäkään en kanarian saarille matkustaisi,vaikka matkani maksettaisiin.

Elämä on lyhyt ja maapallolla on miljoonittain upeita matkailupaikkoja,koskaan ei kahta kertaa samaan paikkaan kannata lähteä!

kanarialla ei tarvitse kivasti kielitaitoa käyttää,jos sellaisen on sattunut hankkimaan,pääsee suomi-baareihin vetämään lihapullia...matkustakaa vaikka HEINOLAAN,saatte saman lomatunnelman!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|