Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Kreeta

Hania - 18.03.2009 - 17:47

Osaako joku kertoa millainen paikka on Kato stalos? Ruusuja ja riisuja lukisin mielelläni. Kesällä olisi lasten kanssa tarkoitus sinne mennä.


VASTAUKSET:


Muumimamma - 18.03.2009 - 19:10

Kävin Kato Staloksessa 4 vuotta sitten.Asuimme Nektar Peach nimisessä hotellissa,joka oli erinomainen.Kylä on erittäin hiljainen(liian?).Ruokapaikkoja jonkin verran,mutta ei shoppailtavaa.Kävimme ostoksilla Haniassa ja myös Platanias on ihan muutaman kilometrin päässä.Itse olemme lähdössä loppu kesästä Plataniakseen.


Selja - 18.03.2009 - 22:13

Muumimamma: teillä on siis kokemusta tuosta Plataniaksesta jo entuudestaan? Jos kaipaa rauhallista oleilua parin pikkumuksun (n. 1v3kk ja 3v3kk) kanssa, onko sopiva paikka?

Ei nyt mitään matkoja ole varailtu tms. vaan tässä pohditaan, että lähdettäiskö ja minne...


Peppi - 18.03.2009 - 22:48

Selja: Platanias on oikein ihanteellinen paikka lapsiperheelle <3 Suosittelen!

Kato stalos on myös kiva, mutta siellä ei tosiaan oo juurikaan mitään. Muutama ravintola ja kauppa. Hanian kaupungin pikkukylät sijaitsevat kaikki Hanian kaupungista lähtevän, rantaa myötäilevän tien varrella. Eivät siis varsinaisesti ole mitään "kyliä". Kato staloksesta on vajaa 10 km Plataniakseen, joka on suurin kylä. Sinne pääsee kätevästi taksilla tai paikallisbussilla, jotka kulkevat sitä päätietä pitkin.


Selja - 19.03.2009 - 13:45

Peppi: Kiitoksia. Ollaankin kuultu Plataniaksesta, että olisi mukava lapsipaikka, mutta kaverini oli ollut siellä joskus iät ajat sitten ja nykytila olisikin voinut olla jo ihan muuta.

Oliko sinulla, Peppi, peräti jotain kivaa hotellia suositella? Olennaista olisi mukavat uimamahdollisuudet (lastenaltaita etc) noille pienille. Kyllähän siis tietysti matkatoimistot on olemassa, mutta tuntuisi luotettavammalta kuulla kommentteja sellaiselta, joka noissa on oikeasti käynyt paikalla.

Sorry, Hania, että anastin Kato Stalos -aloituksesi...


Peppi - 19.03.2009 - 16:31

Selja: itselläni on kokemusta vain Aurinkomatkojen hotelleista. Mariliana ja Elisso ovat ainakin tosi kivoja


Selja - 22.03.2009 - 19:16

Ok! Kiitoksia, Peppi!


Susu - 23.03.2009 - 12:48

Täällä kanssa yksi Kato Staloksessa 4vuotta sitten lomaillut ja vieläpä Nektar Beachissa majottautunut!
Kato Stalos on tosiaan rauhallista seutua, mutta Plataniakseen ei onneksi ole pitkä matka, jossa sitten oli enemmän aktivitteettia. Paikallisbusseilla oli Kato Staloksesta helppo matkata Haniaan ja Plataniakseen, jos ei jalkaisin halunnut matkaa taittaa... Helppo liikkua rattaiden kanssa, ainut miinus oli erittäin vilkas liikenteinen katu aivan hotelleiden tuntumassa!
Mutta muuten Kato Staloshan oli reunimmainen "kylä" 7km pitkän hiekkarannan päässä, joten rantaa pitkinkin kävelemällä pääsi Plataniaksen paikkoja helposti ihailemaan...
Ihan matkakuume alkaa tulemaan kun alkaa muistelemaan...


mirkku - 18.04.2009 - 16:42

KATO STALOS ON LOISTAVA PAIKKA!!!! Paras hotelli ihan ehdottomasti on Giannarakis beach ! Olimme siellä lasten kanssa viime kesänä. Hotellin omistaa vanha pariskunta jotka pitää hotelli vieraita todella hyvänä. Huoneet ovat siistejä ja paikka hiljainen. Ihanat omat uima-altaat pihassa ja rantaan muutama metri. Nektar Beach tais olla siinä vieressä ja siellä oli kyllä aina menoa ja meininkiä ilta myöhään eli en kyllä suosittele lasten kanssa. Olen matkustellut paljon ja voisin sanoa että tuo paikka ja hotelli on parasta tähän mennessä!!! LÄMPIMÄSTI SUOSITTELEN


Gianna - 04.05.2009 - 21:07

Kato Stalos on rauhallinen ja ihana kohde lapsiperheelle, jos lomaltaan kaipaa rauhaa ja mukavaa joutenoloa. Platanias on taas ruotsalaisten ja brittien kansoittama turistirysä, jossa on ihan kiva käydä, mutta koskaan en siitä kylästä valitsisi hotellia...kukin taaplaa tavallaan.
Kato Staloksesta on matkaa Plataniakseen neljä kilometriä,ei siis 10 km. Tai vastaavasti Haniaan 7 km ja molempiin suuntiin kulkee bussit jos ei kävellä jaksa.

Giannarakis on kanssa mun mielestä ihana hotelli, kuten mirkkukin tuossa jo mainitsi.

Kaikille Stalokseen lähtijöille ihanaa lomaa!


Kirsi - 29.06.2009 - 10:31

Hei!
Olemme perheen kanssa menossa jo toistamiseen Plataniakseen. Ensimmäisen kerran olimme siellä syyskuussa 2008 ja nyt menemme oikein helleaikaan eli heinäkuussa. Hotelli Santa Helena Plataniaksen laidalla on ihanteellinen paikka lapsiperheille. Poikamme 8 ja 10 vuotiaat nauttivat oikein sydämensä kyllyydestä ja tietty me aikuiset myös. Hotelli on siisti ja turvallinen, aivan rannalla. Hotellin uima-altaat ovat riittävän suuret monen tasoisen uimarin käyttöön. Hotelli Santa Helena on rauhallinen paikka eli ei mikään menomesta. Suosittelen lämpimästi kaikille!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|