Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Gran Canaria, Monte Feliz -hotelli - Kokemuksia?

Matkaan maaliskuussa - 24.02.2009 - 01:13

Hei!

Olisi hienoa kuulla jos joku on käynyt Gran Canarialla, Bahia Feliz, Hotel Monte Feliz:ssä? Ollaan ajateltu varata matka sieltä maaliskuussa Finnmatkojen kautta, 3 huoneen huoneisto (meitä on 4 aikuista ja 2 v + 6 kk lapset) puolihoidolla, mutta vielä ei olla varmoja. Finnmatkojen sivuilta päätellen näyttää aika hyvältä... Mietityttää vaan se kun Finnmatkat on luokitelleet sen 4 tähdellä, mutta paikallisessa luokituksessa on vain 1 tähti...hmmm.

Mutta jos olisi jollain kokemuksia, niin olisi mahtava tietää kaikesta...huoneistojen kunnosta, palvelun tasosta, ruuasta, siisteydestä jne! Ja kun sivuilla mainitaan että uima-allas on lämmitetty...oliko oikeasti lämmin?

Kiitos!

T: Kahden pienen lapsen äiti


VASTAUKSET:


äippä - 24.02.2009 - 14:50

Tossa alempa kysymyksellä Bahia Feliz on jotain kokemuksia. Kannattaa lukasta!


FeliX - 02.03.2009 - 13:14

Hei,

oltiin lokakuussa 2004 Monte Felizissä (2 aik + 1 taapero) ja kokemuksen perusteella suosittelisin jotain muuta alueen huoneistohotelleista.

ALUE:
Bahia Felizin alue on sinulle, joka haluat vain nauttia auringosta, uima-altaista ja merestä. Alue on pieni ja siellä on paljon puutarha-alueita, joissa lapset viihtyvät (ei autoja tms liikennettä). Alueella on muutamia ravintoloita, joissa viikoksi on riittävästi valinnan varaa. Kävimme taksilla n. 10 km päässä ostoskeskuksessa, jossa oli mm. suuri supermarket ja paljon pienempiä kauppoja.


HOTELLI:
Bahia Feliz on rakennettu keskelle ei mitään ja näkymät kaikista huoneista eivät välttämättä ole mitä parhaimmat. Meillä oli näkymä vanhalle lentokentälle ja lentokoneen rämä oli etualalla. Näiden takana näkyi kyllä meri (oltiin muistaakseni maksettu merinäköalasta) ja toisessa suunnassa oli moottoritie (aika kaukana, joten ei meluhaittaa). Vanhalla lentokentällä järjestettiin kilpa-ajoja, joiden aikana meteli oli kova koko hotellialueella. Todella häiritsevä 2-3 päivänä. Hotellilta oli vajaa 1 km matka rantaa ja toiselle uima-allasalueelle. Monte Feliz sijaitsee ylempänä, joten matkalla oli portaita ja aika paljon nousua, mutta matkarattailla pärjättiin.

Meillä oli yksiö, jossa sisään tultiin ns. keittiön kautta. Huone oli suht tilava, mutta ilmanvaihtoa ei ollut lainkaan jos parvekkeen ovia ei pitänyt auki. Kylppärissä oli trooppinen kosteus ja vähän jotain "kasvustoa", eikä ihme sillä mitään ilmanvaihtoaukkoja ei ollut muuta kuin huoneen puolelle. Huoneessa oli myös varsin hiostavaa ja nukkumista helpotti vähän kun tajuttiin poistaa muoviset patjansuojukset Opas kehotti pitämään yöllä parvekkeen ovet lukossa (muita ikkunoita ei ollut) varkaiden varalta, joten mistään ei tullut raitista ilmaa.

Hotellin uima-allasalue oli ihan kiva, mutta viihdyimme paremmin orkidea-hotellin isommalla uima-allasalueella lähellä rantaa. Alue on suhteellisen pieni ja aurinkotuolit piti käydä varaamassa ajoissa. Ranta on pieni (mustaa hiekkaa), mutta sopii hyvin myös lasten leikkeihin.

Uima-altaat olivat lämpimiä, mutta en tiedä johtuiko lämmityksestä vai säästä. Meille sattui upeat säät ja merivesikin oli lämmintä. Meidän alle 2 v taaperokin viihtyi vedessä (niin altaassa kuin meressäkin), joten lämmintä oli.


FeliX - 02.03.2009 - 13:14

JATKUU

PALVELU & RUOKA:
Ikävä muisto jäi siitä, että viimeisenä päivänä olimme heti aamusta ilmoittaneet että haluaisimme käydä suihkussa ennen paluu-lennon lähtöä ja hotelli lupasi järjestää tähän mahdollisuuden. Kun sitten iltapäivällä tiedustelimme asiaa (oma huone piti luovuttaa klo 12), niin olivatkin ottaneet käyttöön uuden jonotussysteemin ja me jouduttiin jonon hännille, vaikka oltiin aamulla ensimmäisenä asiasta tiedustelleet. Palvelu ei siten ollut parasta.

Syötiin yhtenä päivänä Hotellin ravintolassa (buffet), eikä se ollut mikään erityisen kiva paikka. Aika pieni ja kuuma. Ruoka oli ok, mutta ravintola muuten ei mitenkään viihtyisä. En suosittelisi puolihoitoa, vaan mieluummin söisin alueen eri ravintoloissa.

MUUTA:
Alueen muut huoneistohotellit olivat lähempänä orkidea-hotellin laajempaa uima-allasaluetta ja merta, joten jos menisin uudelleen niin valitsisin jonkun toisen huoneistohotellin esim. Tres Vidas.

Lapsille oli joka ilta ohjelmaa orkidea-hotellin lähellä esiintymislavalla (pelle yms.), aikuiseen makuun (ei kuitenkaan meidän...) oli musiikkia Monte Feliz hotellilla.

Monte Feliz ei missään tapauksessa ole 4-tähden huoneistohotelli, paremminkin 2-3 tähden. Ihan ok, mutta en tosiaan menisi uudestaan.

Katso lisää arvioita www.tripadvisor.com -sivustolta.


neljän äiti - 11.03.2009 - 15:05

Hei!

Me olimme 11 - 1 -vuotiaiden lasten kanssa viime syksynä ko. hotellissa. Eikä ollut mitään valittamista. Oli ensimmäinen reissu koko perheellä, joten "lapsikohteista" ei ole oikein vertailupohjaa, mutta kaikkeen oltiin tyytyväisiä. Huoneiston kunto ja siisteys koko hotellialueella oli mielestämme todella hyvä. Siivoojia tuntui häärivän jatkuvasti joka puolella, eikä edes epäilyttänyt antaa pienimmän konttailla esim. hotellin aulatiloissa.

Meillä oli myös kolmio, uima-altaalle ja maantasossa - oli lasten kanssa tosi mainio valinta. Seinät, ikkunat ja ovet oli niin paksut, että esim. päiväunilla ei ulkoa tuleva meteli/hälinä edes sisälle kuulunut kun oli ikkunat kiinni. Iltaisin oli tosi rauhallista kun allas oli "suljettu", ikkunoita pidettiin auki, ja ainut ääni mikä kuului oli astioiden kilinä ravintolan keittiöltä. Mukava oli makoilla omalla terassilla ja ihailla tähtitaivasta lasten mentyä jo nukkumaan.

Oltiin syys-lokakuun vaihteessa,joten uima-altaan lämmityksestä ei ole havaintoa. Ainakin silloin kelit oli niin lämpimät ympäri vuorokauden, ettei lämmitystä varmaan tarvittu.

Meillä oli puolihoito, joka oli lasten kanssa tosi hyvä. Eli oli aamiainen ja illallinen, jääkaappiin hommattiin sitten välipalaa (hedelmiä, jugurttia,jätskiä, limsaa, leipää ja leikkeleitä...)
Ja ravintolan tasoon olimme ihan tyytyväisiä (aamiainen oli ruotsinlaivojen tyyliä ja illallisellakn oli aina useita vaihtoehtoja).

Ranta ei ollut kummoinen, joten sen varaan ei kannata laskea (eli rannalle jotuu menemään kauemmas). Orkidean allasalue on mäen alapuolella, mutta sinne menee rappuset, sekä "kävelyluiskat" suht suoraan Monte Felizin takaportilta, matka on ihan lyhyt, mutta aika jyrkkä, joten tuleepahan pientä kuntoilua...

Me kyllä tykkäsimme niin, että menemme vielä uudestaankin.


monteen? - 24.03.2009 - 13:29

Hei,luin neljän lapsen äidin tuoreimman kommentin reissusta. Itse pähkäilemme mennäkkö monteen vai tres vidasiin...molemmista kuullut hyvää. Hiukan montessa epäilyttää se sijainti,että jaksaako lapset marisematta talsia mäekeä ees sun taas 2 viikkoa
Neljän lapsen äiskä,voitko kertoa mihkä aikaa se puolihoitoon kuuluva illallinen tarjoiltiin? en halua siellä joka pvä syödä...kiva joskus mennä johku muuhunkin,mutta koska ruoka on niin edullinen,niin se melkeinpä kannattaa ottaa?vai mitä? maksaa vain noin 3oo euroa aamupalaan lisää kahdelta viikolta meidän kokoonpanolla,joten ei juuri mitää : ) vaikka nyt ei joka ilta siellä söisikään. Oliko lapsille omaa pöperöä?


neljän äiti - 19.05.2009 - 15:40

...nyt vasta eksyin uudemman kerran tälle sivustolle, joten vastaus tulee varman liian myöhään.

Nyt en kyllä enää muista tarkkaan montelta se illallinen oli, oiskohan ollu 17 - 20... Ja lapsille oli "oma pöytä", joka oli kylläkin useimmiten melko sama pöperöä - malliin spaghettia, kastiketta, ranskalaisia, lihapullia, kalapuikkoja.

Monte ja tres vidas on kyllä niin lähekkäin, ettei vaihtoehto niiden välillä muuta matkaa (rannalle, orkidealle, torille) juuri miksikään.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|