Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Kanarialta kotiutuneita

Neria - 23.02.2009 - 14:27

Hei,
Onko Gran Canarialta lähiaikoina kotiutuneita? Millaiset ovat helmikuun säät olleet? Meillä alkaa loma parin viikon päästä ja ihan vakavasti harkitaan lähtöä Puerto Ricoon (minä, mies ja 5v.poika)kun lentojakin näyttää vielä olevan tarjolla. Mutta säiden puolesta kyselen - palelemaan en sinne haluaisi lähteä


VASTAUKSET:


paarma - 23.02.2009 - 15:56

olimme amaricakaksessa eli saaren toisessa päässä päivät olivat helteisiä ja illat järkyttävän kylmiä/tuulisia Vastaavasti siellä mihin te olette menossa oli satanut miltei päivittäin ja paljon ja illat kylmiä, sen kyllä näki ihmisten väristäkin


Emmi - 23.02.2009 - 16:01

Americas ja puerto rico ovat eri saarilla. Viimeksi kun oltiin Inglesissä maaliskuussa niin päivät oli kyllä tosi lämpimiä. Rannalla oli kyllä tuulista.


tiidat - 23.02.2009 - 17:50

tultiin 4.2. gran canarialta. jos aurinko paistaa niin on ihan lämmin, mutta jos menee pilveen niin sitten palelee. joten altaalla sai välillä vetää pyyhettä ympärille ja välillä riisua. illat on kylmiä koska siellä tuulee aina. päivälläkin tuuli voi olla kovaa ja kylmää. kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.


pirre - 24.02.2009 - 09:22

koko syksyn ja talven puerto ricossa on ollut kuulemieni juttujen mukaan jokseenkin huonoja ilmoja. oltiin joulukuun alussa ja viileetä (lue pilvistä) oli, muuta myös aurinkoa näkyi. kyllä saatiin väriä naamaan : ) siellä oli puhuttu, että on ollut poikkeuksellinen syksy ilmojen suhteen? liekö enää niin, toivottavsti ei.tämä perustuu siis kuulopuheisiin.hyvää matkaa. paikka on kuitenkin hieno. illat saattaa olla viileitä.


Neria - 24.02.2009 - 10:30

Kiitos kaikille.

Matka on nyt varattu Puerto Ricoon... kyllä siellä lämpimämpää on kuitenkin kuin täällä

Gran Canaria on lomapaikkana tuttu ja yleensä on ilmat suosineet meidän talven lomailua, mutta nyt olen myös kuullut tästä "poikkeuksellisen kylmästä" talvesta, joten pidetään peukut pystyssä hyvän viikon puolesta.


pirre - 24.02.2009 - 13:58

hienoa! kateksi käy, lähtisin millon vaan uudestaan sinne. Mahtavaa reissua teille ja käykää siinä keskustan läheisyydessä olevassa vesipuistossa, siellä on mahtavia mäkiä.


piip - 02.03.2009 - 20:17

Tulin viime yönä Teneriffalta. Päivät olivat aika lämpimiä, useimmiten aurinkoisia. Illat ja yöt aluksi tosi viileitä mutta esim toissa iltana oli parvekkeella +18,5 klo 22.
Eli päivällä kesävaatteet, illalla pitkähihaista. Aurinkokertoimet saa olla korkeat ainakin aluksi. Itse olen tummaverikkö mutta meinasin kärähtää. Aluksi käytin kerrointa 25, lopuksi 10.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|