Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

alanya toukokuu

pee - 19.02.2009 - 21:52

ollaan lähdössä toukokuun alussa. onkos kukaan käyny siellä silloin? lämmintä? mainostavat keskilämpötilaksi 20...


VASTAUKSET:


ollaan myos - 20.02.2009 - 18:12

lähdössä silloin ekaa kertaa alanyaan. Olen kyllä luullut että lämpöä on silloin 25->. Me lähdetään kyllä vasta toukokuun lopulla. Mutta kyllä siellä lämpimämpää on kuin 20. Oppaat kertoivat että parasta matkustusaikaa lämpötilojen kannalta on touko- ja lokakuu. Ei ole liian kuuma eikä kylmä.


kekäle - 21.02.2009 - 00:39

Toukokuussa ilmat on todella mukavat, ei enää sadetta kuten mahdollisesti vielä huhtikuussa. Vesikin alkaa pikkuhiljaa lämpenemään, mutta on silti melko kylmää.

Toukokuussa ei ole vielä niin paljon turisteja kuin keskikesästä. Itse olen monesti ollut, ja kyllä se alkukesä on mukavampi kuin loppukesä siellä lomailla, tai sitten juuri syys-lokakuun vaihteessa.

Oikein mahtavaa lomaa, ihana paikka!!


Heinähattu - 21.02.2009 - 17:04

Alanyassa kaunis luonto, hyvää ruokaa, mutta todella törkeitä kauppiaita bazaari alueella. Älkää antako kaikenmaailman topin maustekaupan kauppiaitten huijata itseänne. Vuorilla sotkuisempaa kun aikaisempina vuosina, toivottavasti turistit parantaneet tapojaan.

Jos haluat kysyä vielä jotain voin neuvoa parhaani mukaan!


rapu - 23.02.2009 - 08:20

Heinähattu: jäi mietityttämään tuo maustekauppiaiden huijaus. Onko se joku tietty maustekauppa vai ihan yleisesti kaikki maustekauppiaat? Olisi ihana saada kotiin hyviä mausteita.
Mitä mieltä olet kannattako osallistua matkanjärjestäjän retkeen missä käydään tutustumassa punaiseen torniin, tippukiviluoliin yms mitkä ovat alanyassa vai onko ihan helppoa käydä niissä itsekseen? Ihan vaan sinun mielipide.
Osaatko kertoa mitä kannattaisi ehdottomasti tehdä tai missä käydä?
Tosissaan ollaan ekaa kertaa menossa ja vinkkejä olisi kiva saada.


härkä - 09.03.2009 - 13:28

Olin Turkin Alanyassa 7.-14.5.2007 ja sydämeni jäi sinne!!! Kaunis paikka ja paljon nähtävää. Kauppoja on paljon jokapuolella, kuten myös ravintoloita, baareja ja discoja. Itse en käynyt juuri missään baareissa mutta valinnan varaa löytyy. Taksilla oli aina helppo liikkua ja ystävystyimme erään taksikuskin kanssa niin että hänestä tuli oikea hovikuskimme.HÄN VEI MEIDÄT TIPPUKIVILUOLILLE JA ODOTTI SIELLÄ YLI TUNNIN KUN KATSELINNE LUOLAT JA TOI SITTEN TAKAISIN, KOKO REISSU MAKSOI VAIN VAJAAT 30 EUROA. LISÄKSI MENIMME SAMAN TAKSIKUSKIN KYYDILLÄ MYÖS KALE-LINNOITUKSELLE JA OLIMME SIELLÄ PARISEN TUNTIA, SILLOIN KUSKI LÄHTI KÄYMÄÄN JOSSAIN JA PALASI TAKAISIN HAKEMAAN MEIDÄT. Monet sanovat että kaikki paikalliset yrittävät huijata. Onhan siellä varmasti sellaisiakin mutta kun käyttää omaa maalaisjärkeä niin tajuaa milloin yritetään huijata. Omasta mielestäni paikka oli turvallinen ja lapsiystävällinen. ei tarvinnut kyllä pelätä tai olla ylimääräisen huolestunut. Basaaareissa on kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Tyrkyttelijöitäkin oli, mutta niistä selvisi kun sanoi vain kohteliaasti että ei kiitos tai joku toinen kerta. Ihmiset olivat todella avuliaita ja ystävällisiä jos heitäkin kohtaan oli ystävällinen. Ihana kokemus kokonaisuudessa!! SUOSITTELEN TODELLA LÄMPIMÄSTI!


Heinähattu - 10.03.2009 - 21:46

Joo no me erehdyttiin Topin maustekaupasta varaamaan sellanen laivaristeily ja se oli tosi pettymys..palvelu huonoa ja laiva täynnä humalaisia venäläisiä. Mausteita varmaan löytyy kyllä tosi hyvin ja hinta-laatu suhde on kohdallaan. Kannaattaa aina tinkiä, kuuluu kulttuuriin. Tornilla ja tippukiviluolilla on tosi helppu käydä itekkin, taksilla mekin reissattii vuoristoon ym. Kerran ollaan kävelty vuorilta hotellille kun ei ollut lapsia mukana. Kukkuloillaa kannattaa ehdottomasti käydä ihailemassa maisemia päivällä ja illalla.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|