Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Perjantaina Teneriffalle

Mitä mukaan? - 18.02.2009 - 06:01

Huomenta,

Perjantaina ois lähtö Teneriffalle ja tajusin etten oo vielä ollenkaan miettinyt, mitä otan 1v 3kk tytsylle mukaan. (Apteekista sentään kävin viime viikolla perus tarvikkeita, mut kaikki muut puuttuu)

Vaippoja? Ruokaa? Matkarattaat vai yhdistelmät? Mitä kaikkea?


VASTAUKSET:


Emmi - 18.02.2009 - 08:11

Odotan innolla vastauksia tähän. Me lähdetään reilun kahden viikon päästä.
Meinasin ottaa joka päivälle ainakin yhden liharuuan mukaan (meillä kun syödään vielä purkkiruokia) ja maitoja jonkun purkin (tutttelia vai vaan hyla-maitoa??) ja jugurtteja pari tetraa.
Vaipat meinasin kans pakata matkarattaitten alaosaan (yhden paketin, joka pitäis viikoks riittää). Niin ja puurot joka illalle kans.
Sit meinasin alottaa antaa tytölle maitohappobakteereja joskus viikko ennen matkaa.
Meillä tyttö tuolloin 1v2kk.


moi - 18.02.2009 - 09:48

Lentomatkaa varten kannattaa varata kunnolla juomaa&ruokaa ja ne pitää pakata läpinäkyvään pussiin(minigrip). Matkaviihdykkeitä kannataa lennolle ottaa myös mukaan esim kirjoja, unilelu ja vaihtovaatteita&vaippoja. Myös lääkkeet lennolle mukaan, jos sattuu tarvitsemaan.Meidän lapselle ostin apteekista 25 suojakerroin voidetta ja aftersunia. Aurinkolasit ja lierihattu mukaan, uimavaippa, myös lämmintä vaatetta, sillä kanarialla on kylmät illat.Tarpeeksi vaihtovaatetta, jos sattuu esim mahatauti yllättämään(kuten meillä).Peppupyyhkeet on käteviä puhdistuksessa, niitä meillä kului paljon. Käsidesiä käsien puhdistukseen. Matkarattailla luulisi pärjäävän vaikka kunnon rattailla on kevyempi liikkua paikan päällä. Kantoreppu tai -rinkka kannattaa ottaa mukaan jos sellaisen omistaa. Tässä nyt jotain, mitä ensimmäisenä tuli mieleen...


Miu - 18.02.2009 - 15:46

Vaippoja saa hyvin paikan päältäkin, ekojen päivien tarpeisiin kannattaa ottaa mukaan, ettei heti tarvi lähteä etsimään.
Maitoa ottaisin jauheena se on helpointa kuljettaa.
Ja purkkiruokia myös ekojen päivien tarpeisiin, mutta sitäkin sieltä saa (jos ei satu olemaan tosi ronkeli lapsi)
Matkarattaat (jos ovat kunnolliset eikä mitkään rimpulat) huomattavasti kätevämmät kuin isommat yhdistelmät, hotelleissa usein ahdasta liikkua ja portaita/korkeita kadun reunoja jne. joten nostelemisen keveys on kaiken a ja o.
Uimavaipat on myös useimmissa hotelleissa/uima-altaissa lapsilla pakolliset.
Koneeseen varaisin myös vaihtovaatteet yllämainittujen "viihdykkeiden" lisäksi, vahinkoja kun ahtaissa paikoissa sattuu...
Kantoreppu/-rinkka lähtee ainakin meillä mukaan.

Näillä me ollaan menty, ja mennään taas muutaman viikon päästä...


Laureth - 18.02.2009 - 16:50

Lämmintä vaatetta mukaan, illat tosi kylmiä jarannassa kova kylmä tuuli ajoittain. Oli ainakin 2 viikkoa sitten. Oikeesti itseäkin paleli!
Sinähän ne muut onkin jo kerrottu ylempänä
Mukavaa matkaa!


MINNI - 20.02.2009 - 17:37

Niin ja lattiat on kylmát kun ne laatoitetut,joten lámpoiset sukat lapselle mukaan ettá voi olla huoneessa lattiallakin..vaippoja saa joka paikasta Pamperseja ainakin,eikós tuon ikáinen jo syó ihan normaali ruokaa???


Enni - 20.02.2009 - 22:09

Meillä yksivuotias matkaaja sai viime talvena lanzarotella spagetti-jauhelihakastia ravintolasta hotellin ravintolasta haettiin pariin otteeseen lasten annos. söi yhdestä annoksesta pari kertaa (meillä oli huoneisto hotelli eli kattilassa lämmitin loppuannoksen seuraavalla ruokailulla). pari ruokapurkkia oli myös matkassa mutta neito söi usein meidän kanssa samaa ruokaa ravintolassa.tavallista maitoa ostettiin kaupasta. lennolla oli mukana korvikemaitoa koska säilyy huoneen lämmössä. vaipat vein mukana koska ja hyvä niin sillä lanzarotella ne oli kalliita! matkarattaat ja iloinen reissumieli mukaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|