Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Bahia Feliziin?

Hannele - 15.02.2009 - 21:30

Mitä mieltä olette? Olen katsonut netistä kahta hotellia, Monte Felizia tai Orquidea? Kumpaa suosittelisitte? Torakkaongelmia? Mites ruokapaikat vai kannattaako ottaa esim. puolihoito?
Kovasti kiinnostaa!!!


VASTAUKSET:


Me - 15.02.2009 - 22:13

oltiin pari vuotta sitten Bahiassa, kiva pieni paikka, kun ei mitää yöelämää haettu. Oltiin tuolla Orquideassa, ihan yes hotelli, hyvä uima-allas alue, meillä kuuluu aamupalat ja nekin oli ihan hyvät. Rannat on Bahiassa kiviset, eli hiekkaranta-elämää kannattaa lähteä viettää Inglesiin, bussilla pääsee kätevästi, mutta meillä oli auto vuokralla. Bahiassa ei niitä ruokapaikkoja niin kauheasti ole, mutta jos viikon matkalla on, niin nippa nappa löytyy joka illaksi uusi ruokapaikka, me kyllä käytiin syömässä myös Las Palmasissa ja Inglesissä. Papukaijoja kannattaa käydä katsomassa. Miloin ootte lähössä? Me oltiin maaliskuussa ja silloin oli illat vielä tuulisia ja viileitä joten pitkähihasta kannattaa varata myös mukaan.

Mukavaa lomaa!


Hannele - 17.02.2009 - 18:29

Kiva kuulla. Miltä Orquidea hotelli siinä lähellä vaikutti? Kumman valitsisit nyt? Jostain luin, että ko. hotellia on remontoitu ja allasalue on suurempi kuin Monte Felizissä. Puolihoitoa suunnittelin ottaa, ei vaikuttanut pahan hintaiselta. Näin ehken parempi jos päiväsaikaan liikkuu muuallakin. Saitko kuvaa millaiset oli puolihoidon pöperöt? Tarkoitus olisi lähteä nyt lokakuussa tai sitten maaliskuussa koulujen loma-aikojen mukaan.
Kiitti vastauksista!


Ann - 17.02.2009 - 18:48

Me olimme parisen vuotta sitten Monte Felizissä neljän lapsen kanssa joista pienin oli 6 kk. Saimme tilattua huoneen aivan altaan viereltä joten isompiakin oli helppo valvoa uima-altaalla ja pienin sai olla omalla terassilla möyrimässä.
Oli perhepaikka, uima-allas oli pienempi kuin alhaalla Orquideassa, mutta silti ihan riittävä, kun 4v:lla oli kellukkeet mukana niin pääsi hänkin isoon altaaseen.
Orquidea oli isompi hotelli joten porukkaakin oli siellä enemmän kuin Monte Felizissä.
Meillä oli puolihoito ja ruoka oli kaikin puolin oikein hyvää sekä aamulla että illalla!
Ja yhden ainoan torakan näimme koko matkan aikana ja sekin oli ajoradalla.
Meidän perhe ainakin tykkäsi kovasti Monte Felizistä.


Miu - 18.02.2009 - 15:57

Meidän Bahia Felizin matkasta jo aikaa, mutta jos ei kamalasti ole muuttunut, on tosi kiva, rauhallinen paikka.
Asuttiin tuossa Monte Felizissä ja se toimi ainakin meille.
Mutta Orquidean ja Monte Felizin oleellinen erohan on se, että Orquidea on hotelli ja Monte Feliz on huoneistohotelli.
Ja oletan, että olette lasten kanssa menossa (ollaanhan Perhekerhon sivuilla), joten itse valitsisin ainakin meiluummin huoneistohotellin ja kaksion. Huoneistohotellissa on keittiö jääkaappeineen jne. mutta hotellissa usein vain pieni minibaari tms. jos sitäkään. Ja lasten kanssa ja minun mielestä ilmankin, on kiva kun saa edes juomat kylmään ja jotain välipalaa tms. Ja jos lisävuoteita tarvitaan, niin musta on kivempi, että on kaksi erillistä huonetta, yhteen huoneeseen kun vielä sohvasta tai vastaavasta tehdään lisävuoteet, jää tila aika vähiin.
Ja jos lapset käy aikaisin illalla nukkumaan ja on vain yksi huone, niin aika tylsää aikuisille??

Monte Felizissä siis itse oltiin, mutta sitä on vissiin sen jälkeen vähän rempattu, koska mielestäni oli silloin vaan 3 tähteä ja nyt näytti olevan 4... Mutta jo silloin ihan kiva... Ja ovat ihan vierekkäin, oikeastaan kaikki Bahia Felizissä on ihan vierekkäin, kun on (tai oli ainakin vielä muutama vuosi sitten) niin pikkuinen paikka...


aace - 23.02.2009 - 09:08

Me oltiin marraskuussa Orguidea hotellissa. Hotelli oli hyvä, altaat kivat, oli ihan matala allas jossa 1,5 vuotias viihtyi. Isompia altaita jossa 5-vuotias uiskenteli. Ohjelmaa oli päivisin paljon ja illallakin, ensin lapsille ja sitten aikuisille.
Bamse- ja Super kids kerhot, niihin ilmoittautuminen jo matkaa varatessa.
Meillä kuului all inclusive matkaan. Jos olisi ollut ensimmäinen tälläinen matka johon kuuluu kaikki, ei toista koskaa varattaisi. Se ei toiminut. Ruoka ei ollut niin kehuttavaa eikä vaihdellut paljonkaa. Baareissa ei ollut paljonkaan mahdollisuuksia juomille, ei lapsille eikä aikuisille. Eikä illalla varsinkaa kuulunut mitään. Sai tietty rahalla ostaa, mut oli vähä hassu kun sen oli jo etukäteenkin maksanut. Aikaisemmissa hotelleissa on ollut koko ajan jotain tarjolla, on ollut monia eri ruokapaikkoja, juomia ja välipaloja on saanut hakea oikeastaan mielin määrin. Orguideassa ei ollut näin.
Alueena tykkäsin. Rauhallista ja lapsiystävällistä. Ei ollut torakoita. Kivoja ruokapaikkoja oli Bahia Felizin alueella, myöskin joitain kauppoja basaari alueella.
Ilmat oli marraskuun alussa tosi sopivat, lämmintä.


Hannele - 23.02.2009 - 21:09

Kiitos tiedoista! Oli hyvä kuulla AI:sta ja siitä miten siinä on selvästi rahastamisen makua. Dunas Maspalomaksen AI kehuttiin kovasti ja rahalle oli saatu vastiketta ja pöperöä/juomaa yms. sellaista oli ollut hyvin tarjolla. Siksi Oqguidean toiminta kuulostaa yllättävältä, pettymykseltä. Miedän pojat taitaa olla jo sen verran isoja että taidamme harkita sitä Maspalomaksen juttua tosissaan. Kovasti ihmiset ovat sitä kehuneet, vinkiksi


Hannele - 23.02.2009 - 21:09

Kiitos tiedoista! Oli hyvä kuulla AI:sta ja siitä miten siinä on selvästi rahastamisen makua. Dunas Maspalomaksen AI kehuttiin kovasti ja rahalle oli saatu vastiketta ja pöperöä/juomaa yms. sellaista oli ollut hyvin tarjolla. Siksi Oqguidean toiminta kuulostaa yllättävältä, pettymykseltä. Meidän pojat taitaa olla jo sen verran isoja että taidamme harkita sitä Maspalomaksen juttua tosissaan. Kovasti ihmiset ovat sitä kehuneet, vinkiksi

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|