Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

terveiset puerto ricosta

leevi - 13.02.2009 - 13:46

Terveisiä gran canarian puerto ricosta.Sää ei meitä suosinut kovin monena päivänä. Illat oli aika viileitä. Pilttejä sai hyvin kaupoista mutta oli kyllä tosi hinnakkaita esim:2prk hedelmäsosetta 1,60e vaipat oli sika kalliita pamperssit(16kpl) 10-15e hinnat vaihtelivat huimasti. Ruokapurkkeja ei osteltu kun oli omat mukana ne muistaakseni oli 1,50-3e kpl.
kaupungin ainut leikkipuisto joka oli ala ostarilla niin on purettu pois.
Ainut mikä oli halpaa niin taxilla ajaminen. Lyhyet matkat n.3km oli vaan muutaman euron. Koneessa matkat meni hyvin tyttö 1.2v. Nousun ja laskun aikana juotin pullosta maitoa. Tyttö sai myös tuhdin eväspussin koneesta joka oli ihan yllätys koska ei ollut omaa paikkaa. Nukkuma kopan olisi myös saanut jos oltaisiin haluttu. Mutta tyttö viihty hyvin ilman sitäkin koppa olisi kyllä ollu aika pieni.
Paikalliset ovat hyvin lapsirakkaita kohtelu on ihan erilaista kun on pieni mukana. Pottaa ei saarella tunneta. Vatsataudilta ei vältytty tälläkään kertaa.


VASTAUKSET:


Emmi - 13.02.2009 - 15:42

Juuri täällä pähkäilen että kuinka paljon varaan ruokia mukaan kun lähdetään teneriffalle maaliskuun alussa.
Paljonko teillä oli mukana? Oliko myös maidot ja puurot mukana?
Meinasin ottaa paketin vaippoja mukaan (laitan matkarattaisiin). Viime viikon olin reissussa ja riitti paketti koko viikoksi (7 päivää), joten pitäis pärjätä sitten sillä.


Sipsu - 13.02.2009 - 18:36

Puerto Ricon kupeessa Amadoresissa on kiva leikkipaikka valkean korallirannan päässä.


ap - 13.02.2009 - 19:35

Meillä oli 7isoa liha piltti purkkia. Siellä keittelin sitten bataattia porkkanaa ja perunaa. Puuro hiutaleet oli mukana keitin aamupuuron siellä. maitoa ei ollu mukana annoin ihan kaupan tavallista maitoa. meilläkin oli vaippoja paketti mukana mutta kun tyttö sairastui kuume ripulitautiin niin täytyi ostaa sieltä lisää. Yrittäkää pitää käsihygieniasta huolta vaikka se onkin tosi vaikeaa 1 vuotiaille jotka sorkkii joka paikkaa ja sormet koko ajan suussa.
Me saatiin vatsatauti joka kesti 3päivää. Voi kun oltais tiedetty toi amadoresin leikki paikka!!Emmi hyvää ja aurinkoista matkaa teille!


Emmi - 13.02.2009 - 20:26

Voi kiitos! Meitin tyttö on 1v2kk kun lähdetään. Mun täytyy varata noita valmispuuroja mukaan iltapuuroiks kun ei syö tavallista. Aamulla ei taas puurot maistu.


Enni - 15.02.2009 - 01:19

vuoden ikäisellekin voi antaa maitohappobakteerivalmistetta. me rikottiin kapseli päivässä maidon sekaan ja taudeilta vältyttiin. tyttö oli silloin tasan 1v ja joi lanzarotella tavallista kaupan maitoa. meillä neiti söi myös pari kertaan spagetti-jauhellihakastiketta. hotellin ravintolast otettiin lasten annos mukaan. tottunut syömään samaa ruokaa meidän kanssa 9-10kk ikäisestä alkaen.


Heinähattu - 15.02.2009 - 11:10

joo ois hyvä alottaa ne maitohappopakteeri valmisteet jo kotona esim. 5 päivää ennen matkalle lähtöä jotta masu tottuu niihin jo hyvissä ajoin enne lähtöä. Näin voi suojautua paremmin mahdollisilta vatsapöpöiltä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|