Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

teneriffalle

americakseen - 05.02.2009 - 14:54

Varoituksen vinkki:
älkää ostako mitään hajuvesiä edes ostoskeskuksien myymälöistä. Tuotteet eivät ole aitoja. Vaikka matkayhtiöt suosittelevat kauppakeskuksia ja sanovat että niistä on suht turvallista ostaa niin huijausta kaikki. Me ostimme tyhmänä parfyymeja niin eivät olleet aitoja. Tuoksuivat kyllä mutta haju aivan eri kuin pitäisi olla. Näytepullot olivat tietenkin ihan aitoja mutta kotiin viety ei.


VASTAUKSET:


paarma - 06.02.2009 - 11:49

mekin lähdemme sinne ,kyllä siellä taitaa useimmat kauppiaat olla sutkeja


juu - 06.02.2009 - 17:25

ja sama jos teette kauppaa esim videokamerasta tai muusta elektroniikasta,maksakaa vasta sitten kun olette saaneet kyseisen tuotteen ja että tuote on sama mistä kauppa on tehty.tekevät sitä,että ottavat ensin rahat ja sitten tuovat tuotteen joka onkin ihan eri,kuin mistä kauppa tehtiin....ja rahoja on vaikea sitten enään takas saada...meille kävi näin ja saatiin rahat tunnin uhkailujen jälkeen,hyvä ettei mun mies lyöny lättyyn sitä kauppiasta....Eli iso varoitus tästä kaikille!!!!!


Peppi - 07.02.2009 - 12:46

Minulla on kyllä ihan eri kokemuksia hajuvesien ostosta Teneriffalta! Parfyymiliikkeissä myydään ihan aitoja tuotteita. Ne on pakattu aivan oikeisiin ja aitoihin pakkauksiin, joissa on muovit päällä. Ihan aitoa tavaraa siis olen aina saanut Mutta kyse onkin oikeista hajuvesikaupoista, joissa ei myydä mitään muuta. En minäkään mistään ostoskeskuksen pikkumyymälästä niitä ostaisi...


niinpä - 07.02.2009 - 17:31

mekin ostimme keskeisestä ostoskeskuksesta parfyymeja ja hyvin hienosta parfyymiliikkeestä vielä. Jos oikein muistan niin ostoskeskuksen nimi oli sahara. Siellä olevasta liikkeestä ostetut tuotteet eivät olleet aitoja, kävimme asian suomenpäässä vielä tarkistamassa.
Emme ostaneet mistään pikkuliikkeistä tietenkään! Sen takia olenkin hyvin yllättynyt koska luulin että nämä "oikeat" parfyymilikkkeet myyvät vain aitoja tuotteita.
Ihania kenkiä kyllä tarttui mukaan ja olivat todella halpoja kun ovat espanjalaista omaa merkkiä.


Laureth - 15.02.2009 - 22:07

Rantakadulla benettonin outletin lähellä saa aitoja. Mikäköhän sen liikkeen nimi nyt oli b:llä alkoi nimi, voi kun en muista. Näyttääkin kuitenkin "paremmalta" parfyymiliikkeeltä. Ne ostoskeskusten kaupat näyttikin kaikki ihan onnettomilta...
Enkä kyllä yhtään kunnon ostoskeskusta löytänyt läheltä. Sellaisia matkamuistokeskuksia.
Kauempana oli kunnon uusi kauppakeskus, mutta oli kiinni viikonloppuisin.
Just pari viikkoo sitten olin siellä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|