Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

playa de las americas

kiirettä pitää - 06.01.2009 - 18:04

Olemme lähdössä americakseen viikon kuluttua ja hotellina on coral beach. Olisiko kellään kokemusta hotellista? Sopiiko lasten kanssa matkustaville, meillä 8kk ja 2,5v.
Onko tuo hotellin sijainti ihan hyvä vai pitäisikö vaihtaa esim fanabehen (sellainen mahdollisuus meillä vielä on) ja hotelli olisi sunwing resort fanabe? Toisaalta olen kuullut ettei tuolla fanaben alueella olisi ravintoloita ja putiikkeja.


VASTAUKSET:


elämänpuu - 07.01.2009 - 11:22

Tjäreborgin asiakkaitten arvostelujen perusteella coral beach arvosana 3,8 ja fanaben 4,3. Coral beach aiotaan remontoida talvella. Kauppoja ja ruokapaikkoja riittää runsaasti. Noissa hotelleissa en ole itse yöpynyt ja on aikaa kun kävin Playa des las Americaksessa. Sijanti makuasia. Toivottavasti joku muu osaa auttaa paremmin.


murri - 07.01.2009 - 11:44

En tunne mainitsemiasi hotelleja, mutta jos olet varannut hotellin jo aikoja sitten, niin älä enää vaihda. Olen huomannut, että jos viime tingassa vaihtaa hotellia, olen ollut viimeinen myös hotellihuoneiden jaossa. Eli ensimmäiset saavat parhaat huoneet. Minäkin olen lähdössä Americasiin ensi sunnuntaina hotelli Parque Santiago III. Olen varannut matkan jo toukokuussa enkä missään nimessä vaihda hotellia tai huonetta esim. näköalan takia lisämaksusta.


eeka78 - 07.01.2009 - 15:12

Kiitoksia vastauksista. Taidamme jäädä coral beachiin. Siellä meillä club-huoneisto ja toisessa hotellissa joutuisimme tyytymään kadunpuoleiseen huoneistoon. Ihan niinkuin sanoit viimeiset saa huonoimmat huoneet. Syy miksi harkitsimme vaihtoa on ettei meille voitu luvata 100% pinnasänkyä ja se on aika ehdoton meillä. Mutta emmeköhän jotain keksi.


Tellu&Ellu - 07.01.2009 - 20:57

Moi,
Olimme kyseisessä hotellissa kuukausi sitten 1v tyttömme kanssa ja suosittelen ehdottomasti menemään sinne.

Meilläkin oli club-huoneisto ja siinä oli ihanan iso parveke, jolla pystyi ottamaan aurinkoa tytön päikkäreitten ajan. Illalla kun tulimme myöhään lentokentältä niin huoneessa odotti iltapala, mikä oli ihana yllätys. Niin ja me ainakin saatiin pinnasänky.

Hotellin siivoojat olivat ihania ja niiden kanssa pystyi sopimaan siivousajan, eli he eivät tulleet tytön päikkäreitten aikaan siivoamaan. Allasbaarissa oli myös suomalainen tyttö töissä.

Hotellin sijainti oli myös hyvä. Kahdelle eri rannalle oli lyhyt matka (enemmän oltiin kuitenkin Vistasin rannalla), hiberdino -supermarket oli lähellä ja monta ostoskeskusta.

Lapsia hotellissa ei paljon ollut, mutta siellä oli hyvä leikkipaikka ja ravintolassa (meillä oli puolihoito) otettiin tosi hyvin tyttökin huomioon.

Ihanaa lomaa...


eeka78 - 08.01.2009 - 11:04

Voi kiitoksia, tuota juuri kaipasinkin. Kiva kuulla että olette olleet tyytyväisiä ja että hyvin on sujunut pienen lapsen kanssa.

Ensimmäistä kertaa lähdemme lasten kanssa lomalle ja taidan panikoida hieman. Aikaisemmin ei ole ollut niin väliä hotelilla mutta nyt sillä suuri merkitys. Kovasti odotamme lomaa!


Tellu&Ellu - 08.01.2009 - 21:23

Kaikki menee varmasti hyvin, mutta ainahan reissaaminen lasten kanssa jännittää. Itse huomasin kuitenkin kaiken panikoimisen turhaksi, sillä ainakin meidän tyttö sopeutui reissuun tosi hyvin ja nautti eläimistä, hiekkarannasta ja merestä valtavasti.

Hotellilla oli muuten melkein joka ilta joku bändi soittamassa ja musiikki kuului huoneeseen kovalla, mutta meillä se ei ainakaan haitannut yöunia ja itsestä oli kiva kuunnella parvekkeella tai huoneessa musiikkia, kun ei kuitenkaan iltaisin voinnut minnekkään lähteä..


Heli - 07.02.2009 - 18:36

Coral beach hotelli oli ihan hyvä. Varsinkin uima-allasalue oli mahtava ja lämmitetyt altaat. Lyhyt matka rannalle ja kauppoihin. Torakoita oli huoneessa ja yksi tuli kotiinkin asti. Niitä en ole ennen nähnyt niin paljon, kuin tuossa kohteessa. Huoneet oli muuten kyllä ihan siistit. Meillä oli 2 makuuhuonetta ja olohuone keittiöyhdistelmä. Ja tosi pitkä parveke. Kaukki ikkunata vain oli tielle päin, joten sieltä kuului yöllä aikamoinen meteli, kun nuoriso liikkui juuri pääkadulla ja moottoripyörät pärisi.
Lähdemme 15.2. samaan paikkaan, mutta nyt hotellina Parque Santiago 3. Saas nähdä millanen se mahtaa olla.


Tene - 11.03.2009 - 19:40

Heippa, olette varmasti pallanneet Parque Santiago 3.Olen katsellut ensi talveksi tätä hotellia, olisi kiva kuulla kommentteja hotellista, oliko ylimääräisiä ötököitä,siisteys ym. kaikki tieto kiinnostaa

Teneriffalle ???


Jussi - 13.05.2009 - 19:31

Palasin juuri Parque Santiago 3 reissulta .Hotelli hyvä,palvelu huvä,uima-altaat vain hotellin asiakkaille,lapsille oma vesipuisto,keskellä kaupunkia,ostospaikat vieressä,ruokapaikat vieressä,oikea paratiisi.suosittelen lämpimästi


masa - 17.09.2009 - 13:35

onkohan tämä parque santiago sama kuin tämä
http://www.parquesantiago3.com/
santiago

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|