Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

kokemuksia!!!!!!

vierailija - 06.01.2009 - 14:05

elikkä kaipaisimme kokemuksia kanariansaarten Puerto Ricosta. ja erityisesti hotellista Monte Paraiso...
minkälainen, pääseekö kaikkiin huoneisiin hissillä, siisteys ja muutenkin hotellintaso.
meillä matkassa 2½v ja 1v lapset. ja olemme paljon miettineet matkan onnistumista
ja mielellämme otamme vastaan muutenkin vinkkejä ruokapaikoista, kaupoista, leikkipuistoista ja kaikesta muustakin
ja mietin että saako paikallisista kaupoista kuinka Liberon tai vastaavan vaippoja. ja entä vauvan purkkiruokia....
ja varmasti tulee vielä mieleen monta muutakin kysymystä ennen matkaa


VASTAUKSET:


helpottaa - 06.01.2009 - 16:15

kummasti lomaa jos pakkaa kotimaasta tutut vaipat ja purkkiruuat mukaan, eipä tule lomakohteessa ikäviä yllätyksiä. Puerto Ricossa korkeuseroja, joten raskasta voi olla työnnellä rattaita...


Sipsu - 06.01.2009 - 20:32

Olen vienyt tuonne ja muuallekin lapselle omat vaipat ja jotain ruokia Suomesta.
Puerto Ricon keskustassa on puistossa leikkipuisto, osa välineistä on vähän isommille. Amadoresin ranta on kaunis ja siellä on pienten kiva leikkiä, hiekka ei polta. Rannan päässä on uudehko lasten leikkipaikka ja kaunis minigolf-rata.
Ostoskeskuksissa on kolikoilla toimivia lasten pikkuhärveleitä.


Pippuri - 06.01.2009 - 20:50

Yhdyn edellisiin, mä olen myös pojan ruuat ja vaipat ottanut reissuille mukaan kotoa. Nyt viimeksi ihan jalostajan stroganoffia ja sellasta otin mukaan. Onneksi otin kun poika alkoi nirsoksi reissun päällä. Ranta siellä on kyllä hyvä lasten kanssa vaikkei Amadoresille menisikään! Tosin sinne on kiva kävellä kun saa koko ajan katsella merta samalla. Itse olimme vimeksi siinä lähellä Inglesissä mutta kävimme useempana päivänä Puerto Ricossa rantsulla kun siellä oli paremmat kelit.

Paikkana itse tykkään kyllä Puerto Ricosta mutta on tosiaan mäkistä aluetta ja rappusia on tosi paljon, en pienten lasten kanssa itse lähtisi sinne. Mutta joka paikkaan pääsee kyllä tietäkin pitkin ettei rappusia tarvitse mennä, vähän sitten pitää vaan kiertää. Oikein mukava paikka noin kokonaisuudessaan. Pieni se tosin on.

Me käytiin sellasessa ravintolassa usein syömässä kuin SAN MIGUEL. Sijaitsee ostarilla alemmassa kerroksessa, vasemmalla puolella rannalta päin katsottuna. Iltaisin sai aina kyllä jonottaa, mutta ruoka oli meidän mielestä tosi hyvää. Nyt viimeksi pojan ollessa mukana kävimme siinä ulvovassa myllärissä rannan vieressä. Sieltä sai pojalle sitten suomalaisittain tehtyä ruokaa kun muut eivät hänelle ravintolassa kelvanneet. On siis 2v ja kotona kyllä kaikkiruokainen. Sen takia neuvoinkin ottamaan kotoa mukaan lasten ruuat. Puurohiutaleet myös mukaan koska sieltä niitä ei saa. Ja myöskin jos pottaa tarvitsette niin sieltä ei löydy.

Ei nyt tule muuta tähän hätään mieleen.

Hyvää matkaa!


murri - 07.01.2009 - 11:48

Monte Paraiso on muistaakseni aurinkoisella rinteellä, joten hotellihuoneet pysyvät mukavan lämpiminä kun aurinko paistaa koko päivän.


leevi - 08.01.2009 - 08:41

Ap koska olette menossa puerto ricoon? me lähdetään kuun lopussa voin kertoa sitten kun palaan minkälaiset valikoimat oli kaupoissa. Meillä lähtee 1v2kk mukaan ja aion kyllä ottaa vaipat ja joitakin ruokapurkkeja mukaan. Kun en tiedä miten sieltä saa. Puerto ricossa ollan käyty muutamia kertoja mutta koskaan ei ole tullut katotuksi kaupan lasten ruokia kun ei ole ollut tarvista.Meillä huoneistohotelli missä voin keitellä taaperolle soppia.


ap - 10.01.2009 - 21:51

me ollaan lähdössä 6.2. ja kiitos mielelläni kuulen teidän reissusta ja kokemuksista!
mukavaa matkaa koko perheelle


leevi - 12.01.2009 - 10:40

ap! Harmi me palataan vasta 7.2 takaisin iltalennolla. Hyvää matkaa teidänkin perheelle. Toivottavasti ilmat suosivat meitä. Meidän hotelli on altamar.


Kata - 25.01.2009 - 17:45

Me oltiin parisen vuotta sitten juuri tuossa Monte Paraisossa ja meidän neiti oli silloin n. 2,5 vuotias. Meistä huoneistot olivat siistit ja toimivat ja parvekkeet isot, mistä näköalat alas laaksoon. Lisäksi sai käyttää viereisen Riosol hotellien palveluita, kuin omiaan Rattailla oli ihan helppo kulkea huoneistoihin ja hissillä pääsi hyvin ylös ja alas Lisäksi oli juuri tuon ikäisille sopivan kokoinen alaskin... , missä vettä varmaankin n. 50 cm ja siinä vieressä oli kiva leikkipaikka liukumäkineen ja keinuineen. Hotellin vieressä on Europeostokeskus (se Ricon rauhallisempi ostari...) Siellä oli hyviä ruokapaikkoja ja niitä "kolikkohärveleitä", mitkä riittivät hyvin juuri tuon ikäisille Lisäksi myös pieni leikkipaikka... Siinä ostarilla myös pari hyvää ruokakauppaa (=supermercadoja), joista toisesta sai jopa pakasteesta Oolannin lihapullia Vaippoja kannattaa kantaa kyllä mukana, varsinkin jos teillä käytetään housuvaippoja. Niitä sieltä ei saanut, tavallisia vain. Hedelmäsoseita sieltä saa ja ne maistui meidän neidillekin hyvin, vaikka jo isompi oli jo silloin. Ehkä ovat vähän makeampia kuin meillä, niin hyvin tekivät kauppansa Monte paraisosta pääsee hyvin taksilla esim. Amadoreksen rantaan ja maksoi n. 3 e. Lisäksi alas Ricon laaksoon maksoi saman verran, joten ei kovin kallista... Alhaalla ostarilla on myöskin Mc Donalds ja sen vieressä pienen pieni huvipuisto (= 2 kpl pienille tarkoitettua härveliä
Niin on kiva paikka tuo Puerto Rico lasten kanssa, että lähdetään tänä talvenakin, ja nyt on suuntana Altamar, sekin siellä Europen vieressä Lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä teille , ja ottakaa hyvät kengät mukaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|