Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

kokemuksia

muumimamma - 28.12.2008 - 19:09

Ulkomailla vauvan kanssa olleet,onko parempi ottaa mukaan valmis äidinmaidonkorvike vai korvikejauhe?


VASTAUKSET:


Moikka - 28.12.2008 - 20:42

Molemmissa varmaan on puolensa. Jos vauvasi siis huolii molempia maitoja. Jauhe menee tietysti pienempään tilaan, mutta valmis korvike taas on itsellesi helpompi kohteessa liikkuessasikin. Mutta jos vauvalle molemmat kelpaa niin ota vaikka molempia mukaan. Silloin kun olette hotellilla niin tee jauheesta, ja kun olette jossain muualla ja nälkä yllättää niin valmistetra on silloin kätevä!


Kätsy2 - 29.12.2008 - 14:53

Ehdottomasti kannattaa kotona kokeilla,että jauhe menee.On kuitenkin vähän eri makuista.
Meillä oli reissussa molempia mukana,mutta melkeinpä sitten sitä valmista käytettiin,kun oli riittävästi matkassa.
Siinä on aina oma hommansa,kun pitää keittää vesi ensin ja sitten sekoittaa jauheeseen.Meillä oli hotelli majoitus,joten ei siis ollut mitään kattiloita tms.,joten oma pieni vedenkeitin oli matkassa,millä oli kätevä sitten myös maito lämmittää.
Mutta vaikeaa oli sitten sitä keitettyä vettä mihinkään varastoida,siis niinku jäähtymään,kun ei noihin ulkomaalaisiin vesipulloihinkaan voinu kiehuvaa vettä laittaa,kun sulavat.
Eli hyvä kun oli riittävästi mukana valmista korviketta.


Ulla - 29.12.2008 - 21:46

Ehdottomasti korvikejauhe kaikista katevin, varsinkin, jos lampimaan maahan menette. Puhdasta pullovetta myydaan "joka nurkalla". Valmiita annoksia teet jauheesta esim. minigrippusseihin. Ne ovat kaikista katevin tapa pitaa tuoretta ruokaa mukana missa vaan.


tai - 30.12.2008 - 14:05

mittaat jauheen valmiiksi pulloihin ja sit trpeen mukaan kaadat pullovettä. Jauhe on kevyempi kuljettaa ja säilytys helpompaa.


Ulla - 31.12.2008 - 10:25

No ei hirveasti tarvitse ottaa pulloja mukaan, vai mita "tai"! Eiko pussit menis kuitenkin helpommin kasaan? Sitapaitsi jauhe sekoitetaan veteen eika toistepain. Siina on vissi makuero niinkuin Bondilla, tietaa heti onko ravistettu vai sekoitettu.


tai - 31.12.2008 - 11:07

siis tarkoitn että kun on kohteessa ja lähtee jonnekkin pois hotellista niin mittaa hoitolaukkuun pariin pulloon valmiiksi jauheet. On sitten helppo lisätä vain vesi. Näin meillä ainakin toimi. Ja pulloihin vielä sellaiset kertakäyttötuttipullot, niin ei tarvitse olla koko ajan pesemässä. Eikä maussa ole ero laittaako sinne pulloon sen jauheen ensin vai veden, haloo. Ravistetaanhan se kuitenkin sekaisin. Mutta tapoja on monia, meillä toimi tämä.


Riippuen - 11.01.2009 - 16:59

Itse ottaisin muutaman valmiin ja sitten pääasiassa käyttäisin jauhetta = kevyttä ja vie vähemmän tilaa.

Mutta jauhe pitää sitten ehdottomasti tehdä pulloveteen tai 5 minuuttia keitettyyn veteen, ei vedenkeittimellä kiehautettuun. Siis, jos on paikassa, jossa vesijohtovesi ei ole automaattisesti juotavaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|