Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

2vuotiaan kanssa PITKÄ lento,ja päivällä?!?

venla - 28.11.2008 - 20:13

20h ja kaks vaihtoo(lontoo ja nyki),molemmat lennot päivällä. Miten hitossa tää voi onnistua 2vuotiaan kanssa? Muksu 2v.

noin 5h lentoja ollaan tehty muutama,mutta ihan vauva-aikana( 5kk ja 7kk).Nyt onkin sitten ihan eri homma tässä iässä, likka on melko aktiivista sorttia.

Antakaa vinkkejä mien selvitä moisesta?


VASTAUKSET:


Ulla - 29.11.2008 - 05:18

Tarrakirja, kannettava dvd elokuvineen, vaihtelevia naposteltavia, pienia uusia leluja mita sitten on vetaa hihasta. Teilla kuitenkin lapselle oma paikka, suunnaton helpotus! Yllattavan hyvin se lopulta menee, ottaa paikkarit koneessa ja kentilla saa juosta mielin maarin. Vanhemmille reipasta mielta, se matka oikeasti loppuu joskus


Iso A - 29.11.2008 - 21:28

Me lennettiin just ton ikäsen kanssa australiaan, Kiinaan ja meitin Suomen lennot Intiasta. Kivointa oli kaikki mitä löytyi lentokoneesta. Vaihdoilla ei mittään rattaita vaan lapsi irti ja energia pihalle. Matkustaminen on väsyttävää pienillekin. Ajoittaa vaan hereillä olon, ruoat, nukkumiset niin hyvin menee.


Pippuri - 01.12.2008 - 21:08

Meillä lento kesti vain 6 tuntia mutta vastaampa nyt kuitenkin. Meillä on poika juuri tuon 2v. ja todella vilkas napero. Ei ole kotona sekuntia paikallaan, menee koko ajan kovaa vauhtia ja vaatii koko ajan seuraa/viihdytystä. Joten pelkäsin lentoa ihan kauheasti. Mutta, suureksi yllätykseksi, lennot menivät todella hyvin! Mulla oli mukana uusia kirjoja, leluja, piirustustaulu ym. Mutta mikään niistä ei oikeestaan poikaa viihdyttänyt, kirjat hetken aikaa. Parhaimpia olivat naposteltavat; rusinat, viinirypäleet, banaani, sämpyläkin oli mukana. Nukkui sekä mennessä että tullessa tunnin, eli aika vähän ajatellen sitä että yöllä oli herätty kolmelta normaalin kahdeksan sijaan. Ainoa ongelma oli kun ei koneessa ole pottaa niin pojalla pääsi itku kun piti vaippaan tehdä asiat. Pelkäsi sitä pyttyä. En oikein tiedä itsekkään miten saatiin poika viihtymään, mutta niin se vaan meni omalla painollaan. Teillä kyllä pitkä lento, ja siinä varmaan se oma asenne tärkein! Lapsella kun ei ole mitään ajantajua eikä ymmärrä että paikallaan pitäisi istua. Voi olla vanhemmille raskaampi matka kun lapselle.


ap - 02.12.2008 - 07:03

kiitos vinkeista kaikille,ja totta ,raskaampaa varmasti minulle kuin muksulle.Toisaalta nuo koneen vaihdot voi olla jopa hyväkin asia koska silloinhan pääsee käveleskeleen ym.

ja onhan aina vaihtoehtona jäädä kotiin!


Kari R - 10.12.2008 - 15:25

Meillä kymmenen tunnin lento "vauhtivaipan" kanssa meni vailla ongelmia, kun otimme anoppini neuvosta vaarin: lurautimme pojan omenamehuun hieman konjakkia. Nukkui kuin tukki. Ainoa miinus puoli on, että pojalle saattaa aikuisiällä maistua calvados, kuten äidilleen, mutta ei kai hyvästä mausta voi haittaakaan olla.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|