Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Maspalomas

tiidat - 23.11.2008 - 17:51

Onko kenelläkään kokemusta kanarialta Maspalomaksesta ja erityisesti hotellista Blue Star Dunas Maspalomas? Haluaisin tietää myös hotellin all inclusive paketista, kannattaako sitä varata etukäteen vai paikanpäältä ja kannattaako sitä yleensä ottaa? Millainen tarjonta oli? Oliko hyvät ja monipuoliset ruuat ym.? Millaiset välipalat? Saiko ruokaa/juomaa viedä huoneistoon? Kertokaa kaikkea oleellista ko. paikasta. kiitos.


VASTAUKSET:


Miita - 26.11.2008 - 09:40

Menossa ensiviikolla puolihoidolla. Kerron kuulumisia kun palaamme.


tiidat - 26.11.2008 - 10:02

Hienoa, kiitos paljon jo etukäteen.


alice - 30.11.2008 - 19:34

Oltiin vuosi sitten kyseisessä hotellissa all inclusive täältä ostettuna. Finmatkoilla oltiin. Huoneistot olivat "omia" mökkejä, joten meillä oli ainakin tosi paljon torakoita. Muualla en ole niihin törmännyt.Mökeissä oli jääkaappi ja pieni hella ja vedenkeitin ja mikro. Makuuhuone ja olhuone keittonurkkauksella. Kolikoilla toimiva pesukone ja kuivausrumpu oli lastenkerhon vieresssä
Altaita oli useampi, aikuisille ja lapsille, myös oli poreallas.
Aamupala oli hyvä, kuten yleensä etelässä. Päiväruoka seisovasta pöydästä oli aika samanlaista. Päivisin sai myös allasbaarista hamppurilaisia ja ranskalaisia, ja jotain muita roskaruokia. Iltaruokailu vaihteli teemojen mukaan. Viikon jälkeen kyllä on aika kyllästynyt jo ranskalaisiin.
Jäätelöä oli allasbaarissa tarjolla muistaakseni kaiken aikaa. Samoin joitain drinkkejä ja ainakin cokista ja kaljaa ja muitakin juomia.
Hotellialue oli tosi iso ja alkuun aivan mahdoton hahmottaa. Loppu viikosta sen kuitenkin oppi tuntemaan.Siellä oli useampi ravintola, mutta meille ei varmuudella selvinnyt olisiko muihinkin saanut mennä rannekkeella syömään. Joku sanoi että oli niissä käynyt.
Oppaat eivät osanneet neuvoa hotellin käytännöistä oikeastaan mitään. Se oli tosi kurja koska lomasta olisi saanut paljon vaihtelemman sillä jos olisi tiennyt.
Bamse-kerho ei meillä olikein toiminnut. Bamse kävi viimeisenä päivänä tunnin vierailulla.
Hiekka rannalle oli noin kilometrin kävelymatka. Sinne pääsi myös ilmsisilla busseilla.
Oli ihan onnistunut loma, vaikka tästä voisi luulla ettei mikään ollut hyvin. Kysy lisää jos kiinnostaa. Koitan muistella.


tiidat - 30.11.2008 - 20:34

Hei alice, kiitos viestistäsi. Voisitko tarkemmin kertoa mitä siellä oli tarjolla aamupalana sekä päivä- ja iltaruokana? Lihaa, kalaa, äyriäisiä? Itse olen enemmän lihan syöjä, oliko hyviä pihvejä jne? Saiko vesipulloja ym. juomia viedä huoneeseen? Entäs saako ruokaa viedä huoneeseen? Miten all inclusiven hinta, onko edullisempi ostaa paikanpäältä vai etukäteen finnmatkoilta?


Alice - 01.12.2008 - 20:40

Veden piti itse ostaa, ja sai viedä huoneeseen. Hotellin takana oli kauppa, jossa me asioimme.
Aamupalalta tuli oltettua jotain hedelmiä ja sämpylä huoneeseen. En tiedä olisiko saanut ottaa, mutta vähän salaa otettiin. Juomia vietiin kyllä. Siis mukit jotka oli kädessä.
Hintaa en muista. Nyt olimme Bahia Felisissä ja sinne all inclusive maksoi aikuiselta noin 180 euroa. Olisi mennnyt paljon enemmän,jos olisi kaiken saman maksanut paikanpäällä ravintolohin ja baareihin.
Kaloihin ja äyriäisiin meidän perhe ei koske. Niitä oli kyllä tarjolla. Iltaruualla oli kokki paistamassa erilaisia lihoja. Oli myös kanaa. Ei varsinaisia pihvejä.
Aamupalalla oli aivan älyttömän hyviä paistettuja kananmunia. Ne jotenkin kelluivat rasvassa. Maistakaa. Kasviksia oli paljon.
Jälkiruuat ihan omaa luokkaansa. Kakkuja, jätskiä, hedelmiä, ja muuta hyvää.
Meillä matkasta vuosi aikaa niin en niin tarkkaa enää muista kaikkea. maha tuli aina täteen, ja muutama lisäkilo.


Miita - 15.12.2008 - 10:10

Matkalta palattu ja koko porukka mahataudissa en tiedä reissustako joku pöpö vai muualta?? No hotellista oma mielipiteeni. Hotellialue iso ja siisti ja pihat kauniisti laitettu. Huoneet askeettisia ja kaksiot pieniä. Ruoka ei ollut kovinkaan kummoista. Olen syönyt paljon parempia all inclusive paikoissa. Mikä ihmeellisintä niin meillä oli puoli hoito juomat eivät illallisella kuulunut hintaan vaan ne piti maksaa. En ole aikaisemmin törmännyt tällaiseen puolihoitoon. Huoneeseen ei kyllä uskaltanut mitään viedä kun koko ajan tarjoilijat tarkkailivat niskan takana... Henkilökunta ei kovin palvelualtista. En tykännyt hotellista. Luokitus paikallisesti kolme. Omasta mielestäni ehkä kakkosen luokkaa. Maspalomas oli ihana paikka meillä auto koko viikon joten vietimme myös aikaa paljon puerto ricossa. Itse lähtisin ehkä seuraavalla kerralla bahia feliziin tai puerto ricoon. Tietenkin meitä on monia mutta tämä oma mielipiteeni. Kaikesta huolimatta matka oli ihana kun ei ajatellut epäkohtia vaan nautti auringosta ja lämmöstä.


Hannele - 21.03.2009 - 12:25

Olipa hyvä lukea viestisi. FM luokittelevat kyllä hotellinsa aivan kummallisesti... Joku kertoi että oli paljon torakoita, näitkö? Oliko huoneistoissa kahvinkeitin? Olimme myös suunnitelleet matkaa juuri ko. paikkaan ja hotelliin puolihoidolla. Joku kehui kyllä kovastikin miten AI oli heidän perheellään toiminut. Millä tavoin tarjoilijat kyttäsivät? Aika jännä homma tuokin. Puero on hyvä paikka mutta en ole oikein hyvää hotellia (hinta-laatusuhde) löytynyt. TB SunGarden Sunsuitea on moni kehunut. Mielestäni FM:n hotellit eivät sijaitse parhaalla mahdollisella paikalla. Saas nähä miten tehdään. Amadores on kyllä hieno... sinne mieli halajaa.. Lomasuunnittelemisia


mullesopii - 08.05.2009 - 23:52

Höpöhöpö..kotiin voi aina jäädä,jos kotinurkat on mittari. Paikka oli todella siisti,hyvä ja All inclusive todella kattava.
Itse olen matkustellut paljon,ja tämä oli paikka jonne meidän perhe menee taatusti uudelleenkin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|