Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

En ikinä ole matkustellut!!!

Maria - 21.10.2008 - 23:36

Olen monesti haaveillut ja toki toivonut,että kun joskus pääsisi,mutta meitä on 6 hengen perhe,joten ei noin vain hypätä koneeseen ja tuuleteta ulkomaille.Olen yrittänyt osallistua kaikkiin mahdollisiin kilpailuihinkin siinä toivossa josko laukkuja saisi pakata,muttei vielä ole natsannut.Toivottavasti joskus.


VASTAUKSET:


pökäle - 22.10.2008 - 00:53

No toivottavasti onni potkaisee! Minäkin aina osallistun kaikkiin kilpailuihin ja lippusia ja lappusia täyttelen, ja samalla ajattelen, et kyl se NYT TÄYTYY joskus onni osua kohdalle. Mut eiiiii


Minun äitinikään ei ole Tukholmaa/Tallinaa kauemmas ikinä mennyt. Siskonsa aina Espanjasta pyytelee ostamaan lentoliput ja lentämään edes viikoksi. Äitini haluaisi minut mukaan "henkiseksi tueksi ja turvaksi, sekä tulkiksi" () mutta meillä ei noi lomat satu ikinä yksiin. Voisikin tuossa ensi keväänä tehdä temput ja lähteä!!


voi - 22.10.2008 - 12:12

että. eikö ahdista noin pienet ympyrät? matkailu avartaa.


meillä näin - 22.10.2008 - 13:57

Entä jos ottaisitte vaikka 2-3 vuoden projektiksi säästää jotain ihanaa matkaa varten ja pikku hiljaa laittaisitte rahaa säästöön sen verran kuin pystyy...miltä kuulostaisi? Esim kesäkaudella lomat tietty, talvimatkat ovat monesti liian kalliita matti meikäläisille...


joku suuttuu mutta - 22.10.2008 - 15:20

suuttukoot
minkä ikäsiä teidän lapset on? Mitä jos jättäisitte lapset viikoksi hoitoon ja lähtisit miehes kanssa? Mun vanhemmat ainakin reissas ihan keskenäänkin, kun olin lapsi, eikä se todellakaan mikään ongelma ollut. Tosin reissattiin me koko perheen voiminkin.


pökäle - 22.10.2008 - 20:50

joku suuttuu mutta: mä ajattelin ihan samaa en vaan ääneen kehdannut sanoa ettei kukaan suutu!


Selja - 23.10.2008 - 18:46

Ei tuo ulkomaanmatkailu välttämättä ihan konkurssiin aja.

Lentoliput on kyllä ihan hintavia, vaikkakin niistäkin on jotain tarjouksia, jos kohdalle natsaa. Majoituksia saapi kyllä monista paikoista halvallakin, kun itse etsiskelee ja hoitelee netitse.

Joo, mutta tuli mieleen tuo automatkailu. Entäs jos porukan tunkee autoon ja päräyttää jonnekin Eurooppaan sillä mallilla. Paljonkohan sellaiset keikat kustantaa? Toisaalta 4 lasta takapenkillä on aika urheiluhenkistä... Varmaan muutaman vuoden kuluttua reissulle pystyy jo nauramaan...


no - 12.11.2008 - 17:43

Mun mies ei ole KOSKAAN käynyt Suomen rajojen ulkopuolella ja tuskin ikinä meneekään.
Itse haluaisin matkustella mutta hankalaahan se on yksin ilman rahaa neljän lapsen kanssa.
Mies ei pidä lomaa myöskään joten ei pysty senkään puolesta mitään suunnitella.
Kyllä ahdistaa mutta säästäähän se ilmakehää kun ei lennellä.


ottakaa - 13.11.2008 - 14:28

tosiaan säästöohjelma, eli joka kk säästöön sen verran et pääsee sit vaikka kerralla 2 viikoksi, Thaimaassa yms kannattaa olla 3 viikkoa, koska siellä ei mikään oikeen mitään maksa! Me käydään joka toinen vuosi reissussa, nykyään meitä on 5. Talvella lähdetään Kanarialle. Yleensä ollaan käyty elokuussa, jolloin Aurinkomatkojen hinnat alhaisimmat, silloin esim. Kreikan eri paikoissa. Nyt käytetään veronpalautukset matkaan. Kaveriperhe ottaa yleensä kulutusluoton matkaa vrten, joka on yksi vaihtoehto, maksella sitä pikkuhiljaa pois, mutta kalliimmaksihan se tulee korkoineen kuin säästäminen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|