Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Thaimaa ja lennot 2 veen kanssa

matkakuumeilija - 19.10.2008 - 10:36

Ikuisuus aihe varmaan palstoilla ja tiedän myös Thaiklubista, MUTTA kysyisin silti miten tämän palstan Thaimaan kävijöillä ovat lennot sujuneet ja kannattaako niistä stressata paljonkin etukäteen...ollaan matkusteltu 5 kertaa lentäen kahden vuoden aikana, mutta pisin lento on ollut 6 h....
Matkakuume olisi kova ja lapsi olisi matkan aikana n. 2,5 vee eli oman paikan saa automaattisesti, mutta jos ymmärsin oikein monesti matkat ovat vain toiseen suuntaan yölentoja?? Päiväaikaan to 12h tuntuu aika pitkältä...
Jos kokemuksia löytyy niin olisi kiva kuulla, KIITOS


VASTAUKSET:


Sipsu - 19.10.2008 - 15:25

Ei ole kokemusta lennoista Thaimaahan, mutta Brasiliassa olen käynyt. Menin vielä Tukholman kautta. Välilasku oli Kanarialla, lento oli noin 12h. Me oltiin vaan aikuisporukassa. Kyllä oli ahdasta ja mulla kipeytyi häntäluu tosi kovasti. En ainakaan lähiaikoina enää pitkille lennoille lähde. Meillä oli yölento mennessä, päivälento tullessa. Koneessa oli paljon lapsiakin, mutta tuntuivat viihtyvän hyvin.


Miiru74 - 19.10.2008 - 16:45

Oltiin viime talvena Thaimaassa ja tyttö oli silloin 1v8kk. Meillä oli yölennot mennen tullen ja lennot meni paremmin kun osasin odottaa. Vaikka lapsi oli syli paikallaei ongelmaa ollut (tosin tullessa meidän vieressä oli koneen ainut tyhjä paikka, mutta ei kovin paljon kerinnyt tyttö nukkumaan omalla paikalla kun oli paljon ilmakuoppia ja piti ottaa syliin). Niin ja medän porukassa oli toinenkin lapsi 1v5kk ja kummankin kanssa meni lennot hyvin.


matkakuumeilija - 19.10.2008 - 19:18

Kiitos vastauksista! Yölento ei jänskättäisi, mutta jos toinen on päivälento niin se kylläkin, mutta toisaalta tuonikäiselle pystyy jo järjestämään tekemistä ( dvd, piirtäminen, kirjat )
Täytyy yrittää etsiskellä jos saisi vaikka molemmat yölennoiksi!
Saa kirjoitella lisääkin kokemuksia


Mette - 20.10.2008 - 15:05

Itseäkin jännittää joulukuun lento Thaimaahan 1,7 vuotiaan vipeltäjän kanssa. Viime maaliskuussa poika oli vasta 10kk joten yö lennot meni välilaskuineen aika hyvin. Paluu lento oli vaikeampi. Koneessa tosi kuuma, pojalla pientä flunssaa, pitkä päivä takana koska huoneet piti jättää puolenpäivän aikaan ja normaali rutiinit meni uusiksi, poika siis yli väsynyt. Nyt yritetään saada eturivin paikat ja paljon virikettä ja naposteltavaa mukaan ja yrittää pitää poika mahdollisimman paljon hereillä lähtöpäivänä että sitten helposti nukahtaa koneessa.


vierailija - 07.11.2008 - 21:23

Oltiin viime helmikuussa silloin 1,8v tyttäremme kanssa thaimaassa 2vkoa ja lennot meni hyvin. Eturivin paikat oltiin varattu/maksettu etukäteen ja molempiin suuntiin yölento. Välilaskutkin meni todella ok, neiti nukkui toisen laskun ajan isin sylissä eikä ollut moksiskaan vaikka lentokentällä oli melkoinen härdelli. Uusia kirjoja, naposteltavaa ym mukaan, niin kyllä varmasti sujuu hyvin. Niin ja meillä oli muuten ihan MUST juttu Tomi Traktori-leffat, jotka isi oli saanut laitettua kännykkäänsä äänineen kaikkineen. Nykyajan tekniikka on loistavaa... Ja se että teillä lapsi jo saa ikänsä puolesta oman paikan, on lennolla suuri helpotus. Meillä vanhemmilla välillä kädet väsyi kun tyttöä pidettiin sylissä nukkumassa/istumassa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|