Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Vaelluksesta

Maikki - 24.06.2009 - 11:06

Ollaan lähdössä lappiin vaeltaan ja koirat tietenkin mukana. Mietein vain että jos siellä perä metässä kyy sattuu puremaan, mitenkäs sitten kun ei sieltä pääse eläinlääkäriin?? Sehän kerkeää vähintäänkin kuolla koko koira ennenkuin pääsee ihmistenilmoille sieltä.. Kyy pakkaus tietenkin mukana mutta eikö ne oo enemmänkin ampiaisen pistoihin?


VASTAUKSET:


Minuli - 25.06.2009 - 11:01

No se kortisoonihan siinä auttaa että kyllä se auttaa kyyn puremaankin. Se vähän riippuu mihin se käärmes pääsee puremaan. Meillä on kerran kaverin kaa käyny niin et koira sai kuonoon pureman, kyypakkausta käytettiin, vauhilla mettästä kotiin, soitettii elukkalääkäriin, sano et seuratkaa nyt eka ku on jo saanu kortisoonia, vähän ajan päästä soitettiin uudestaan koiran hengitystiet turpos, hengitti huonosti,ei jaksanu enää kävellä, vietii tohtorille, oli nesteytyksessä ja selvis siitä sitte. Pää turpos ku jalkapallo. Et jos pääsee pureen hengitysteihin niin se on paskempi juttu. Olinko nyt tosi piristävä, anteeksi. Tyhmä kysymys onko lapissa käärmeitä? Ootko selvittäny missä on lähin eläinlääkäri? Ja sitte totahan vois omalta eläinlääkäriltä kysyy, et pitäskö olla jotain muuta mukana?Ja mitkä on ne ensiavut.


Maikki - 25.06.2009 - 12:48

Joo kiitos Minuli, ei tarvikaan olla piristävä Vain realistinen että tietää mitä voi olla edessä.Yritänkin varautua kaikkeen En nyt tiedä miten minä lappi tuohon kirjoitin *reps* Perhoon ollaan menossa ja keski-suomessa se on Oon kerran käynyt siellä aikaisemmin ja silloin ainakin näin siellä 2 kyytä. Koiraa ei ole puraissut onneksi koskaan. Jos sattuisi että kyy puraisisi, niin olisi erittäin epätodennäköistä että eläinlääkäriin pääsisi samanvuorokauden aikana, saati sitten jos koira pitäisi vielä kantaa pois sieltä, riippuen tietenkin missä ollaan menossa.
Taidampa kuitenkin varalta vielä soittaa eläinlääkärille kun tämän paikkakunnan elukkatohtori on sen verran mukava heppu että lähtisi varmaan mukaankin jos pyytäisin (No ei ehkä kuitenkaan )
Omakoirani ei niinkään huoleta, se on nimittäin ollut mukana niin monta kertaa joka reissulla että osaa tieten jo varoa, mutta veljeni koira on sellainen 1/2 vuoden ikäinen pentu (Amerikan Akita) joka säntäilee joka paikkaan, eikä itsesuojeluvaistosta tietoakaan.. Veljeni niin ylpeänä esittelee koiraansa kentillä "tuleva näyttely lupaus" että jos se heittäis henkensä kyyn puremaan niin olisi kyllä sääli..


Minuli - 25.06.2009 - 13:11

Meillä kans hyvä eläinlääkäri, siltä voi kysyy mitä vaan ja hyvä ammattitaito. Toivotaan et mitään ei satu. Hyvällä mielellä vaan reissuun

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|