Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Kissankusesta

Kiitos taas - 05.05.2009 - 09:18

Taloyhtiömme hiekkalaatikoiden hiekkaa vaihdetaan taas. Hiekkaa on rakennusvaiheessa laitettu myös laatikoiden ympärille useita neliöitä, jotka myös taas kyllästetty kissakusella, joten nekin joudutaan uusiksi laittamaan. Ehkä ensin soraa ja sitten muuta materiaalia päälle.
Uusiksi menevät myös laatikoiden suojat, joista huolimatta hiekat on vaihdettava, kun löyhkä on niin karmiva ja paikka leikkikelvoton! Oikein paljon kiitoksia taas!

Mitä liikkuu mielessä näiden kissojen omistajilla, joita ei koskaan tavoita silloin, kun näistä korvausasioista olisi kiintoisaa jutella? Kuka tosiaan maksaa kohoavat yhtiövastikkeet?

Ja mitä liikkuu yleensäkin mielessä, kun päästää "rakkaan lemmikkinsä" ulos autojen ja ilkivallantekijöiden sekaan? Kun yksi jää auton liiskaamaksi, niin uusi vaan tilalle. Ja moni täälläkin vielä söpöstelee, kuinka on taas "suloisia pentuja tulossa"!

Vastaukseksi saa yleensä: "Kissat on tarkoitettu luontoon" SIIS TARKOITTAA NAAPURIEN PIHAAN/ko! Lain mukaan näin ei ole! Tai "Aina ovat vapaasti saaneet kulkea" SIIS JOSSAIN MAASEUDULLA AIKOINAAN KYLLÄKIN! Muuttakaa
itse maalle, jos laiskuuttanne aiheutatte rikollisella toiminnallanne rahanmenoa ja päänvaivaa muille ihmisille!!!!!


VASTAUKSET:


tiny - 06.05.2009 - 12:35

Ihanaa, joku muukin on yhtä leipiintynyt noihin irti kulkeviin kissoihin kuin minäkin!

oma tavoitteeni tälle kesälle on: kissat loukutetaan sen miljoona kertaa kun niitä näkyy liikkuvan pihoilla, eiköhän saatana opi kun joka kerta täytyy maksaa saadakseen kissansa takaisin tai uutta joutuvat ottamaan.

tappelu taloyhtiön kanssa tuosta hiekkojen vaihtamisesta, eivät saatana vaihda niitä kirveelläkään vaikka kissan paskaa ja kusta täynnä koko lasten leikkipaikka.

taloyhtiön laskutus kaikista hävitetyistä istutuksista ja allergialääkkeistä joita joudun napsimaan kun katit tulevat meidän parvekkeelle ja kusevat ja paskantavat sinnekin+nukkuvat meidän istuintyynyillä ja taloyhtiö kieltäytyi viimekesänä tekemästä asialle mitään.

prkle!


Kiitos taas - 06.05.2009 - 20:41

Me ollaan, tiny, täällä ennenkin "tavattu näissä merkeissä"

Kyllähän v***ttaa, kun pyykkiteline, kukkapurkit, koristekivet tai mikä tahansa pihalle jätetty haisee yököttävän pistävälle kuselle. Ja kun tietää, että on täysin pilalla, kun ei haju lähde vaikka viikon pesis!!

Ja sulla vielä noin paha tilanne! Ei muuta, kuin loukut viritykseen ja hommiin. Täällä kans taitaa ruveta kissakanta "kummasti hupenemaan"...

Btw, voisko teidän parveketta "umpeuttaa" vaiks kanaverkolla? Olen paljon nähnyt noita FIKSUILLA KISSANOMISTAJILLA, jotka eivät harrasta esim. allergisen ihmisen kiusaamista tms. Niitäkin on!!!


Kiitos taas - 06.05.2009 - 20:44

unohtui tuo prkle!


tiny - 07.05.2009 - 18:06

en tiedä tarviiko "umpeuttaa" tuota meidän parveketta, meidän uusi naapuri kun hiffas että kissoja liikkuu irti niin totesi että kohta niitä on yhtä monta vähemmän kun mitä niitä nyt juoksee irti...

taitaa tulla kiirus ton loukuttamisen kanssa ennen kuin naapuri toteuttaa uhkauksensa


Kiitos taas! - 07.05.2009 - 19:32

No, jopas kävi sulla säkä! Tuparilahjaa ei tarvinne enää miettiä...


tiny - 07.05.2009 - 19:53

juu, kiitos tuparilahjaa ei tosiaan tarvita, tuo uusi naapuri on nimittäin aivan loistava

mitenkähän mulla kävikin näin hyvä tuuri?


- 07.05.2009 - 23:29

En tiedä mutta olis varmaan kivempi kusi lasten hiekkiksessä kuin naapurin päässä :/

nimimerkillä: sisäkissojen omistaja


Voisitko - 10.05.2009 - 01:20

- hieman selventää kommenttiasi, kun en nyt oikein ymmärtänyt? vai ymmärsinkö ihan oikein kenties, kun käsitin, että kissankusessa/sta valittava naapuri onkin nyt sitten itse se kusipää? Vai? kerropas sitten vaikka selityksesi siihen, miksi jo lakikin sanoo, että "kissanomistajan on huolehdittava siitä, ettei kuseva katti mene kielletyille paikoille"? (ei sanatarkasti, mutta ajatus tämä)...

Täällä olen usein, usein ja liian usein lukenut esim. kusella uitetuista lastenvaunuista. Kissan omistajana tietänet, mille haisee tuo virtsa?! Olisko sulle itsellesi ihan ookoo laittaa vauvasi nukkumaan kitkerässä kusessa lilluviin vaunuihin? Oivoi, jos näin on


tiny - 10.05.2009 - 12:15

tuo nimetön on joku totaalinen tosikko joka ei todellakaan ymmärrä "vitsiä", ei kai kukaan täysjärkinen aikuinen kissoja tosissaan ala hengiltä napsimaan

naapuri puki sanoiksi ajatuksen mikä usein on omassa päässäkin käynyt mutta koska satun kuitenkin kissoista pitämään ja tiedän että itse kissat eivät ole syyllisiä tuohon sotkemiseen niin empä todellakaan ole vahingoittanut niitä, pikemminkin tekisi mieli kyläillä niitten omistajien luona pesis maila kädessä


Nimetön - 10.05.2009 - 18:19

Täällä kissoille allerginen(niin pahasti allerginen, et hegitystiet tukkeentuvat ja saan nokkosrokon)
EI OLE LEIKIN ASIA.
Pitäkää kissat sisällä hyvät ihmiset, meitä allergisia on paljon.


- 10.05.2009 - 18:40

Yhä mieluummin otan kissankusta hiekkalaatikkoon kuin naapurini päähän
Onneksi on hyvät naapurit
Ja ne kissani yhä sisäkissoja ja omaan pottaansa pissivät.

Kusi naapurin päässä saisi kyllä oirehtimaan minutkin vaikken allerginen olekaan


Hei - 15.05.2009 - 13:40

Hei vaan sisällä seinille sönköttäjät!
Kukaan ei lue teidän ajatuksia ja mihinkään asiaan on turha koittaa vaikuttaa siitä yksinään pölöttämällä.
Syyhän ei ole kissojen vaan ihmisten..niin ihmisten..meidän sinun minun..sananlaisten olentojen kuin mekin..menkää ämmät sinne pihalle ja karjukaa että saatana ne kissat pidettävä sisällä ja hihnassa tai te tapatte kaikki karvaturrit jotka silmiin sattuu..
Älkää olko noin vitun avuttomia ja kuvitelko että ongelma korjaantuu kun siitä täällä netissä kirjoittelee..menkää sinne yhtiökokoukseen ja saakaa se kullinlutkutus suunne auki.Te ootte niin saatana typeriä!
Jos naapurin kissat kusoo teijän hiekkalaatikkoon niin kannattaa ihan totta
MENNÄ SANOMAAN JOHONKIN TILAAN MISSÄ NIITÄ IHMISIÄ ON ENEMMÄN IHAN LIVENÄ ETTÄ NUO KISSAT KUSOO TONNE HIEKKALAATIKKOON!!!!!


On tehty kaikki - 15.05.2009 - 22:05

nämä asiat joka kullinlutkutuksen välissä, mutta mitäs teet, kun vastauksena on joko täys hiljaisuus, "ai jaa, ei ole meidän kissa" tai "oleksä joku kissojen vihaaja vai"? Lyömäänkö menen?

Kissan tappamisesta, samoin kuin omistajaan kohdistuvasta väkivallanteosta saan kunnon sakot ja hyvällä tuurilla vielä ehdonalaista! Haluan takuulla maksaa tuosta kusemisesta vielä korvauksetkin?! Ja rikosrekisterikö pitäis hankkia?

Kas kun et neuvonut poliisille soittamaan? Hehheh:
Sieltähän se apu tulee, jee...

Tämä on lemmikkipalsta ja aivan varmasti on useampi edellä mainitun kaltainen kuseksijan omistaja lukenut nämä sönkötykset! Homman nimi on se, että kun saadaan tälle muiden omaisuutta tuhoavalle idiootti-laumalle syvä yhteiskunnan halveksunta, niin eiköhän asenteet muutu! Häpeä on jännä juttu, kun kukaan ei tietääkseni halua itseään katsottavan nenän vartta pitkin

Samoin on käynyt koiranpaska-asian kanssa. Kyllä nykyään aika mukavasti jo näyttävät keräävän.


Kissat on ihania - 24.08.2009 - 16:58

Meillä kissat on pihalla opetettu ettei hiekkis oo paskalaatikko. Se on sääli et teidän naapurin kissat ei oo tätä ymmärtäny. Ooteko kokeillu jotain karkote juttui esim. jotain situunan tuoksiusta pesuaine liuosta suihkuttaa hiekkikselle.
Koiran kakka asiasta ne täytyy kerätä hoidetuilta alueilta, mut en mäkään mihinkään pusikkoon rupea menemään. Jos joku on niin tyhmä et menee sinne ja astuu paskaan niin se on ihan oma vika.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|