Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Vähänkö huvittavaa.

Kissanpentu 3 - 27.01.2009 - 11:36

Me saatiin vihdoinki eilen meidän uusin tulokas kotiin.. Madotettu,rokotettu ja hyväkuntoinen narttukissanpentu. Mietin vaan mit idioottei ne kasvattiperheen tapaukset on. Sii muuten kaikki ok.. Ohjeet mukaan yms. Mut siin vaihees kun sanoivat et jos joskus joudutaanki kissast luopumaan mun pitäiski ekaks ilmottaa niille. Siis tyyliin et se meniski sit niille takas. Siis kuvitteleeks ne et se esim. Enää aikusena tunnistais ne?? Ihmetyttää tollanen vouhkaus pelkän maatiaiskissan takia. Fakta varmasti jos joskus elämäs joutuski luopuun niin päätän itse kelle kissan annan/myyn. Vouhkatkoon jolleen toisel joka tarpeeks ääliö noudattamaan tollast typerää juttua. Järki käteen.


VASTAUKSET:


=) - 27.01.2009 - 11:56

Ihan ymmärrettävää kyllä, eihän he voi tietää millaiseen kotiin kissa voi joutua, pahimmassa tapauksessa joutuu vielä kiertoon, eli perheestä toiseeen ja kolmanteen ja neljänteen jne.

Kun palauttaa kissan "takaisin", niin tietävätpä ainakin että kissan on hyvä olla.


... - 27.01.2009 - 12:39

Eli susta on typerää kun kasvattaja on vastuullinen? Pennun kasvattajahan haluaa vain että kissa ei joudu kiertoon... Monet laittaa sen jopa ehdoksi lemmikin luovutussopimukseen.


kissanpentu 3 - 27.01.2009 - 13:06

No on. Kyl mä tajuisin ehdot rotukissojen kohdalla mut tyhmää vouhkata maatiaisen kans samalla tavalla.


jospa - 27.01.2009 - 15:07

Mun mielestä tosi hieno ajatus, että haluavat siinä tapauksessa kissan takas. Osoittaa eläinrakkautta ja näin vältytään siitä, että kissaa ei aleta kierrättää perheestä toiseen.


... - 27.01.2009 - 15:32

Maatiaiskissahan ei tietenkään,missään nimessä ole yhtä arvokas kun rotukissa?? Enkä nyt tarkota rahallisesti...


voi vee... - 27.01.2009 - 17:50

Kun jotkut ihan oikesti välittävät kasvateistaan, siihen ei "jalosukuisuus" vaikuta mitenkään!!! Ihme kommentti ap:ltä, et ei ole uusin perheenjäsen minkään arvoinen! Ja itse kasvatan rotukissoja, muuten.


CB - 27.01.2009 - 18:16

Kissa on kissa, luki paperissa mitä tahansa. Saman arvoisia ne kaikki on.
Kyllä itekkin vaatisin että mulle palautetaan jos joskus joutuu luopumaan, ihan jo senkin takia että tietää missä kisu on ja miten voi! En todellakaan haluaisi että joutuu kiertoon, tai kauheaan perheeseen.

Et järki käteen ihan ittelles vaan.


kissanpentu 3 - 27.01.2009 - 20:15

Ja ihan niinku silleen et en ole ap. Eli syyttömälle ei vihojaan kannata langettaa.


No - 27.01.2009 - 23:02

ihan niinku silleen vaan, et miks sä sit niinku silleen käytät harhaanjohtavaa nikkiä??Silleen...


minä vaan - 28.01.2009 - 01:27

Ihan asiaa puhutaan, eli tottakai vastuullinen kasvattaja toimii näin ettei kävisi kissalle "huonosti" ja kaikille kissan uusille omistajille on hyvä sanoa tämä, sillä mahtuuhan ihmisiin niin paljon tyhmiä, vastuuntunnottimia ihmisiä, jotka vähättelevät lemmikkiään, esim. joku joskus kirjoitti tähän malliin "Ihmetyttää tollanen vouhkaus pelkän maatiaiskissan takia."

Terveisin yks pelkän maatiasikissan omistaja


jospa - 28.01.2009 - 13:05

Eipä mulle merkitse mitään se onko rotumirri vai ei. Pelkkä se kissa on mulle arvokas, ei ne hitsin paperit jotka saa mukana jos halunnut jotain tiettyä rotua olevan kissan! :o


Lollero - 28.01.2009 - 17:07

Mekin hankittiin just kaks tollasta niin kutsuttuu navettakissaa ja sit jotku väittää et niitä pitäis muka ruokkii?? Siis eikö ne ite osaa mettästää ku kerra ovat kissoja kysyn vaa??? Mä en ala rahaani pistää tollaseen turhuuteen.

Voi juma!

Toivottavasti joku ajattelee sinusta samalla lailla. Ei sinua tarvitse sen kummemmin arvostaa kun et satu olemaan rikas seurapiirikuningatar.

Ja kyllä, oletan että ap on munatonta sukua.


Leena - 29.01.2009 - 09:35

Säälin AP:een kissaa.Kun vain tietäisin sen joka myi hänelle sen kissan,ilmoittaisin ,että hakis heti kisunsa pois.Kyllä täytyy ihmisen olla yksinkertainen.


Juupa - 30.01.2009 - 11:17

Tää on just tätä, et sulla ei oo mitään väliä, koska sun vaatteet on seppälästä, mulla on väliä, koska mun vaatteet on gina tricosta.

Vittu hei ihmiset herätkää nyt. Toivottavasti joudut ap luopumaan kissasta pian ja palautat sen takasin edelliselle omistajalleen, joka etsii sille sellaisen kodin, jossa jokainen kukka saa kukkia ja jokainen elämä on yhtä tärkeä, välittämättä siitä, millainen ulkokuori on.


Bubona - 30.01.2009 - 12:29

eikös tuo ole ihan normaalikäytäntö, jolla varmistetaan että kissa sais mahdollisimman pitkäaikaisen ja pysyvän kodin ja jollei siitä pystytä huolehtimaan se palaisi emonsa luo. Ihan sama onko maatiaiskissa vai rotukissa, kyllä toi sopimus on silti aina paikallaan.


Spuni - 30.01.2009 - 14:27

Tässä yksi esimerkki: ajettiin kolme kertaa toiselle puolen suomea katsomaan sekarotuista koiraa joka oli tulossa meille. Piti ostaa rotukoira mutta tämä koira vei sydämen. Maksettiin käypä hinta. Pidän yhteyttä vieläkin vaikka koira jo 11v kasvattajiin. Pari kertaa ollaan käyty siellä ja koira "sisarukset" ovat tavanneet. Mielestäni kasvattiperhe josta kissa tuli toimi tosi hienosti ja vastuuntuntoisesti! Ikävä kyllä niitäkin ihmisiä on jotka eivät vähääkään välitä eläimistään, tekevät rahaa ja sysäävät kenelle vaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|