Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Aivan kauhee olo kissan puolesta...

Nikitön - 16.01.2009 - 18:48

Ei jessus, pakko purkautua tänne...Naapurissa on ollut kissa joka on ollut ihan heitteillä kun muija lähti lätkimään ja tää siihen kämppään jäänyt alkkisäijä ei huolehtínut siitä kissasta juurikaan...ei varmaan liikaa ruokkinut kun se laihtui ja pakkasillakin jopa 12 tuntia ulkona. No soitin eläinsuojeluvalvojalle et mitä pitäis tehdä ja ne käski viedä eläinhoitolaan. No sen tein ja tää on ihan painajaista...se karkas siinä portilla kun säikähti koirien haukkumista! Etin sitä ruokapurkin kans mut se nyt on ihan turhaa pimeessä metässä...Arvatkaa kuin kauhee olo mulla NYT on ku se raukka harhailee vieraassa metässä ja pakkasessa??? Ne kyllä laittoivat loukun sinne ja ruokaa ja peiton et jos se ruoan perässä uskaltais tulla takasin. En tiedä tosiaan miten elän tän asian kans jos sitä ei löydy...ajattelin lähtee vielä huomenna kävelee sinne metsään kunhan tulee valoisaa mut tuskinpa on apua. Voi paska!!!!


VASTAUKSET:


CareBear - 16.01.2009 - 23:30

Toivotaan että kissa löytyy elossa ja pääsee uuteen hyvään kotiin!
Teit hyvän teon kun soitit valvojalle ja olit viemässä hoitolaan.


Hyvää tarkoitit - 17.01.2009 - 00:02

Kissat ovat sitkeitä ja viisaita olentoja. Eiköhän tälläkin katilla lie itsesuojeluvaistoa, niin että hakeutuu ihmisasumuksen piiriin kylmästä?

Naapurini ovelle saapui eräänä tuikitavallisena päivänä kissa. Tosi kaunisturkkinen ja hyvinsyötetty, sekä oikein ihmisläheinen. Asettui kissa siis taloksi, kun koputuksiinsa vastattiin ja sallittiin tulla...

Mietittiin naapurin kans, miksi kissa uuden kodin etsi, ja selvishän se pian. Miehensä otti parit saunakaljat ja kissaparka sai sätkyn. Eli oli alkkista pakoon lähtenyt. Ei ne tyhmiä ole.

Ja ap:n mainitsema kissakin tottunut luonnossa liikkumaan. Eiköhän se siitä.


minä vaan - 20.01.2009 - 01:28

Tosi hienosti teit,kun huolehdit kissasta, mutta se oli vahinko että kissa pääsi karkuun ja toivottavasti löytyy. Voi olla että pieni pakkanen ja vieras ympäristö ovat jopa parempi vaihtoehto kuin se alkuperäinen, huono koti.

Olisi hienosti tehty jos menisit vielä etsiin sitä ja kyselisit että jos vaikka kissa olisi jäänyt loukkuun ja tätä kautte päässyt eläinhoitolaan ja sitä kautte löytyisi uusi hyvä koti kissalle.

Hieno teko sinulta kun ajattelit pelastaa kissan huonosta kodista, tälläsiä tekoja tarvittaisiin lisää!!


ap - 20.01.2009 - 07:47

Joo, kävin ettimässä sitä kattia, jätin ruokaa ja loukku on ollut joka yö mut ei oo näkyny...Laitoin myös lehteen ilmoituksen ja tänään vien myös lähiseudun kauppoihin, jotenkin tunnen olevani vastuussa siitä et nyt se raukka ainakin on koditon! Mut joo, kuten sanottu, ei paljon naapureita kiinnosta, eivät ole kissansa perään kyselleet...ja tuskin olisivat etsineet ym. sitä vaikka tietäisivätkin mikä tilanne on. Eipä tässä voi kun toivoa vaan et se on saanut jostain uuden kodin tai luonto korjannut parempaaan talteen.


Chala - 22.01.2009 - 17:07

Kissoilla on mielettömän hyvä suuntavaisto, joten kyllä se kissa löytäisi alkuperäiseen kotiinsa jos sinne haluaisi palata, mitä kyllä epäilen kun tuollaiset olosuhteet ollut

Mutta kuten muutkin on sanoneet, kisut on tosi sitkeitä otuksia ja uskon että kisu löytyy ja pääsee uudelleensijoitukseen tai sitten joku ystävällinen ihminen vastaa hänen koputuksiinsa ja ottaa perheeseensä Siinä on vain se huono puoli ettet välttämättä tiedä asiasta, mutta koita olla tuntematta liikaa syyllisyyttä, olet kuitenkin ollut hyvällä tarkoituksella liikkeellä


Ei näin - 24.08.2009 - 17:12

Olen sitä mieltä että olisit edes johonkin pahvilaatikkoon edes pistänyt sen. Vieraista kissoista kun ei tiedä miten ne käyttäytyy eri tilanteissa.
Kävellenkö veit sen eläin taloon? Kissa kun ei saisi vapaana olla autossa. Jos sinulle olisi sattunut matkalla kolari, olisit todennäköisesti samassa tilanteessa. (Kissa karannut/hädissään heti kolarin jälkeen.) Joo Ajatus oli hyvä, toiminta malli huono!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|