Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Misuli kakkaa hiekkiksen viereen!

Tyttönen- - 22.09.2009 - 10:12

Meillä kaksi kisua. Naaraskisu 3v, kollikisu 1,5v, kolli tuli meille vuosi sitten.
Tekivät kiltisti tarpeensa samaan hiekkikseen, KUNNES mieheni hyvää hyvyttään osti hienon kissawc.n jossa siis iso koppi, missä heiluriovi, ajatuksena etteivät levittäisi hiekkaa ympäri lattiaa, ja hajuhaitat pysyisivät minimissä.

Nooh tämän jälkeen meidän naaraskisu alkoi osoittamaan mieltään, nyt jo muutaman kk ajan, pissaa kyllää lootaan, mutta kakkaa viereen
Ostimme uuden avoimen laatikon, nyt on kaksi puhdasta hiekkalootaa vierekkäin, sama hiekka kuin ennenkin, niin sama meno vain jatkuu..

Mikäköhän auttaisi?


VASTAUKSET:


sama juttu - 22.09.2009 - 17:35

itselläni ragdolli. muutettiin muutamaan otteeseen ja sekosi ilmeisesti tästä jotenkin... ja lopullinen niitti taisi olla esikoisen syntymä. on siis kakannut poksin viereen siitä lähtien, pissat tekee kyllä hiekkaan. ollaan rangaistu kissaa mitä erilaisin keinoin, mm saatu heti teosta kiinni ja lykätty nokka kakkaan. ollaan vaihdettu hiekkaa, ollaan yritetty antaa enemmän huomiota, ollaan pidetty kakka-astia siistinä jne jne jne jne jne.... MUTTA MIKÄÄÄÄN EI AUTA!!!!!!!!!! ollaan aika loppuja tilanteeseen. pieniä lapsia, joten pelottaa koska kikkareet ovat lapsen suussa :/ siis ollaan todellakin mitta täynnä tätä tilannetta. aamulla kun herää tai tullaan jostakin kotiin niin ensimmäiseksi saa korjailla kakkoja (koko talo haisee, koska lattialämmitys), niin ihanaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En siis osaa auttaa sinua Eläinkaupasta sanottiin, että paha tapa ja vaikea päästä siitä eroon, että näin


Ulkokissoiksi vaan - 22.09.2009 - 19:07

naapurin pihaan paskomaan, niinhän ne muutkin tekee.

Ainakin meidän naapurit näyttää kovin tyytyväisiltä, kun ei tarvitse keräillä paskaa, me kun kerätään iki-imelässä katkussa heidän kissojen paskat omalta pihalta. Kaikki muu tuho sitten vielä bonuksena.


Minä vaa - 24.09.2009 - 09:32

Meillä on myös kaksi kissaa kolli ja narttu (leikattuja molemmat) ja tyttö kissa rupesi kakkaamaan ihan mihin sattuu.. Välillä vääkylät löyty olohuoneen lampun vierestä, välillä sohvalta joskus jopa keittiöstä. Ja kolli kissa teki iän päivää kakkoshäjän laatikon viereen nii me ihan yksin kertaisesti ostettii halkasialtaa isompi hiekkalaatikko jossa mahtuu kunnolla pyörii ja ehtii hyvää paikkaa myös sille kakkoselle. Ainakin tähän mennessä on auttanut molemmille kisssoille.


Minnanen - 24.09.2009 - 10:54

Rankaiseminen pahentaa tilannetta. Eli ei pitäs koskaan työntää eläintä siihen läjään tai huutaa ja raivota. Se ei auta yhtään ja stressi pahentaa eläimen ongelmakäytöstä entisestään.

Isompi laatikko toimii usein, feliwayn suihkuttaminen toimii jossain stressitilanteessa, meillä oli sellainen pistokkeeseen laitettava pieni laite, josta tuli niitä hyvänmielen "tuoksuja". Sellasen laittaisin vessaan ja sen isomman laatikon tai kaksi ja toiseen uutta hiekkaa.


mimmu88 - 25.09.2009 - 15:25

meillä on 2.5v narttu (leikkaamaton) ja 2,5v kolli (leikattu). käyvät myös samassa astiassa,mutta meidän natu ei mene kaklle laatikkoon jos kolli on kakinut sinne jo eli silloin meidän natu kakkii tylysti vain laatikon viereen on vissiin sen verran hienoperse ettei voi enään mennä. ja tuotakaan ei tee aina vaan joksu kun muistaa.


Putkiaivo - 05.10.2009 - 23:22

Lempeyttä! Kärsivällisyyttä! Miehet ,miehet... ;D

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|