Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Kiltti kissa

outooko? - 15.09.2009 - 17:01

Meille tuli pieni kissavauva. Se on ihan unelmatapaus: rauhallinen ja kiltti, pysyy pois verhoista, kukista ja tapeteista, ainakin irrottaa heti kun käsketään. Tykkää olla sylissä ja tulee viereen nukkumaan.

Mun edellinen kissa oli täysi riiviö, joten oon nyt ihan ihmeissäni että voiko tämä olla tottakaan? Onko tällaisia kissoja olemassa? Mahtaako käytös vielä muuttua aikuisena? Kissan emo on myöskin tosi kiltti, samoin tuon meidän kisun sisarukset.

Ja mä kun olin varustautunut etukäteen laajalla ja monipuolisella karkotevarastolla, jolla pitää kissa erossa kielletyistä paikoista..


VASTAUKSET:


mimmu88 - 15.09.2009 - 21:20

on meillä ainakin 2 kpl oli itse myös ihmeissään koska olin kuvitellut että kissat haluaa olla yksin eikä niitä kiinnosta seura,mutta väärässä olin ainakin meidän tapauksissa.


Minnanen - 16.09.2009 - 10:59

Meillä on kans kiltti ja seurallinen, kohta 4v poikanen Se makaa jopa pyykkitelineellä, kun laitan pyykkiä kuivumaan. Se on mun seurana koko ajan Aluks nukkui riikkisen, (myös kohta 4, tyttönen) kanssa pinnasängyssä, toinen toisessa ja toinen toisessa päässä


Meidän ensimmäinen - 16.09.2009 - 11:34

kissa otettiin paikasta jossa ne oli todella heitteelle jätetty. Niitä ei päästetty taloon ollenkaan (3 tyttö pentua ja meidän poika) vaan joutuivat olemaan kodinhoitohuoneessa ilman emoa joka oli kuollut pian pennut synnytettyään (näin omistaja kertoi). Kun menimme poikaa hakemaan (omistaja sanoi että ovat 8 viikkoisia) oli se niin pieni ja hentoinen ettei voinut kuin ihmetellä. Se oli aliravittu ja omistaja tokaisi siihen vaa että sisarrukset eivät ole antaneet sen syödä. (tässä vaiheessa meinasin jo kuristaa sen miehen) itke silmässä nappasin pojan kainalooni ja lähdimme kotiin. Kotona poika oli koko ajan kainalossani ja rupesi samalla sekunnilla naukumaan takaisin syliin kun laskin sen alas. Aluksi ajattelin että se on vaa ottanut minusta uuden emon kun sillä ei sellaista ole ollut. No tätä jatkui monta päivää ja olin jo ihan raunioilla pojan kanssa, kunnes yksi päivä se maukui samalla lailla ja yhtäkkiä rupesi oksentamaan kauhean kokoisen madon suustaan:/ Eli sillä oli matoja, lähdimme heti eläinsairaalaan koska oli viikonloppu enkä mistään olisi matolääkettä saanut ja siellä lääkäri sanoi minulle ettei kissa olisi pärjännyt enää montaa päivää jos en olisi tuonut sitä. Silloin päässäni räjähti, ei ainoastaa se ukko ollu voinu päästää emottomia pentuja taloonsa eikä huolehtia että kaikki pennut saavat ruokaa vaan ei edes sen vertaa että olisi madottanut kissansa!!!!

No siitä on jo 5 vuotta ja meidän poika voi vallan mainioti. Oltiin me sitten pihalla tai sisällä se on aina siellä missä minäkin ja tuijottaa vihreillä nappisilmillä mitä teen. Ja jos istun alas, on se heti sylissäni makoilemassa Pahuutta se ei liiemmin ole ikinä tehnyt mitä ny joskus varastanu lautaselta ruokaa kun lautanen jäänyt vartioimatta

(Kauhee ku tuli pitkä viesti... No koittakaa jaksaa lukee)


Nii ja sit - 16.09.2009 - 11:42

meidän toinen kissa on oikee hyvästä lapsiperheestä ja se on kanssa sellainen sylikissa kun vaa voi, ei ihan yhtä paha kuin mun poika mut melkee. Se kyl kans on aina mukana ja seuraamassa mitä tapahtu. Pahuuksia se on tehny enemmän mm. yks aamu löysin sen kakalta sohvalta ja pissalta säkkituolista. Yksi päivä se päätti että sohvan kulmaan on paljon parempi teroittaa kynnet kuin raapimapuuhun että semmosta mut ei se mua ole haitannu.(ainakaa kovin paljoa)


Anonyymi - 16.09.2009 - 12:01

Jos kissa on epämääräisissä oloissa kasvamaan,niin ei kannata säälistä mennä ottamaan.. Mieluummin ilmoitus eläinsuojeluun hetimiten! Ja pitäs kamppanjoida vieläkin näkyvämmin kissojen kastroinnista/steriloinnista niin vältyttäs turhilta vahinkopoikueilta suomessa.


miksi kukaan - 16.09.2009 - 16:40

kissaa säälistä ottais?
Minä ainakin halusin ottaa meidän pojan ja sit ku sitä mentii hakemaan nii selvis vasta millaisissa oloissa se on siskojensa kanssa kasvanut!
Enkä todellakaan ottanut sitä säälistä vaan siksi että kissan halusin ja kun meidän poikaa siellä katsoi, sydän vaa suli
Ja meillä kummatkin kissat on kastroitu/steriloitu iihan vaa siks et kun on tyttö ja poika kissat nii kohta niitä olisi aivan liikkaa jos ois antanut vaa olla

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|