Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

pikaista apua!

nimetön - 31.07.2009 - 11:34

Minne voin soittaa/ilmoittaa yläkerrassa asustavasta koirasta jolla todella paha eroahdistus. On haukkunut ja ulvonut nyt yli tunnin putkeen. Ei muuten mutta kuuluu meille niin hyvin että poika ei saa nukutuksi kuin vasta kun on aivan poikki.
Poliisille? eläinsuojeluun? minne?


VASTAUKSET:


Tuskin - 31.07.2009 - 13:24

minnekkään näin heti
Mene puhumaan omistajalle, kun tulee kotiin, että onko tietoinen koiran eroahdistuksesta. Itse ainakin haluan tietää, jos koirani haukkuvat ollessani töissä tai asioilla.


uusQ - 31.07.2009 - 13:32

alottaja muuttaa hemmettiin sieltä!kumma että jokkut ei tajuu ton kuuluvan normaaliin elämään.eikä sun pentus sitten kilju ikinä? ei varmaan niin!


HUOM! - 31.07.2009 - 15:07

Älä vaan hyvä ihminen, mene omistajalle puhumaan yhtään mistään! Meillä oli aikanaan alakerrassa iso nöffi, jota käytettiin kadun toisella puolella paskalla aina peräti 5min kerrallaan, pari kertaa/pvä.

Koira ulisi ja hyppeli pitkin ikkunalautoja niin, että kukkapurkit lenteli yksin ollessaan. Se ulina oli kyllä tosi surkeeta! lisäksi juoksenteli kai asunnossa ympyrää, kun melko tömpse kuului.

Kerran sitten rohkaisin mieleni ja kauniisti esitin asiani. Olis saanu jäädä tekemättä. Oli viittä vailla ettei koiran omistajan miesystävä käynyt minuun käsiksi. Olimme vielä parkkihallissa, joka aika otollinen paikka, jos jonkun haluaa hakata.

Onneksi tuli ihmisiä ja livahdin pois paikalta.

Ikinä ei omistajalle kannata mennä sanomaan, kun NIIN FIKSUSTI ET OSAA SITÄ TEHDÄ, että vois ystävällisessä hengessä jutella. Omistaja kun on aina oikeessa!

Ota yhteyttä eläinsuojeluun, kyllä ne neuvovat sua. Ja poliisiin, jos haluat asiaa käsiteltävän kotirauhan häirintänä. Ihan ensin kannattaa yrittää laittaa vaikka nimetöntä postia.

Ps. En ymmärrä, miten lapsen itku liittyy eläinrääkkäykseen?


mimmi1 - 31.07.2009 - 19:51

Riippuu siitä kuinka kauan on kestänyt tuo äivittäinen haukunta. Jos kyse on päivistä, antaisin vielä "armonaikaa", jos kyse on pitempi aikaisesta ongelmasta ottaisin yhteyttä taloyhtiön pj.hin tai isännöitsijään ja valittaisin. ja voihan eläinsuojelu yhdistykselle soittaa ja ptää tarkistamaantilanteen.

Koiran ulina ja haukut yli 5 minuutin karta kestolla ei todellakaan kuulu normaaleihin ääniin.


miksi - 31.07.2009 - 20:56

ihmees eläinsuojeluun pitää olla aikas painavat perusteet pyytä sellaset katoo kuvitellappa jos joaisesta eroaihdistuksesta kärsivästä kunnon koirakansalaisesta soitettaisi esuojeluväki paikalle huh huh


mimmi1 - 31.07.2009 - 21:07

Jos kyse on jostain "vakavammasta"?

Tulevat tarkistamaan tilanteen kyllä, jos ongelmaa ei ole niin niiltä saa ainakin vinkkejä vaivan hoitoon


Huiskuhäntä - 31.07.2009 - 22:17

Niin ihania kuin lemmikitkin ovatkin,ne eivät saa aiheuttaa häiriöitä naapureille. Pari haukahdusta nyt menee,mutta jatkuva pitkäkestoinen ulina nyt ei ole asiaan kuuluva. Nimetöntä postia suosittelen minäkin laittamaan tai ota yhteys isännöitsijään. Koiran omistaja voi olla tietämätön ulisemisesta.


- - 31.07.2009 - 23:09

Kokemusta eroahdistuksesta on. Muutettiin omakotitaloon ihan koiran takia, tosin ei ole kaduttanut ja koirakin jo 11v. Kukaan naapuri ei tullut sanomaan mitään, koira oli rauhallinen vain kun parvekkeen ovi oli auki. No naapurithan soittivat isännöitsijälle että koira on teljetty parvekkeelle.. No just, sillä oli vapaasti pääsy parvekkeelle. Haettiin apua eroahdistukseen ihan helsingin yliopiston koiragurulta asti. Olisin toivonut että joku ystävällinen naapuri olisi meille sanonut. Emme tienneet että koira ulvoi, isännöitsijän soitto ja naapurin hälyttämä poliisi kertoi.. Eli neuvoni kyllä on että sanot naapurille.


Eläinsuojelu - 01.08.2009 - 11:38

ei tietääkseni ole mikään rangaistuslaitos, jonka tehtävä on ainoastaan huostaanottaa kärsiviä ja kaltoin kohdeltuja eläimiä. Työnkuva on monipuolisempi.

Itse ainakin olen soittanut ja jutellut etsien esim. ratkaisua naapurin eläinten aiheuttamaan häirintään, eikä kukaan vienyt ketään, eikä mitään mihinkään, vaan ratkaisu löytyi.

Kissatehtailun sain loppumaan, kun kävi jos mitä hamppia pentuja hakemassa. Jopa yöllä kyseltiin, että mistä niitä kissoja saa, jos sattumalta olin ulkona. Yksikin pieni pentu oli jäänyt (vahingossa?) ulos 8asteen pakkaseen...

Tehtailu varmaankin jatkui, koska muija muutti kissoineen muualle, melkein heti tuon jälkeen, mutta jäi ainakin seurantaan.


Käy - 01.08.2009 - 23:43

hyvä ihminen juttelemassa koiran omistajan kanssa. Miksi suomalaiset on tuollaisia ummikkoja jotka pähkäilevät tuollaisia; Soitanko poliisille vai eläinsuojeluun?? Kun voisi käydä juttelemassa omistajan kanssa. Minä ainakin haluaisin tietää uliseeko koirani meidän poissa ollessa, ja jos joku tulisi siitä sanomaan olisin kiitollinen. (Tietenkin riippuen miten asian esittää)
Niin ja parempi pitää myös huoli ettei teiltä tuu mitään häiritseviä ääniä naapuriin..


Oletko - 02.08.2009 - 11:03

tosissasi? Koira on haukkunut/ulvonut vasta reilun tunnin putkeen? Ja olisit heti soittamassa?
Rauhoitu, soita kun tota on jatkunut viikkoja.
Me ollaan kuunneltu yläkerran tädin viiden koiran haukuntaa kohta kaksi vuotta. Täti itse on eläkkeellä tai jtn (ei ainakaan töissä), meille kuuluu kaikki hyvin. Täti huutaa koirille "nyt turvat kiinni saatana".
Koirat haukkuu 24/7 vaikka omistaja on kotona. Eli siis YÖTÄ PÄIVÄÄ. Meilläkin lapsi, joka tosin jo tottunut tohon haukuntaan, ei enää häiritse päikkyjä.
Kumman siis pitäis soittaa?


8v koiran ommari - 03.10.2009 - 14:19

soita eläins.....????? ei ehka kyl kantsi en tiiä............

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|