Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Sisarusrattaat? Ikäero n.2v

Mä vaan - 08.10.2009 - 20:32

Meille tulisi ikäeroa lapsille 1v ja 10 kk.
Nyt vielä ei tuo 15kk ikäinen kävele joten uskoisin sisarusrattaille tulevan käyttöä vaikka kävelemään lähtisikin...

Mutta, hakusessa olisi !halvat! kuomulliset rattaat joissa mielellään käännettävä työntöaisa (tai aisa kasvojen puolella) sekä tietty että kantokopan saa. Farmariauto on joten ei ihan pieneksi tarttis mennä (se olis tietty plussaa, mutta haluaisin että istuimet on vierekkäin)... Suositelkaa! Kattelen myös käytettyjä, mutta uudetkaan ei ole pois suljettu, nyt lähinnä eri vaihtoehtoja kaipailen kokemuksineen...


VASTAUKSET:


ruusu87 - 08.10.2009 - 21:25

me meinataan ostaa brion kaksostenrattaat kunhan raskaus tästä etenee siihen vaiheeseen että uskalletaan ne ostaa. eli kokemusta ei kylläkään ole noista...


zen84 - 08.10.2009 - 23:07

Meillä on herquleksen twin raptor spinit.
Olen ollut ihan tyytyväinen niihin. Pojat nyt 1v4kk ja 3kk
Plussaa on et saa käännettyä koko hivakan naama menosuuntaan tai naama äitiinpäin... Heittoaisaa ei ole. Kurkistus ikkuna, Kääntyvät etupyörät ovat olleet oikea pelastus meillä On myös kapea malli, joten mahtuu hyvin liikkumaan ovista. Iso tavaratila johon mahtuu lelut ja sadesuoja, itikkaverho ja jos oikein tunkee tavaroitten sekaan ni voi ehkä yhden kauppakassinkin sinne saada survottua!

Miinusta on ilmakenno pyörät jotka kolisee ja kerää kaikki kivet mukanaan, ahdas kantokoppa, kummankin lapsen yli menevä se mistä lapset pitää kiinni (en muista oikeaa nimitystä..) Aika hankala ottaa vauva pois kantokopasta ku se on tiellä, joutuu aina irrottamaan ku vauvan ottaa kopasta!
Huono jousitus (jos on oikeastaan jousitusta ollenkaan)
Siinä ne tais ollakkin!


http://www.90n.pl/upload/product-408-l-1.jpg


ap - 09.10.2009 - 12:14

Aa... Tosiaan unohdin sanoa että meillä kuljetaan pääasiassa hiekkatiellä joten tuo etä kerää kivet mukanaan ei välttämättä ole paras ratkaisu.


zen84 - 10.10.2009 - 00:03

Joo se voi olla! Mulla ei oo nois herquleksista kokemusta hiekkateil, mut luulisin et teille olis noi ilmakumipyörät ihan omiaan vaunuissa! En kyl tiiä missä kaikissa tuplissa ne sit on! :/
Onnea tuplien metsästykseen!!!


Jeti - 10.10.2009 - 14:07

Emmalla taitaa olla ihan hyvät rattaat, eikä ne oo hirmu kalliit. (?)


Tirpunen - 10.10.2009 - 22:23

Babywelteissä on ilmakumipyörät, Emma Jule Twineissä ilmakennot. Muuten taitaa olla ihan samat rattaat. Molemmissa kääntyvät, lukittavat etupyörät. Ilmakumipyörät on yleensä paremmat hiekalla. Meille tulee varmaan noi Babyweltit. Yks vaihtoehto tietty olis vielä Carena näistä edullisista.


Tamburiini - 11.10.2009 - 21:05

Meillä babyweltit, lapset nyt 5kk ja 2v5kk. Tyytyväinen olen ollut, päivittäin käytössä, maastossakin kulkee mukavasti. Ainoa miinus vähän pienehkö kuomu (meillä käytössä sadesuoja siinä päällä jos on kovin tuulista / kosteaa).

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|