Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Onko täällä

muita Äitejä - 05.10.2009 - 16:43

Joilla ei ole autoa käytössä ja välimatkat pitkät joka paikkaan. Eli kulupeli on sitten rattailla tai pyörällä tai kävellen. Tai Äitejä joilla ei ajokorttia.
Miten usein ja mielellään lähdette lapsen kanssa ulos ja puistoihin, kerhoihin, kaupaan jos sää huono. Jäättekö kotiin helposti?
Mietin vaan kun ite olen aika laiska lähteen jos super kurja sää kun ei autoa käytössä.


VASTAUKSET:


Suhveli - 05.10.2009 - 18:33

En tiedä mikä on pitkä matka, mutta meiltä on 2,5km lähimmälle leikkikentälle, eikä autoa ole käytössä päivisin. Ei kyllä tule lähdettyä kovin usein kerhoihin tai puistoon. Touhutaan yleensä tuossa meidän pihassa, tai sitten käydää metsäretkillä. Naapurissa on samanikäisiä lapsia, ja aika usein yhdessä ulkoilemme.

Kerhoonlähdössä ärsyttää sekin, kun ei ennätä aamulla pistää paikkoja kuntoon ennen kuin lähtee. Sitten kun tulee kerhosta väsyneenä kotiin, niin on edessä ruuanlaitto ja kämpänraivaus väsyneiden ja nälkäisten lasten huutokuoron säestämänä.


Hotmama - 05.10.2009 - 19:43

Eikös sitä ajokorttia vois maksaa ja suorittaa sitä mukaa kun sitä käy. Oon joskus kuullu jotai huhuja Kannattaa kysellä autokouluilta millanen niillä on tarjonta..


Jeti - 05.10.2009 - 19:52

Mulla ei oo korttia, eikä meillä oo autoa. Keskustaan on kyllä vaan 2km, mutta nykyään tarvii olla aika energinen, että jaksaa sinne lähteä ihan huvikseen... Onneksi tässä pihalla on muutama kotiäiti päivittäin. Varmasti muuttuu vielä tästä vähemmäksi meidän reissut kotipihaa kauemmaksi, kun tulee toinen lapsi. Sit kyllä tarvis jo autonkin varmaan, että jaksaa lähteä yhtään mihinkään.
Junalle on vähän vielä pidempi matka ja jos mennään johonkin kauppakeskukseen tms. niin sillä sitten.


tuota - 05.10.2009 - 21:34

siis autokouluhan on aika äkkiä käyty, noin parissa/muutamassa kk:ssa. Se on aika lyhyt maksuaika niinkin kallista lystistä.


niin - 06.10.2009 - 00:38

Tuokin on suhteellista mikä on kullekki pitkä matka. Minä kuljen vainujen kans n.3km säteellä olevat matkat ja välillä pitempiäkin. Sateella Itelle sade vaatteet päälle ja rattaisiin sadesuoja, niin kyllä pääsee..


Suhveli - 06.10.2009 - 08:17

niin: Juu, ei munkaan mielestä tuo pari kilometriä ole mikään pitkä matka, varsinkaan jos on pikitietä/pyörätietä. Meillä ei ole tuollaisia luksuksia .
Kahden lapsen kanssa matkaan menee 40-50 minuuttia suuntaansa, ja sitten ei ennätäkään leikkikentällä olemaan kuin hetken, kun pitää jo lähteä kotiin ruokaa laittamaan. Täällä ei myöskään ole mitään paikkaa, jossa voisi käydä vessassa, ja neiti on niin hieno, ettei suostu puskapissille


monstera - 07.10.2009 - 09:50

Mulla kyllä on auto ja ajokortti mutta tytär ei voi sietää autossa olemista. Vaikka olisi miten väsynyt niin ei nuku vaan huutaa. Vieressä täytyy olla joku viihdyttämässä että matka sujuisi edes jotenkin. Mm. tämän takia muutimme maalta kaupungin keskustaan ja täytyy sanoa, että elämä helpottui aika lailla. Siellä maalla ei pystynyt kaupassakaan käymään ilman autoa ja lenkkimahdollisuudet olivat aika yksipuoliset. Liikunta jäi multa siis melkein kokonaan lapsen syntymän jälkeen, nyt tulee taas reippailtua päivittäin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|