Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

haalariahdistus!

taustalta avaudun - 28.09.2009 - 14:34

Minuu niin ärsyttää kun nuo Reimatecit on niin rumia! Eihän se ulkonäkö nyt tärkein ole ollenkaan, mutta noin kallis haalari saisi kyllä olla myös kivan näköinen..! Muuten istuvat kuitenkin parhaalla tavalla meidän hoikkikselle.

Ja toinen asia mikä ärsyttää lasten vaatteissa, varsinkin näissä kalliimmissa, on nämä selkeästi tytöille/pojille suunnatut värit/kuosit. Meillä kierrätetään perheen sisällä paljon, vaikka lapset eri sukupuolta. Olisi kiva jos noita haalareita olisi muitakin kun hempeissä/aggressiivisissa värimaailmoissa. prkle. Sopisi omaankin silmään jos olisi enemmän esim ihan maa värejä.

sainpa sanottua!


VASTAUKSET:


taustailija myös - 28.09.2009 - 14:50

Samaa mieltä olen! En ymmärrä kuka niitä suunnittelee, ovat jämähtäneet 90-luvulle ulkonäössään. Samoin Lassine ja Remun haalarit myös. Ahdistaa myös minua, kun kuitenkin haluaisi ostaa hyvän haalarin, mutta en kelpuuta rumaa. Onneksi on kuitenkin Minymon tai Ticket to Heavenin haalareita, jotka ovat oikeasti kauniita. Ja ainakin Ticket to heavenin haalarit käyvät sekä tytöille että pojille.


öh - 28.09.2009 - 15:05

No eiköhän se ole ihan meidän päämme sisällä, mikä on tytölle ja mikä pojalle sopivaa...Meidän tytöllä on mustia ja sinisiä haalareita, ja pojalla punaisia. Mitä nyt sattuu oikeankokoisena halvimmalla saamaan..Voihan niillä asusteilla sitten tehdä asusta enemmän poikien tai tyttöjennäköisen, jos niin tahtoo.


Möhkis - 28.09.2009 - 15:19

Kyllä vaan meille on löytynyt reimateciä ihan sellaisissa väreissä, että sopii molemmille, harmaata, vaaleanvihreää, punaista, valkoista... ja ihan hyvä, ensin käyttää meidän pojat ja sitten siskon tyttö.


niin - 28.09.2009 - 15:43

jos ei ole varaa ostaa lapsille haalareita nii ei niitä lapsia tartte sit hankkiakkaan.


ap - 28.09.2009 - 16:06

öh: ei se ole vain mun pään sisällä, vaan ihan laajemmin tässä kulttuurissa. Ärsyttää vaan että lasten maailma on jo niin varhain sukupuolittunutta, et kaikki vaatteet suunnitellaan tytölle/pojalle.

Kukaanhan ei käske näitä värikoodeja noudattamaan, enkä ole noudattanutkaan. Peräänkuulutin vaan kauniita kuoseja. Onneksi on just ticket to heaven


adeline - 28.09.2009 - 17:21

no mutta! eihän reimatec ole ainut merkki maailmassa . Minä olen ainakin löytänyt joka vuosi tosi nätit vaatteet lapsilleni juurikin reimateciä. minun kun ei tarvi ajatella samaa takkia pojalle ja tytölle, kun on kaksi poikaa. sen jälkeen vaatteet menee huuto.nettiin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|